Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SMGP Architekci

Zawód: Architekt 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Kleszczowa 18
Telefon: Kom. 694-633-416
Adres e-mail: biuro(małpa)smgp.pl
Strona internetowa: www.smgp.pl
Opis działalności: architektura,projektowanie, aranżacja wnętrz, meble Słowa kluczowe: architektura,projektowanie, aranżacja wnętrz, meble

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3148
Data utworzenia profilu: 2013-05-09 10:35:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-09 10:35:47 

Opinie o SMGP Architekci

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Profesjonalizm i rzetelność!!! Dzięki za wszystko!!!
Opinia dodana przez: Adam Siewczuk dnia: 2013-12-10 13:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z tą firmą i byłem bardzo zadowolony z ich pracy. Wszystko szło dokładnie tak jak oczekiwałem. Świetna jakość wykonania pracy. Nie było czego sie uczepić. Dzisiaj mam juz wszystko fajnie zrobione według tego projektu. Warto było ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 10:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty i nie żałuje, wrecz przeciwnie. Wszystko było ponad moich oczekiwań. Świetny projekt. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 14:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Ciesze sie ze juz mam wszystko z głowy ;) Wnętrze jest przepiękne. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-03 14:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otwierałam sklep i chciałam zeby zaprojektowali mi cos fajnego i rzeczywiście tak było. Już jest po realizacji i super to wyglada. Jestem zadowolona,że sie zdecydowałam skorzystac z usług bo sama to pewnie bym tak nie zrobiła ;) Dziękuje fachowcom za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-30 08:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma świetna. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-28 10:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą miałam do czynienia całkiem niedawno i jestem zadowolona bo pierwszy raz udalo się fachowcom spełnić moje oczekiwania. Zrozumieliśmy się bardzo dobrze. Projekt świetny. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-26 09:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to bardzo dobra oferta i pomimo tak szerokiej konkurencji w stolicy śmiem zasugerować, iż się wybijają. Nie spotkałem jeszcze architektów tak oddanych pasji oraz zaangażowanych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 09:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Profesjonalne podejście do klienta oraz do zawodu. Najlepsza firma w branży jaką znam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 14:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje biuro odżyło teraz gdy jest urządzone na nowo. Ma większy potencjał. Klienci którzy do mnie przychodzą mówią nawet że mam piękne biuro.No i musze powiedzieć że teraz wszystko jest tak jak powinno. Warto udać się do tego biura to bardzo pomysłowi ludzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 10:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Wszystko poszło według moich oczekiwań, a projekt spodobał mi się od razu wiec pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 10:43:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją