Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska Janusz Wyląg

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-600 Tarnowskie Góry Opolska 10/1
Telefon: 32 284 13 03 Fax: 32 284 13 03
Adres e-mail: janusz.wylag(małpa)kancelaria-wylag.com
Strona internetowa: www.kancelaria-wylag.com
NIP:
6452536914
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, obsługa prawna, pomoc prawna, kancelaria prawna, kancelaria adwokacka

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 12x 6x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 3328
Data utworzenia profilu: 2013-05-18 11:43:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-18 11:43:59 

Opinie o Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska Janusz Wyląg

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką wdzięcznością mogę polecić usługi Kancelarii Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska. Moje dwie sprawy były prowadzone przez Mecenasa Janusza Wyląg. Muszę przyznać że obie sprawy nie należały do łatwych, ale Mecenas wykazał się pełnym profesjonalizmem. Jest to prawdziwy prawnik z powołania. Do sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. Pisma procesowe sporządza znakomicie. Pilnuję dogłębnie wszystkich terminów. Jest w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym z klientem. Spełnia wszystkie żądania i nie odmówił nigdy pomocy gdy taka się pojawiła. Mimo długoletniego procesu ciągle znakomicie przygotowany i rewelacyjnie reprezentujący podczas rozpraw. Świetny doradca i znakomicie dąży do wygranej. Oczywiście obie prowadzone rozprawy zakończone zwycięstwem. W 100% prawnik godny polecenia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2018-07-16 16:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. B.Dobry kontakt z prawnikami, terminowość, rzetelność i dobre przygotowanie do spraw w sądzie. Naszą sprawe prowadzili pan Janusz z panem Markiem - jesteśmy zadowoleni i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacji brak
Opinia dodana przez: Zyluś dnia: 2018-01-31 22:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Gorąco polecam usługi tej Kancelarii, przede wszystkim Pana Mecenasa Janusza Wyląg. Kompetencja, fachowość, i życzliwe zrozumienia dla sprawy. Same superlatywy. Jeszcze raz serdecznie polecam i dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-12-19 18:48:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Janusz Wyląg jest bardzo otwarty w stosunku do klienta, bardzo dobrze przedstawia ze strony prawnej zaistniałą sytuację,w każdej chwili mieliśmy kontakt telefoniczny lub mailowy , prowadził mi sprawę karną ze skutkiem pozytywnym. Pan Mecenas był bardzo pomocny w innych sprawach, doradzając mi jak mam postąpić w danej sytuacji. Uważam iż pan Mecenas dzięki swojej rzetelności i otwartości w stosunku do swojego klienta, zasługuje na ogromny szacunek i uznanie. Ze stu procentową pewnością mogę polecić pana Mecenasa innym osobom. Piotr Czernecki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Czernecki dnia: 2017-10-27 12:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi tej kancelarii. Bardzo fachowe podejście do sprawy i duża wiedza prawnicza. Szczegółowo i cierpliwie wyjaśnione wszystkie zagadnienia, do których miałam wątpliwości. Ogromna wiedza prawnicza pana Janusza Wyląga, duże doświadczenie i ciepłe podejście do klienta - z tym możemy spotkać się w kancelarii. Wystawiam najwyższą ocenę. Dziękuję za pomoc i jeśli będę miała polecić komuś adwokata, radcę prawnego to z całą pewnością polecę Kancelarię Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-27 13:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, konkretnie i na temat, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2016-12-07 19:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i mój mąż jesteśmy ogromnie zadowoleni z usług Pana Janusza Wyląg doskonały fachowiec który doskonale zna się na swoim fachu, wszystko jest jasno omawiane, informacje przekazywane na bieżąco wszystkie pisma załatwia w terminie których sam pilnuje bardzo rzetelnie i sprawnie co ważne z bardzo dobrym skutkiem. Nasza sprawa zajol sie super . Indywidualne podejście do klienta jako człowieka oraz bezproblemowy kontakt .Wysoka kultura oraz życzliwe podejście .Kiedy tylko potrzebuje pomocy nigdy nie odmówił .Polecam pod każdym względem i z całego serca to jest Pan mecenas na 1000% a takich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARZENA Artur Pedziszewscy dnia: 2016-10-24 17:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i mój mąż jesteśmy ogromnie zadowoleni z usług Pana Janusza Wyląg doskonały fachowiec który doskonale zna się na swoim fachu, wszystko jest jasno omawiane, informacje przekazywane na bieżąco wszystkie pisma załatwia w terminie których sam pilnuje bardzo rzetelnie i sprawnie co ważne z bardzo dobrym skutkiem. Nasza sprawa zajol sie super . Indywidualne podejście do klienta jako człowieka oraz bezproblemowy kontakt .Wysoka kultura oraz życzliwe podejście .Kiedy tylko potrzebuje pomocy nigdy nie odmówił .Polecam pod każdym względem i z całego serca to jest Pan mecenas na 1000% a takich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARZENA Artur Pedziszewscy dnia: 2016-10-24 13:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził Pan Mecenas naszą sprawę o eksmisje udał nam sie ją wygrać i pozostać na starym mieszkaniu polecam i napewno jeszcze nie raz skorzystam z pomocy pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomasz konieczko dnia: 2016-10-21 13:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogromnie zadowolona z usług Pana Mecenasa Janusza Wyląg,to nie tylko doskonały fachowiec który doskonale zna się na swoim fachu ale też człowiek przez duże "C",pilnuje terminów,pism,punktualny,bardzo kulturalny,prowadził mi kilka spraw i rodzinnych i majątkowych oraz reprezentował mnie przed prokuraturą i policją i w ani jednej sprawie się nie zawiodłam.Polecam pod każdym względem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Z. dnia: 2016-02-25 13:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Kancelarię Pana Mecenasa Janusza Wyląg, pomógł mi w dwóch moich sprawach, wszystko jest jasno omawiane, informacje przekazywane na bieżąco, sprawa załatwiana profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.S. dnia: 2016-02-19 23:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalam kolejny raz z uslug Kancelarii Adwokatow Wylag i ponownie moge potwierdzic wysoki poziom obslugi prawnej. Moje sprawy z zakresu prawa rodzinnego / spadkowego, ktore same w sobie sa juz duzym obciazeniem psychicznym, dzieki profesjonalizmowi i duzej kulturze osobistej pana Janusza Wylaga byly poprowadzone bardzo rzetelnie i sprawnie z pozytywnym zakonczeniem dla mnie. Jestem rowniez mile zaskoczona duza wyrozumialoscia i cierpliwoscia dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-13 11:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilkukrotnie korzystałem z usług Kancelarii Adwokatów i Radców Prawnych Wyląg Spółka Partnerska Janusz Wyląg. Pan Mecenas Janusz Wyląg udzielił mi daleko idącej pomocy w sporze z nierzetelną firmą remontową oraz jednym z Towarzystw Ubezpieczeniowych. Zawsze mogłem liczyć na empatyczne i indywidualne podejście do nurtujących mnie problemów, dotrzymanie terminów załatwianych spraw oraz bezproblemowy kontakt z Panem Mecenasem. Polecam zdecydowanie tą kancelarię gdyż gwarantuje profesjonalne podejście do klienta i zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-12 08:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogromnie zadowolona z jakości i rezultatu pracy jaką włożył Pan mecenas Janusz Wyląg w moją sprawę.Wykazał się ogromnym doświadczeniem i znajomością prawa co wpłynęło korzystnie na zażegnanie sporu o nieruchomość w mojej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-02-11 10:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100 procentach zadowolonym klientem tejze kancelari,moglem liczyc na pomoc i rozwiazanie moich nie latwych spraw za stosunkowa przystepna cene.Z czystym sumieniem moge polecic ta wlasnie kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian.F dnia: 2016-02-10 19:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody adwokat angażujący się w sprawę. Bardzo wnikliwie bada wszystkie za i przeciw. Powołuje się na obowiązujące przepisy oraz orzeczenia Sądu Najwyższego. Do tego z tak zwanym "ludzkim podejściem". Wszystkie pisma i sprawy załatwia w terminie, których to terminów sam pilnuje. Co do cen to nie znam konkurencji. Za to przed sprawą adwokat konkretnie informuje jaka będzie cena i spisuje stosowną umowę. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Konrad G. dnia: 2016-02-07 16:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Janusz jest świetny w swoim fachu.Do każdej sprawy podchodzi z wielkim zaangażowaniem .Nie jest człowiekiem dla którego liczą się tylko pieniądze_Jest człowiekiem z wielkim sercem...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sentir dnia: 2016-02-07 14:29:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie kancelaria Państwa Wyląg jest bardzo rzetelna, porady prawne jak również załatwienie spraw bądź to w sądzie lub innych instytucjach jest bezproblemowe dzięki wysokim kompetencjom właścicieli, kontakt bardzo dobry w każdej sytuacji można liczyć na pomoc i całkowite oddanie się każdej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2016-02-06 09:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia.Rzetelne przedstawienie sytuacji oraz w pełni profesjonalne i rzeczowe prowadzenie sprawy. Wysoka kultura oraz życzliwe podejście do klienta. Pełny kontakt z klientem , wymiana informacji na bieżąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.N. dnia: 2016-02-05 21:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi w trudnej sprawie, polecam! Teraz też skorzystam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2015-02-11 23:46:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją