Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

salon urody beti beata bernat

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 94-004 łódz przełajowa 14 14
Telefon: 426885835beata bernat Kom. 533713706
Adres e-mail: salonurodybeti(małpa)op.pl
Strona internetowa:
NIP:
7271993318
Opis działalności: fryzjerstwo-kosmetyka Słowa kluczowe: farbowanie modne cięcia super fryzjer

Ocena: 100% pozytywna 32x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 30x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x 2x
Ceny usług: 89% niskie 25x 3x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 5742
Data utworzenia profilu: 2013-05-12 08:19:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-12 08:19:35 

Opinie o salon urody beti beata bernat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon.Szczerze polecam .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dominika Krygier dnia: 2016-10-17 23:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia - szczególnie kosmetyczka Agata i fryzjer Dawid :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Reni dnia: 2016-03-15 07:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką tego salonu mogę z pełnym zaufaniem polecić każdą fryzjerkę .Jest to bardzo mocno wyszkolony i profesjonalny personel.Jak również polecam złote ręce p. Ani kosmetyczce która wie czego potrzebuje nasza skora.szczególnie polecam ten salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-06-17 22:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To po prostu fachowcy w każdym calu .Jak zawsze przepiękna koloryzacja ,idealne strzyżenie,super fachowe dobrnie kosmetyków i wspaniała kawka .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Opania dnia: 2015-05-17 16:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zwykle wspaniała koloryzacja i nowe cięcie .Dzięki za wspaniałą kawkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-04-21 09:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniale dobrany kolor, rewelacyjne strzyżenie, profesjonalna obsługa .Polecam właśnie ten salon .Podbiliście serce kolejnej klientce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Wojciechowska dnia: 2015-03-06 22:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie miałam pomysłu na swoje włosy (kolor ,fryzura).To co pan mi zaproponował wydawało mi się nie do przyjęcia jednak przekonałam się i bardzo bardzo polecam .Super koloryzacja wspaniałe cięcie.
Opinia dodana przez: Kamila Magnus dnia: 2015-03-03 09:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękna koloryzacja wspaniałe cięcie.Gratuluję i życzę dalszych sukcesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-03-01 20:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon godny polecenia fantastycznie wyszkolony personel atmosfera bardzo rodzinna nie chce się od nich wychodzić.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczepańska dnia: 2014-12-14 11:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Za każdym razem wychodzę zadowolona .Niesamowici fachowcy bardzo fajna atmosfera ,świetnie wykorzystany czas na paznokciach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-11-13 21:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Super Super .Fajnie że do was trafiłam ,teraz czuję się na topie .Nigdy was nie opuszczę .Tak jak wyglądam nie wyglądałam od kilku lat.Sprawiliście że odzyskałam dawne swoje ja.Bardzo dziękuję.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2014-10-30 17:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały kolor ,bardzo dobrze dobrana fryzura,przesympatyczna atmosfera, fajnie w między czasie wykorzystany czas na manicur który został zaproponowany przez pana cudownie dobra kawa.Od tej pory wierna klientka .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-10-28 10:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super szybko,profesjonalnie,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamil dnia: 2014-10-22 20:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super koloryzacja świetne cięcie .Polecam właśnie to miejsce .Sama trafiłam z polecenia czekałam trzy tygodnie ale było warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-10-21 10:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientem tego właśnie salonu i nie będę chwalić pracy bo myślę ze to widać i słychać .Ale poruszę temat otwierania się salonów fryzjerskich i kosmetycznych przez byłych pracowników. Ludzie prowadzę również swoja działalność i jak można chodzić do tych ludzi którzy pracowali w Beti po tyle lat i nie umieją tak naprawdę odejść z klasą w inną np .dzielnicę i pokazać że potrafią otworzyć i poprowadzić swój biznes ,tylko pokazują swoją nieudolność śmiejąc się tak naprawdę z Nas że im to umożliwiamy.Wstyd. Salonowi Beti natomiast gratuluję życzę szczerze dużo sukcesów i powodzenia .Mam nadzieje że wszyscy docenią wasz rodzinny sukces na który tyle lat pracowaliście uczciwie .Powodzenia
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2014-10-14 21:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam super salon .Wspaniała stylizacja super kolor nigdy was nie opuszczę od tej pory wierna klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-09-30 16:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P Dawid to super stylista nigdy mnie nie zawiódł.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2014-08-19 09:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj skorzystałam z usługi fryzjerskiej P.Dawida to co zrobił z moją głową to po prostu cudo.Różnie mówi się o stylistach trochę się bałam jednak jestem zachwycona .Polecam bardzo ten właśnie salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Halinka dnia: 2014-07-02 20:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super strzyżenie fajni ludzie .Umówiłam się na farbę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Agnieszka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-25 08:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon potwierdzam opinie dzisiaj byłam na farbowaniu u pani Moniki bałam się ponieważ poleciła mi koleżanka a bardzo nie lubię zmieniać fryzjera.Jestem zachwycona podejściem ludzi którzy tam pracują i atmosferą jaka tam panuje.W czasie farbowania kawa manicure .Jestem pod wrażeniem.Teraz jest to mój salon.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-05-31 21:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce super fachowcy cieszę sie że podsłuchałam jak dwie dziewczyny rozmawiały w manufakturze Beti Retkinia Przełajowa,odnalazłam bo od dawna nikt nie mógł mi dopasować.Bardzo polecam P.Dwida
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2014-05-16 09:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam super fryzjera Dawida. Poleciła mi koleżanka czekałam na wizytę dwa tygodnie ale było warto . Kolor piękny strzyżenie super.Bardzo mi się podoba a koleżanki z pracy dzisiaj jak mnie zobaczyły poprosiły o telefon.Atmosfera w salonie również fajna czułam się jak bym znała tych ludzi od lat.Super bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-04-30 08:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjer super człowiek polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-04-08 09:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Dawid.Gratuluję i życzę samych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-02-28 10:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z uslugi ktora zostala wykonana w dniu 13-01 2014 przez p Dawida .Przekonal mnie do koloryzacji w ktorej bardzo dobrze sie czuje a znajomi bardzo dobrze mnie odbieraja .Wielkie dzieki .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-02-18 08:21:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce przesympatyczna obsługa p Dawid wspaniały stylista ,jestem zadowolona polecam. Przełajowa 14 tel 42 6885835
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-02-08 08:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj byłam w tym salonie z polecenia .Jestem zachwycona obsługą oraz profesjonalizmem.Mam na głowie porządek jakiego dawno nie widziałam i nie myślałam ze w łodzi znajdę takie miejsce.Szczerze polecam.Aleksandra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 20:34:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Dzisiaj byłam w tym salonie obsługiwała mnie pani Monika jestem zachwycona . Wszyscy pracownicy to ludzie z przeogromną pasją .Cieszę się że tam dotarłam .Serdecznie polecam. Ela
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-29 16:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem innego zdania.Czekałam na wizytę miesiąc ale to co zrobił z moją głową to jak poszłam do pracy trzy koleżanki od razu wzięły namiar i czekają na wizytę.To wszystko chyba rzecz gustu.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jwona dnia: 2013-11-25 22:05:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naczytałam się tylu pozytywnych opinii o p. Dawidzie, że specjalnie czekałam 2 tygodnie na wizytę. Myślałam, że zaproponuje mi jakąś super fryzurę, dokona jakiejś metamorfozy, ale się niestety nie doczekałam. Podciął włosy, zainkasował sporą sumę i tyle.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-11-22 21:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie za namową koleżanki zawsze chodziłam do salonu Olejniczaka nie żałuję chyba się wypalił.Zaproponowano mi zupełnie inny kolor włosów i strzyżenie nigdy bym nie pomyślała ze będę w takim kolorze tak dobrze wyglądać trochę długo czekałam na termin ale było warto od razu umówiłam następną wizytę i nie mam problemu z długim oczekiwaniem .Cena była niższa niż zapłaciła bym u Jacka.Gorąco polecam wierna klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-11-20 08:53:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super salon goraco polecam .P.Dawid super stylista
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-19 20:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super salon, miła utalentowana obsługa, szczerze polecam.Ceny umiarkowane .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiolka dnia: 2013-05-12 08:23:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją