Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Krajewski

Zawód: Radca prawny 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4782
Data utworzenia profilu: 2013-05-02 10:13:30
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-02 10:13:30 

Opinie o Andrzej Krajewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo obeznany prawnik w sprawach ZUS. Byłem w kilku kancelariach, nikt się nie chciał podjąć mojej sprawy, a mecenas Krajewski widać, że się na tym zna, nie koloryzuje, stawia sprawę jasno. Przeprowadził mi sprawę o warunki szczególne. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2018-11-12 21:46:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do spraw związanych z ZUS - bardzo konkretny prawnik w tym zakresie i widać, że zna się na tym od takiej praktycznej strony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2018-06-10 15:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i sprawnie poprowadzona sprawa o podział majątku przez mecenasa Krajewskiego. Fajne warunki finansowe prowadzenia sprawy, bo to też dla mnie było bardzo istotne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-03-12 21:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, konkretny - reprezentował mnie w sądzie okręgowym w Kielcach - ze współpracy byłam bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-12-26 21:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawie o zapłatę zadziałał bardzo szybko - wyrok i komornik odzyskał pieniądze wraz z odsetkami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-10-16 17:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krajewski pomógł mi sprawnie odzyskać pieniądze od firmy, która wzięła towar z mojego sklepu i nie zapłaciła za niego. Ma znajomego komornika z którym współpracuje przez co wszystko załatwia bardzo sprawnie. Bardzo dobre warunki finansowe współpracy - wszystko płaci praktycznie dłużnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2016-09-18 22:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wykonana usługa,sprawa sądowa zakończona sukcesem, widać że w tej firmie pracują fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-05-19 12:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, To rzetelny i słowny prawnik. Dodatkowo niezwykle miły i sympatyczny człowiek. Polecam bez dwóch zdań.Pomaga wygrać każdą sprawę!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anonm11 dnia: 2013-05-15 12:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły kontakt z Panem Mecenasem. Obsługa była bardzo konkretna, wszystko wyjaśnione było perfekcyjnie. Oczywiście muszę wspomnieć o cenach, które szczerze zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie - porównując wizyty w innych kieleckich kancelariach. Ze współpracy jestem bardzo zadowolony, w związku z tym powierzyłem kancelarii Andrzeja Krajewskiego obsługę prawną mojej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz B. dnia: 2013-05-05 15:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Krajewski prowadził moją sprawę o odszkodowanie przeciwko dużemu zakładowi ubezpieczeń. Uzyskana kwota była o wiele wyższa od tej, na którą liczyłam. Współpraca była bardzo dobra. To rzetelny i słowny prawnik. Dodatkowo niezwykle miły i sympatyczny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.T. dnia: 2013-05-04 16:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Krajewskiego pomogła mi wywalczyć kwotę, o jakiej bez nich mógłbym jedynie pomarzyć! Z kosztami trzeba liczyć się jak wszędzie, jednak gdy pytałem kilku innych radców czy adwokatów, to żądali za podjęcie się sprawy większej kasy. Dlatego zdecydowałem się na tę kancelarię, czego nie żałuję. Nawet nie wiedziałem, że mam prawo do starania się o takie pieniądze za wywłaszczoną działkę! Polecam bez dwóch zdań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz T. dnia: 2013-05-02 11:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym pochwalić Pana Mecenasa. Prowadził moją sprawę o rozwód, a potem podział majątku z byłą żoną. Jak usłyszałem ceny u innych za rozwód to złapałem się za głowę. Tutaj cena była zdecydowanie niższa, byłem informowany o wszystkim regularnie, przesyłane miałem pisma procesowe na maila. Sprawa zakończyła się bardzo pozytywnie. Ogólnie bardzo miły i kontaktowy człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-05-02 10:17:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją