Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Kuźmiński

Zawód: Elektryk 
Adres: Pomorskie, Malbork
Telefon: Kom. 662068378 661133309
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 78% pozytywna 25x 7x

Jakość usług: 95% wysoka 22x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 24x 1x 2x
Ceny usług: 100% niskie 18x 6x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 2195
Data utworzenia profilu: 2012-06-26 18:33:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-27 21:40:11 

Opinie o Andrzej Kuźmiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam posiada duzą wiedze na prawde warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-08 19:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OK!!!!!!!!Polecam!!!Wartooo!!!!Miła wspułpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-24 15:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 19:45:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-20 21:21:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-05 12:43:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec polecam warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 11:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bez zastrzezeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-06 15:53:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam za dużo pajacuje
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-25 22:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Gościa jest naprawdę dobry w tym co robi wielki szczun !!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-20 15:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardżo dobry fachowiec polecam wszystkim !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-31 14:02:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego niby fachowca za dużo mówi a nic z tego niema.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 21:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja polecam mało kto umie w mieście zaprogramować prawie wszystkie centrale alarmowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-16 16:02:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-16 09:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracował dla mnie polecam!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-03 15:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 08:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła współpraca polecam 100% zadowolenia polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-09 15:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystko ok
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: maciek dnia: 2014-01-30 15:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, słowny, rzetelny. Poważnie traktuje umówione terminy i swoją pracę. Instalacja bez zarzutu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 14:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie oswietlenia patio w systemie LED na czujnikach ruchu wprost fantastyczne, znajomi zachwyceni, efekt przeszedl najsmielsze oczekiwania, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2013-12-01 12:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystko w jak najlepszym porządku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2013-11-28 19:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Andrzeja jest rewelacyjna!!!! W dzisiejszych czasach bardzo trudno o dobrego fachowca a Pan Andrzej jest solidny, zna się na swojej profesji i z całą odpowiedzialnością mogę go POLECIĆ. Wykonał nam całą instalację elektryczną w nowym domu, wszystko przebiegło sprawnie, dokładnie po prostu MEGA MEGA PLUS dla firmy.Po za tym UCZCIWOŚĆ i dobry kontakt był dla NAS dużym pozytywem. Jeszcze raz DZIĘKUJEMY za wykonanie solidnej roboty. Adrian
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 08:51:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam więcej gadania
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2013-10-25 06:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 17:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 20:08:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec polecam wie co robi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-23 15:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok polecam!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2013-07-19 09:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość usługi, bardzo dobra komunikatywność, terminowość, jasność w rozliczeniach zgodnie z umową. zgodnie z umową, bez zastrzeżeń .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wiesiek dnia: 2013-07-15 08:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, pilnie potrzebowaliśmy elektryka (awaria w domu) namiar na fachowca znaleźliśmy właśnie dzięki tej stronie. Jesteśmy zadowoleni z usług świadczonych przez p. Andrzeja, instalacja została naprawiona, polecam tego fachowca wszystkim których maja problem z prądem w domu,Bardzo dobry kontakt i znajomość fachu, dokładność, wyczucie estetyczne; dom wygląda schludnie i przyjemnie dla oka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 15:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 15:40:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 21:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam awarię w domu , wezwałam jednego elektryka- powiedział że musi wymienić całą instalację, no cóż dzwonie do drugiego, drugi przyjechał ładnym autem nic nie zrobił, aż wreszcie natrafiłam na pana Andrzeja, przyjechał, powiedział co sie stało z instalacją po 2 godzinach instalacja sprawna, prawdziwy cudotwórca, Dziekuje Panie Andrzeju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 17:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest naprawde dobry .Adam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-06 12:13:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją