Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MDM Capital PHU Dorota Majorowska

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Mazowieckie, 96-400 Żyrardów Spółdzielcza 304/14
Telefon: Kom. 692 026 610
Adres e-mail: biuro(małpa)mdmcapital.pl
Strona internetowa: www.mdmcapital.pl
Opis działalności: Księgowość małych firm rozliczających się na podstawie książki przychodów i rozchodów oraz zryczałtowanego podatku dochodowego. Obsługa księgowa w zakresie prowadzenia ksiąg handlowych. Słowa kluczowe: księgowość, ryczałt, księga przychodów i rozchodów

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1334
Data utworzenia profilu: 23.05.2013 10:27:24
Data ostatniej aktualizacji: 23.05.2013 10:27:24 

Opinie o MDM Capital PHU Dorota Majorowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi księgowe świetnie opanowane i na tym zawsze zależało bo poprzednie firmy z którymi współpracowałam to brak słów. Wszystko było pod górkę a tu u Pani Doroty jest zupełnie inaczej. Dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2013 10:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2013 14:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona. Za kazdym razem udało im się spełnić moje oczekiwania. Bardzo miła obsługa. Tak powinno być wszędzie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2013 14:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reprezentowano mnie w urzędzie co jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Cieszę sie ze tak to wszystko się odbyło. Dziękuje Pani Dorocie za wszystko ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.08.2013 09:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dorota prowadzi bardzo fajnie księgowość, jestem bardzo dumna z jej pracy. Sympatyczna kobieta. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2013 13:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, jestem bardzo zadowolona że trafiłam na biuro zupełnie przypadkowo. Korzystam z usług gdy potrzebuje i wszystko jest jak trzeba. Pani Dorota jest fajna ;) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2013 08:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dość że mam pełna księgowość, to jeszcze jestem dobrze reprezentowany w urzędach. Nie muszę biegać i się martwić o sprawy urzędowe. To jest bardzo wygodne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2013 09:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Pani Majorowska zajmuje się księgowością mojej działalności handlowej. Mam do niej pełne zaufanie, czuję, iż moje finanse są odpowiednio zabezpieczone. Doświadczenie oraz fachowe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2013 10:28:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją