Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.H.U Dachbal Arkadiusz Kwiatkowski

Zawód: dekarskie usługi  
Adres: Lubelskie, 22-200 Włodawa Żytnia 1A
Telefon: Kom. 608 318 798
Adres e-mail: biuro(małpa)dachbal.pl
Strona internetowa: www.dachbal.pl
NIP:
565-125-26-27
Opis działalności: Kompleksowe usługi dekarskie. Krycie dachów, budowa konstrukcji, remonty dachów, naprawy, montaż okien dachowych i inne. Sprzedaż materiałów budowlanych. Słowa kluczowe: dekarz, dachy, więźba, blachy, gonty, dachówki, okna dachowe.

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2970
Data utworzenia profilu: 2013-05-06 08:42:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-06 08:42:32 

Opinie o P.H.U Dachbal Arkadiusz Kwiatkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali konstrukcję drewnianą dachu. Więźba jętkowa wykończona bardzo starannie. Profesjonalne podejście do zlecenia.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 13:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dachówka ceramiczna o najcięższym pokryciu prezentuje się elegancko. Pracownicy firmy Pana Kwiatkowskiego wykonali bardzo dobrą robotę.
Opinia dodana przez: Malwina Piątka dnia: 2013-12-05 15:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Z panem Arkiem współpracowało mi sie bardzo fajnie. Jestem zadowolony że miałem taką możliwość. Spełniono moje oczzekiwania. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 15:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z oferty i jestem bardzo zadowolony, bo usługi dekarskie mają świetnie opanowane. Nie musiałem się o nic martwić jesli chodzi o ich pracę. Dach już mam ładnie pokryty. Super. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-03 14:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie mi doradzono przy wyborze materiału na dach. Także chciałbym pochwalić kompetencję obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 13:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ostatniej burzy połowa dachu nadawała się do remontu. Wynająłem tą firmę do naprawy dachu szybko sobie z tym poradzili i dzięki temu teraz nie kapie mi na głowę. Bardzo dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-02 14:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-22 10:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawili mi okno dachowe, z którym miałem sporo problemów. Po ich interwencji wszystko działa bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 15:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolonym klientem, wszystko poszło gładko. Dach mam w końcu bardzo dobrze zrobiony, ostatnio tak lało i nic sie nie działo więc w porzadku. Dziękuje za wszystko. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 08:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrazy uznania dla firmy Pana Kwiatkowskiego za profesjonalizm pełną gębą. Absolutnie nie spodziewałem się takich efektów, tak precyzyjnie wykonanej pracy. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-06 08:43:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją