Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Klub Sportowy Spin

Zawód: gimnastyka i kulturystyka  
Adres: Podkarpackie, Rzeszów Morelowa 41
Telefon: Kom. 608 676 700
Adres e-mail: info(małpa)spinklub.pl
Strona internetowa: www.spinklub.pl
Opis działalności: Ośrodek sportowo-rekreacyjny. Słowa kluczowe: futsal, tenis, siłownia, aerobik, fitness, masaż, sauna, zumba, sport

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1233
Data utworzenia profilu: 22.05.2013 10:56:47
Data ostatniej aktualizacji: 22.05.2013 10:56:47 

Opinie o Klub Sportowy Spin

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawdziwe centrum sportowe. Bardzo mi się spodobał cały kompleks, boisko do piłki jest niesamowite, nawet w trudnych warunkach można grać pod dachem i się o nic nie martwić, dodatkowo można tam uprawiać szereg innych sportów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.01.2014 15:01:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się schudnąć z pomocą instruktorki. Wreszcie czuję się lepiej ze sobą. Oferują bardzo smaczny catering.
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2013 09:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bomba ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2013 09:29:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym podziękować Pani Agacie za poświęcony czas, te wszystkie wymagające treningi. Czuję, że wciąż się rozwijam, co jest dla mnie najważniejsze. Żałuję, iż musiałam wyjechać za granicę, bardzo mi będzie brakować tych treningów i atmosfery.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja K. dnia: 09.10.2013 09:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystalam z oferty i jestem bardzo zadowolona. Fajny ośrodek. Poznałam miłych ludzi. Ogólnie tutaj szybko czas leci. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2013 14:17:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że mam taką mozliwość żeby tu chodzić. Mam najbliżej. Bardzo mi sie tu podoba. Czasami zbieramy ekipę i idziemy sobie zagrać. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2013 08:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie miejsce, w koncu udało mi sie nauczyć grac w tenisa. Podoba mi się tu ;) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.07.2013 14:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz miałem przyjemność grać na takim krytym boisku ze sztuczną murawą do tej pory grywałem na otwartych orlikach albo na salach gimnastycznych. Bardzo mi się podobało stan boiska był idealny a i graliśmy w dobrym towarzystwie więc to bardzo fajna sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.07.2013 14:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ośrodek godny polecenia. Często można mnie tam spotkać, lubię odreagować od codzienności oraz pozwolić sobie na relaks w saunie. Rozsądne ceny, sympatyczna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.05.2013 10:58:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją