Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JASTRZĄB & SAK Kancelarie Adwokackie

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Wałowa 2/3B
Telefon: 14 688 99 77 Fax: 14 688 99 77
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat.tarnow.pl
Strona internetowa: www.adwokat.tarnow.pl
Opis działalności: usługi prawne Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, kancelarie adwokackie, porada prawna, mecenas, radca

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 9812
Data utworzenia profilu: 2013-04-24 11:37:53
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-26 09:31:53 

Opinie o JASTRZĄB & SAK Kancelarie Adwokackie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług już wiele lat i to jedyna kancelaria, którą darzę takim zaufaniem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jozef dnia: 2019-07-17 10:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Damian Jastrzab prowadził mi sprawę spadkową. Polecam z całego serca .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2019-06-15 13:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi specjaliści w swojej dziedzinie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AnTon dnia: 2019-04-22 19:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Sak jest człowiekiem o złotym sercu, wysłucha doradzi pomoże. Zawsze gdy pojawiają się problemy zwracam się do niego o pomoc
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kadrowa dnia: 2019-01-21 14:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Moja sprawa zakończyła się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2019-01-10 17:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem szczęście ze trafiłem na tą kancelarie. Wywalczył dla mnie adwokat najniższy możliwy wyrok wiec polecam z całego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2019-01-08 14:19:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca. Adwokat Piotr mocno angażuje się w każdą sprawę i jest godny zaufania. Korzystam już dłuższy czas z jego pomocy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-10-06 22:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam. Warto było skorzystać z usług mecenasa Saka, któremu zawdzięczam wygraną sprawę pracowniczą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2018-02-16 14:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu. Będąc przedsiębiorca poszukiwałem skrupulatnie kancelarii do obsługi prawnej mojej firmy i cieszy mnie fakt, że tak dobrze trafiłem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2017-12-22 13:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo dobrze wspominam sam kontakt z mecenasami, jak i sposób prowadzenia sprawy. Zawsze dyspozycyjni i rzetelni.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KrzysiekB dnia: 2017-11-28 13:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ocena 10/10. Fachowo, rzetelnie i zawsze merytorycznie, korzystam cyklicznie i jestem zadowolony z jakości usług.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marti37 dnia: 2017-06-14 16:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę tylko gorąco wszystkim polecić. Moja sprawa rozwodowa zakończyła się szybko i niemal bezboleśnie w sądzie dzięki pomocy adwokata Piotra Sak. Moja była żona chciała mnie po sądach ciągać. Cieszę się, że to się jej nie udało i moge zacząć życie od nowa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: 31Tady dnia: 2017-05-18 15:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Sprawa załatwiona szybko i bezproblemowo. Tego oczekiwałem i to dostałem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maciej Mastalerz dnia: 2017-05-16 15:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria.Obaj Panowie Mecenasi to świetni adwokaci i prowadzą sprawy wzorowo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 2017-05-06 15:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy adwokaci. Potrafią myśleć nieszablonowo i proponować rozwiązania, na którem sam bym nie wpadł prowadząc firmę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2017-03-31 14:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z porad wielu prawników, ale tylko Piotr Sak mnie do siebie przekonał pełnym zrozumieniem i podejściem do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2017-03-24 19:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z tą kancelarią oceniam bardzo wysoko. Jestem zadowolony i na pewno polecam wszystkim, którzy szukają solidnej obsługi prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-03-23 10:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco mecenasa Saka. Mój syn miał problemy z prawem -niestety, dzięki jednak doskonałej obronie mecenasa uniknął więzienia. Ma nauczkę na przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2017-03-20 13:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bylem bardzo zadowolony z prowadzenia sprawy przez adwokata Jastrząb, gość zna się na prawie i jest sprytny. Uniknąłem dużych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2017-03-03 14:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tą kancelarię. Wysoki poziom usług, rzetelność i charyzma. O to mi chodziło gdyś szukałam pełnomocnika.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: K.W. dnia: 2017-02-19 13:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam niedawno okazję korzystać z usług adwokata Jastrzębia i powiem krótko, jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Adwokat znalazł dla mnie sprytne rozwiązanie mojej sprawy i obyło się bez dodatkowych kosztów i sprawy sądowej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BoŻena dnia: 2017-01-26 14:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, adwokat Sak spisał się na medal, udało mi sję wywalczyć wysokie odszkodowanie :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2017-01-22 14:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług tej kancelarii, sprawa zakończona pełnym sukcesem, mogę polecić wszystkim, nie boją się trudnych spraw.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan Smagacz dnia: 2017-01-19 13:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni adwokaci i aplikanci, powierzyłem im sprawy firmowe i współpraca odbywa się bez zarzutu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2016-12-09 11:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria, rzetelna i fachowa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łuki dnia: 2016-10-31 10:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Mecenasowi Sakowi wygrałam trudną dla mnie sprawę rodzinną. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariola S. dnia: 2016-10-14 12:13:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją