Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BOK Wasilewscy S.C.

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Mazowieckie, 01-780 Warszawa Broniewskiego 21/16
Telefon: Kom. 601 927 445
Adres e-mail: bok(małpa)biurorachunkowe.waw.pl
Strona internetowa: www.biurorachunkowe.waw.pl
Opis działalności: W 1993 r. rozpoczęliśmy przedsięwzięcie - działalność na własny rachunek - Biuro Obsługi Księgowej, które w różnych formach prawnych funkcjonuje i zachowuje pozycję na warszawskim rynku usług rachunkowych. Słowa kluczowe: księgowość, ryczałt, księga przychodów i rozchodów,

Ocena: 100% pozytywna 45x

Jakość usług: 100% wysoka 42x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 40x 1x
Ceny usług: 100% niskie 38x 3x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 1371
Data utworzenia profilu: 2013-05-21 11:51:57
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-21 11:51:57 

Opinie o BOK Wasilewscy S.C.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne i rzetelne biuro rachunkowe. Dbają o wszystkie sprawy urzędowe i "papierkowe" swojego klienta i zawsze są na bieżąco ze zmieniajacymi się ciągle przepisami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Faustyna dnia: 2019-08-13 11:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobre biuro ze zdrowym podejściem do klienta. Moją sprawę załatwili od ręki, a sam koszt uważam, że był bardzo przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornelia dnia: 2019-07-15 15:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem kilkakrotnie w tym biurze w celu uzyskania pomocy, bo miałem jakie,ś nieścisłości w swoich dokumentach. Tu spotkałem się z życzliwą pomocą i dosłownie na poczekaniu wszystko sprawdzili , a błędy poprawili. Takie podejście bardzo mi się spodobało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2019-06-06 17:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie lepiej nie mogłam trafić, bo biuro sprostało moim oczekiwaniom, a sprawy związane z Vatem fantastycznie ogarnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 2019-03-27 16:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro pomagało mi teraz wypełniac zeznanie podatkowe za zeszły rok, bo miałam sporo prac zleconych i umów o dzieło. Zrobili to w ekspresowym tempie, a przy okazji dowiedziałam się dużo ciekawych rzeczy na temat tegorocznego podatku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2019-02-26 13:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam cierpliwości do prowadzenia spraw rachunkowych, a zwłaszcza jak idzie o księgowanie, fakturowanie itp. Dlatego współpracuję z Wasilewskimi, którzy wydatnie idciążają mnie od spraw papierkowych, a stosowne opłaty są moim zdaniem godne uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2019-01-28 21:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro z bogatą gamą usług, a rzede wszystkim świetną kadrą specjalistów z każdej dziedziny. Taka kompleksowość w jednym miejscu mi się kalkuluje. Za całokształt polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2018-12-20 19:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego biura zajmującego się sprawami kadrowymi od nich. Robią to po prostu bezbłędnie. Do wysokiego poziomu usług dodam jeszcze wysoką kulturę osobistą i miłą atmosferę w biurze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2018-11-28 23:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W warszawie nie ma lepszego biura od Wasilewscy, którzy zanją się na księgowości jak mało kto. Prowadzą moje sprawy księgowe od kilku lat i nigdy nie miałam powodów do narzekania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2018-10-28 18:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajmuje się prowadzeniem kilku działalności na różnych polach i samemu ciężko byłoby ogarnąć sprawy podatkowe. Dlatego współpracuję z tym biurem, które zna się na tych sprawach i za normalną gażę zajmuje się moimi podatkami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew W. dnia: 2018-09-26 22:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne biuro z wykwalifikowaną kadrą, które zawsze znajdzie czas żeby pomóc w nurtującym problemie. Do tego są na bieżąco z aktami i przepisami prawnymi. Jak trwoga, to do Wasilewskich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2018-08-16 14:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre biuro z sympatyczną obsługą i dużo spraw można załatwić na poczekaniu . teraz zajmują się obsługą kadrową świeżo założoną przeze mnie firmę. Jak na razie wszystko wygląda wyśmienicie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2018-07-30 10:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pewnego czasu sprawami kadr zajmuje się biuro Wasilewscy, którzy przekonali mnie do siebie dobrą jakością usług, a także niebanalną ceną. Co ważne pracują tam osoby w pełni kompetentne i o wysokiej kulturze osobistej. Takie coś bardzo mi odpowiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronisława dnia: 2018-06-27 18:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna pracownikom tego biura za pomoc w założeniu mi pierwszej firmy. Wyjaśnili wszystkie aspekty dotyczące własnej działalności i dobrać odpowiednią formę opodatkowania. Teraz prowadzenie firmy daje mi duż,ą satysfakcje, a księgowośc zostawiam w dobrych rękach, czyli u nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2018-05-25 23:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że w każdej sytuacji mogę liczyć na profesjonalną pomoc tego renomowanego biura, które jest dobrze wyspecjalizowane w sprawach podatkowych. Bez ich pomocy trudno byłoby samodzielnie prowadzić firmę import – export. W kwestii kontaktu i cen nie ma najmniejszych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-04-24 17:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę zakład pracy chronionej i pomaga mi w tym to biuro, które świadczy pełną obsługę księgową i reprezentuje mnie przed US, ZUS i PFRONem. Cieszy mnie, że współpraca niwe szwankuje i wszystko pięknie ogarniają. To bardzo solidne biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław.B dnia: 2018-03-29 11:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę zakład pracy chronionej i pomaga mi w tym to biuro, które świadczy pełną obsługę księgową i reprezentuje mnie przed US, ZUS i PFRONem. Cieszy mnie, że współpraca niwe szwankuje i wszystko pięknie ogarniają. To bardzo solidne biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2018-03-25 18:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu zebrałam wszystkie pity i próbowałam samodzielnie je rozliczyć. Nic dobrego z tego nie wyszło a straciłam tylko czas i nerwy. Udałam się do tego biura, gdzie na poczekaniu wszystko rozliczyli a kwota za taką usługę była banalna. Za pomoc dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2018-02-25 22:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałem zredukować nieco etatów w zakładzie i po zwolnieniu księgowej wszystkie sprawy teraz prowadzi to biuro, które znakomicie ogarnia księgowość, a cenowo wychodzi mi taniej niż zatrudnianie. Fachowca w zakładzie. Biuro godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2018-01-26 15:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne biuro z dużą gamą usług w przystępnych cenach. Dzięki profesjonalnej pbsłudze mam porządek w księgach. Za pomoc dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2017-12-28 19:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sprawa z takim biurem. Firme zbaczn7e łatwiej się prowadzi, mgdy ktoś taki zajmuje się dokumentami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-10-07 11:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dużo latwiej prowadzi się firmę jak się ma pomoc w postaci takiego biura. O wielu sprawach już nie trzeba myśleć. rozwiązują je eksperci w tym biurze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesław dnia: 2017-09-09 12:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Często korzystam z biura państwa Wasilewskich, bo mogę tu liczyc na prawdziwą pomoc w dziedzinie księgowości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łukasz dnia: 2017-08-02 14:55:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przejrzałem ofertę tego biura i jest bardzo fajna i bogata. Ceny kształtują się bardzo dobrze. Ponadto lokalizacja bardzo dogodna dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-07-17 19:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie kończyłam specjalizacji z księgowości, czy rahunkowości, a jestem tylko zwykłą fizjoterapeutką, a na tym wydziale za dużo matematyki nie było. Skupiam się tylko i wyłącznie na usługach związanych z pacjentami, a resztę prowadzi to biuro do którego mam zaufanie i nie zdażyło się żebym się zawiodła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adela dnia: 2017-06-20 17:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moi znajomi polecili mi biuro Wasilewscy jako godne zaufania i przede wszystkim profesjonalne. Już po krótkiej współpracy stwierdziłem, że są bardzo dobrzy w swoim fachu i naprawdę solidnie prowadzą sprawy związane z kadrami i płacami. Teraz mogę tylko ich pochwalić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2017-05-13 18:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy małej firmie nie opłacało mi się tworzyć stanowiska księgowej i lepszą opcją było nawiązanie współpracy z tym biurem, które robi to samo, a kosztuje dużo mniej. W biznesie liczy się kalkulacja i zysk i tu to mam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadex dnia: 2017-04-24 11:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze co roku udałam się do tego boiura w celu pomocy w rozliczeniu się ze skarbówką i było tego kilka PITów plus umowy o dzieło, ale bez problemu uporali się z tym całym majdanem. Teraz mogę spokojnie wypełniony PIT zanieść do skarbówki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magdalene dnia: 2017-03-15 14:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz jest okres rozliczania pitu i jak zwykle korzystamy z tego biura. Są bardzo sprawni jeśli chodzi o księgowość i to jest to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2017-02-25 21:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Zawsze tu przychodzę jak mam jakiś problem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-10 12:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Analizują wszelkie niejasności, więc dzięki nim nie popadłem w tarapaty. Znają się na swojej pracy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-14 10:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie neutralna opinia. Aczkolwiek ludzie bardzo sympatyczni oraz pomocni. Wszelkie oświadczenia wykonane wzorowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 15:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporządzili dla mnie sprawozdanie dla urzędu, a także reprezentowali przy rozmowach z US.
Opinia dodana przez: Ktoś dnia: 2014-04-07 10:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ameryki tym nie odkryję, ale nie wiem co mogę więcej napisać niż - szybko, tanio i solidnie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 11:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BOK Wasilewscy S.C. to bardzo dobra firma, świadcząca usługi z zakresu księgowości oraz rachunkowości na wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-10 09:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy przy otwarciu własnej działalności gospodarczej. Wszystko skończyło się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-21 13:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! TAKICH LUDZI ZE ŚWIECĄ SZUKAĆ!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Żoliborz - A. dnia: 2014-02-11 15:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informują mnie o wszelkich niejasnościach. Nie posiadam wystarczającej wiedzy w świecie prawa, dlatego też wprowadzają wszelkie korekty. Czuję ulgę, ponieważ moje finanse są bezpieczne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-31 08:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykwalifikowana kadra, sympatyczna atmosfera we współpracy. Nie wyobrażam sobie przenieść swojej dokumentacji do innego biura.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 09:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 13:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam kiedyś z nimi i byłam bardzo zadowolona. Wszystko przebiegalo tak jak wczesniej ustaliliśmy. Bardzo sie ciesze że miałam takich fachowców pod ręką. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 12:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam im kilka spraw i jestem zadowolona bo dzisiaj juz mam wszystko pozałatwiane i nie musze się o nic martwić. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-23 10:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy biura udało mi się stanąć na nogi oraz wyjść na prostą. Pomoc uważam za nieocenioną. Udało mi się wykaraskać z problemów, za co jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika W. dnia: 2013-08-19 08:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam ich usługi. Moim zdaniem konkurencyjna pozycja na warszawskim rynku. Nie widzę powodu, aby zmieniać swoich księgowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-10 11:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwość wobec klienta, zaangażowanie w pracy, precyzyjne podejście do obowiązków oraz skuteczność w zawodzie. Wysoka jakość jaką mają do zaoferowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 11:53:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją