Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EX-MEBEL MAREK SZPAK

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Lubelskie, 20-455 LUBLIN Lublin Henryka Siemiradzkiego 10
Telefon: Kom. 781226225
Adres e-mail: meble(małpa)ex-mebel.pl
Strona internetowa: www.ex-mebel.pl
NIP:
946-121-97-64
Opis działalności: szafy,garderoby,drzwi składane,kuchnie,meble łazienkowe,komody,biurka,projektowanie,montaż mebli Słowa kluczowe: meble kuchenne lublin,meble kuchenne,szafy z drzwiami suwanymi,szafy z drzwiami składanymi,meble łazienkowe,garderoby,projektowanie,komody,biurka,meble na zamówienie

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 5x 6x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4394
Data utworzenia profilu: 2013-04-22 10:16:31
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-07 08:08:18 

Opinie o EX-MEBEL MAREK SZPAK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana w terminie szybszym od ustalonego. Meble wykonane solidnie, zgodne z ustaleniami. Dobry kontakt z wykonawcą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-04-06 17:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ex-mebel mogę napisać że jest solidna co chodzi o terminowość i wykonanie. Tą firmę wybraliśmy przypadkowo z ogłoszenia anonse24 i nie pomyliliśmy się . Zamówiliśmy u nich meble kuchenne fakt że montaż trwał dwa dni ale przy montażu było w miarę możliwości czysto i po skończeniu montażu nie było żadnych zastrzeżeń . Muszę napisać że projekt był zrobiony profesjonalnie i z doradztwem co chodzi o zagospodarowanie pomieszczenia . Materiały są wysokiej jakości . Tylko miałam zastrzeżenia co o płatność za projekt bo w innych studiach nie trzeba płacić , ale od kosztu mebli koszt projektu jest odliczony to jest plusem tej firmy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na razie nie ma reklamacji a meble były wykonane 3 - miesiące temu
Opinia dodana przez: monika dnia: 2017-03-05 17:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę EX-MEBEL wybraliśmy ze względu na pozytywne opinie na ich temat. I nie pomyliliśmy się. Zamawialiśmy u nich szafę do łazienki i przedpokoju. Wszystko zostało wykonane z najwyższej jakości materiałów. Z należytą starannością i dokładnością. Firma bardzo rzetelna i solidna. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-01 13:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie dotyczyło regału na książki i szafy. Nie było łatwe z uwagi na małą powierzchnię pokoju i krzywe ściany. Wyszło lepiej niż się spodziewałam. Duży plus, że właściciel nie narzuca własnych wizji, tylko podpowiada rozwiązania (zresztą sensowne). Po kilku miesiącach od realizacji nie mam żadnych uwag ani reklamacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AA dnia: 2016-02-21 19:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie EX-MEBEL, zamówiliśmy meble kuchenne, do biura i pokoju dziecięcego. Po wykonaniu pomiarów przez fachowców z EX-MEBEL i przedstawieniu naszego pomysłu na te wnętrza, otrzymaliśmy projekty z wizualizację tych pomieszczeń. Po konsultacji, doborze materiałów i kolorystyki zaakceptowaliśmy projekty. Ustaliliśmy termin montażu i ku naszemu zdziwieniu nie był to czas odległy ale trwało to nie dłużej niż dwa tygodnie. Jeżeli chodzi o sposób wykonania i montaż. Bardzo szybko, bezproblemowo i czysto. Fachowcy po montażu sprzątają, odkurzają, ścierają kurz i przygotowują pomieszczenie na zicher. Polecam każdemu kto poszukuje dobrych fachowców, chce mieć meble zrobione według własnego pomysłu, w krótkim czasie od projektu do montażu i z najwyższej jakości materiału. EX-MEBEL, ta firma zasługuje na polecenie i uwagę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: damian dnia: 2016-01-20 12:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług wykonania mebli - polecam bez ryzyka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dają duży termin reklamacji
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2015-02-28 10:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizują nawet Skomplikowane pomysły klientów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: robi dnia: 2014-02-15 10:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam-mam zaszczyt zaopiniować po raz pierwszy firmę,którą można polecić znajomym bez jakiegokolwiek ryzyka.Miałam do zrobienia drzwi do szafy otwierane z lustrem,ale był problem bo nie chciałam wyrywać starej konstrukcji z wnęki,a drzwi wejściowe do pokoju otwierają się na szafę i jest mało miejsca żeby zamontować drzwi.Zwróciłam się do trzech fachowców którzy zajmują się szafami i stwierdzili że trzeba wyrwać konstrukcję i zrobić nową szafę-byłam niezadowolona,ale przypadkowo trafiłam na firmę EX-MEBEL i po konsultacji stwierdzili że da się zrobić drzwi otwierane-jestem zadowolona.Po lekkiej przeróbce są drzwi z lustrem otwierane.Polecam tą firmę bo można z nimi wszystko uzgodnić i doradzą tak aby klient był zadowolony-pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2013-11-14 13:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam meble kuchenne w firmie ex-mebel i byłam zaskoczona fachową obsługą i doradztwem.Pozytywne jest to że po wykonaniu projektu i akceptacji jest ustalona wartość wykonania mebli i po skończeniu ona nie ulega zmianie.Bardzo dobra i miła obsługa-polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: barbara dnia: 2013-08-08 14:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRA FIRMA:Zamawialiśmy z małżonką meble kuchenne,szafę wnękową i byliśmy zaskoczeni miłą obsługą.Firma ex-mebel dotrzymuje terminu i wykonuje meble z najwyższą starannością.Cenią sobie wysoką jakość i profesjonalizm.Naprawdę polecamy bez ryzyka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: darek dnia: 2013-07-01 18:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę ex-mebel można polecić są terminowi i solidni bez ryzyka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika dnia: 2013-05-02 09:35:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją