Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Axro Szymon Rospek

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, Katowice
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty mieszkań Słowa kluczowe: axro

Ocena: 33% pozytywna 2x 4x

Jakość usług: 20% wysoka 1x 1x 4x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 1x 2x
Ceny usług: 50% niskie 1x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1126
Data utworzenia profilu: 09.05.2013 17:25:35
Data ostatniej aktualizacji: 09.05.2013 17:25:35 

Opinie o Axro Szymon Rospek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak ja ich zatrudniłem to u mnie wszystko w pełnym zakresie prac było wykonane tak jak ja chcialem polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: os paderweskiego dnia: 28.04.2014 13:08:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wykonaniu przez nich elektryki uziemienie kopie :)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Znikaja
Opinia dodana przez: Michał dnia: 04.04.2014 10:46:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu nie znają się na robocie i co robota inny fachowiec! W efekcie materiał wychodzi 2x drożej, trzeba po nich poprawiać (i płacić prawdziwym fachowcom), o reklamacji trzeba zapomnieć bo przestają odbierać telefon. Nadają się chyba tylko do wynoszenia gruzu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie obsługują reklamacji, znikają!
Opinia dodana przez: Michał dnia: 08.10.2013 17:51:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam i ostrzegam, ta firma łapie "fachowców" spod budki z piwem a rezultaty ich pracy - po prostu ręce załamać. Nie dotrzymują terminu, prace wykonane bez zasadniczej wiedzy o budowlance, wyciąga się od klienta zaliczki z góry, przed wykonaniem danego zakresu prac Są liczne błędy, krzywe ściany, podłogi,popieram poprzednie negatywne opinie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurysta dnia: 17.05.2013 00:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma układała mi kafle do łazienki polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek.s dnia: 10.05.2013 00:52:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma robiła remont mojego mieszkania w Katowicach. Remont robiony w pośpiechu, nie wyrównali podłogi pod panelami w związku czym uszkodzeniu uległo kilka paneli. Unikali naprawy tj. wyrównania podłogi i położenia jeszcze raz paneli. Umawiali się i nie przychodzili a ostatecznie przestali odbierać telefony. ODRADZAM !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Umawiają się na terminy i nie przychodzą, nie odbierają telefonów
Opinia dodana przez: Patryk W dnia: 09.05.2013 17:27:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją