Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Podatkowe Aleksandra Joanna Obszarska

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Al. Wojska Polskiego 20 A/29
Telefon: Kom. 504 073 902
Adres e-mail: info(małpa)biuroaleksandra.pl
Strona internetowa: www.biuroaleksandra.pl
Opis działalności: Outsourcing usług księgowych dla małych i średnich przedsiębiorstw. Słowa kluczowe: księgowość, doradztwo podatkowe, branże: developerska, informatyczna, handlowa, sprzedaż internetowa, usługi transportowe, transakcje międzynadorowe

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 16x 6x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 1724
Data utworzenia profilu: 2013-05-06 14:25:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-06 14:25:17 

Opinie o Biuro Podatkowe Aleksandra Joanna Obszarska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z biurem od jakiegoś czasu i wszystko idzie po mojej myśli. Na szczęście większość spraw mamy już opanowanych. Obsługa bardzo miła i pomocna. Mam nadzieję,że tak zostanie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-01 08:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogarniają mi wszelkie pisma do ZUSu, nie mam dzięki temu biurze problemu z audytami podatkowymi. Terminowi i dokładni . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-25 11:33:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Jestem zadowolona,że skorzystałam z usług bo już nie muszę się o nic martwić. Obsługa mi pomogła to opanować i fajnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-22 11:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne usługi, znajomość przepisów i wymogów. Współpraca układa się idealnie, aż ZUS może płakać bo nic na mnie już nie znajdzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-22 12:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna to bardzo dobry fachowiec w swojej branży. Rzetelna, dokładna, warto wejść z nią w długoterminową współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk 56 dnia: 2014-07-10 11:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parę razy próbowałam coś załatwić sama i zrozumieć te wszystkie dokumenty, jednak nadszedł czas na profesjonalną pomoc. Serdecznie mogę polecić ta działalność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 09:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. miła kobieta, zawsze pomocna i chętna do współpracy.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-05 15:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D. dnia: 2014-05-05 09:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna oferta. Jestem bardzo zadowolona,że skorzystałam z usług. Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałam. Obsługa tu jest bardzo miła. Można im zaufać bez żadnego problemu. Cieszę się,ze już wszystko mam załatwione. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-21 12:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stały kontakt telefoniczny, bezpieczny przepływ informacji. Dokumentację udostępniają zawsze w terminie. Wzorowy partner we współpracy.
Opinia dodana przez: Adam z Pruszkowa dnia: 2014-03-17 13:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi powiedziała o tej firmie i jestem bardzo zadowolona bo byłam już tu kilka razy. Udało mi się wszystkie sprawy załatwić za jednym zamachem. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 09:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. ATRAKCYJNA OFERTA. DOŚWIADCZENIE I LICZBA KLIENTÓW MÓWI SAMA ZA SIEBIE.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: HANKA dnia: 2014-02-25 08:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zasługuje na uznanie. Profesjonalne usługi.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 11:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem reprezentowany przez firmę przed organami podatkowymi w trakcie kontroli podatkowej oraz czynności sprawdzających. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-03 15:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księgowość oceniam pozytywnie. Współpraca w dobrej atmosferze, w gronie wykwalifikowanej kadry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-22 11:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem.. Dziękuje za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 12:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z biurem mam zawsze dobry kontakt i mogę liczyć na pomoc księgową. Ostatnia kontrola nie wykazała żadnych nieprawidłowości. To bardzo dobre biuro. Rzetelne i profesjonalne, które można z czystym sercem polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 15:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowało mi się z biurem bardzo dobrze, jestem zadowolona że mam takiego fachowca pod ręką. Wszystko było wykonywane dobrze do tej pory :) Przemiła obsługa. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 08:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie udało mi się rozwiązać problemy z ZUS, przestali mi deptać po piętach. Podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: N.W. dnia: 2013-09-11 08:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że mam okazję korzystania z ich usług bo sprawdzaja sie super. Spełniają moje oczekiwania . Rewelka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 12:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra oferta. Jakość usług na dobrym poziomie za stosunkowo niską cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 13:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość oraz uczciwość wobec klienta. Zaangażowanie oraz pasja. Wiedza na takim poziomie, że do tej pory żadne moje pytanie nie pozostało bez odpowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-07-30 13:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest najlepsze biuro rachunkowe według mnie. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-10 14:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałam skorzystać kilka razy z ich usług, bo potrzebowałam fachowej pomocy przy zakładaniu działalności. Nie załuje przez chwilę że się do nich zgłosiłam, wrecz przeciwnie chciałabym polecić. Pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-10 14:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Profesjonalne podejście do zawodu oraz do klienta. Biuro posiada wszelkie cechy bardzo dobrego partnera we współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-28 09:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z biurem Pani Asi. Do tej pory nie mam żadnych uwag, wszystko zmierza w dobrym kierunku. Chociaż współpraca trwa dopiero od kilku miesięcy, bardzo cieszę się z podjętej decyzji. Uczciwe podejście do klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-06 14:27:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją