Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fiore Krzysztof Kwiatek

Zawód: Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 62-080 Poznań/Lusowo Tarnowo Podgórne Poznańska 42/2
Telefon: Kom. 880-886-922
Adres e-mail: meble-fiore(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.fiore-meble.pl
Opis działalności: Firma wykonuje wszystkie meble nietypowe, zabudowy oraz drzwi wewnetrzne wg aranżacji klienta lub projektanta. Słowa kluczowe: Meble kuchenne, zabudowa, meble na wymiar, drzwi wewnętrzne

Ocena: 76% pozytywna 13x 4x

Jakość usług: 86% wysoka 13x 2x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 12x 1x 4x
Ceny usług: 0% niskie 9x 8x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 5030
Data utworzenia profilu: 2012-07-02 22:44:40
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-11 16:51:15 

Opinie o Fiore Krzysztof Kwiatek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jestem bardzo zadowolona. Dobry kontakt i fachowe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-10-06 11:19:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mija się z prawdą i zapomina fakty Nie potrafi przyznać sie do błędu Dolicza podatek do ustalonej kwoty
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krzysztof l dnia: 2016-09-08 11:57:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak profesjonalizmu, brak terminowości, jakość usług poniżej przeciętnej, ceny bardzo wysokie, szkoda czasu na takich ,,fachowców"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Blanka dnia: 2016-02-04 12:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobrze zrobione meble, wszystko wykonane z moimi życzeniami, Panowie bardzo zaradni, potrafili na miejscu przerobić kilka elementów które zmieniłam w trakcie montażu bez przeciągania terminu realizacji. Pomimo późnej godziny pozostawili po sobie porządek. Warto czekać za wolnym terminem u nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-04-24 10:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota wykonana dokładnie i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Jedyny minus to długie terminy, Panwie mają chyba sporo pracy bo najszybszy termin realizacji to 3 mieciące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-11-19 13:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i fachowo. Polecam. Znalazłem Fiore na tym portalu, wszedłem na ich stronę i znalazłem fanpage na facebook. Wszystko wygladało bardzo dobrze, tak samo jak w rzeczywistości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-08-06 09:27:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy :) bardzo dobra robota!! wszystko w terminie, nie mamy zastrzeżeń za to mamy piękną nowa kuchnię :) ! wszystkim naszym gościom bardzo się podoba ! nie rozumiem jak można tak negatywnie oceniać chłopaków?! są bardzo serdeczni i nie ma z nimi absolutnie żadnych problemów !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-06-23 21:41:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poprawka za poprawką terminowosć tragiczna bałagan po montażu który z jednego dnia trwa 7 dni ceny bardzo wysokie!! -jakość słaba
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak możliwości
Opinia dodana przez: zbigniew dnia: 2014-06-23 15:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i bardzo ładnie, wszyscy moi znajomi są zachwyceni projektem i wykonaniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-06-12 15:32:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble lakierowane do poprawki Termin wykonania tragedia W domu bałagan wizyty 11 razy na montażu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie ma takiej opcji
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-27 16:41:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mojej kuchni i polecam chłopaków bo nie ma z nimi żadnych kłopotów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-03 20:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne Meble, jestem bardzo zadowolona. Nie jest tanio ale faktycznie warto, ponieważ znają się na robocie. Z wyjątkiem kilku dni spóźnienia nie mam zastrzeżeń. Jedyne z czego nie jestem zadowolona to z negocjacji ponieważ niewiele wytargowałam na początku, wiedzą za co biorą kasę i praktycznie niewiele da się zbić cenę. Jak ktoś chce mieć święty spokój z wykonawcą mebli to polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-01-11 21:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o stolarkę to robią tak jak mówią - wszystko bez okiem :). Moja opinia chyba będzie najbardziej obiektywna ponieważ używam już meble od około pięciu lat i jestem bardzo zadowolona. Bardzo duża wiedza właściciela, jeśli chodzi o mechanizmy i rozwiązania do mebli. Cenowo chyba przystępnie choć nie sprawdzałam bo meblowałam dom w czasie boomu i kiepsko było o fachowca, a co więcej o terminowego fachowca. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Jeśli komuś zależy na dobrym wykonaniu to uważam, że warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-12-18 21:37:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie Marka. Jeśli ktoś potrzebuje meble które mają robić wrażenie pod względem wykonania to zdecydowanie polecam. W moim domu robili kuchnie i stół i wyszło lepiej niż na projekcie. Początkowo zastanawiałem się nad innymi wykonawcami ponieważ ich oferty były tańsze o około 15-30% ale teraz wiem za co biorą pieniądze. Meble w każdym szczególe są dopracowane, a ja mimo że jestem dość czepialski o szczegóły nie miałem żadnych zastrzeżeń. Jedyne czego żałuję, to że pośpieszyłem się z pozostałymi meblami i nie zamówiłem wszystkiego u Pana Krzysztofa. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło również, że nie musiałem dopłacać za zmiany które wprowadziłem w trakcie realizacji, a które wydłużyły realizację o cały dodatkowy dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-29 00:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, u mnie robili kuchnie no i jest super, jestem bardzo zadowolona bo wszystkie rozwiązania są przemyślane i dzięki temu bardzo mi się w niej wygodnie pracuje. Kończymy właśnie z mężem budowę domu i na pewno chłopcy będą mieć sporo pracy u nas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2012-07-31 17:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma można tam zamówić naprawdę każde meble. U mnie robili praktycznie wszystkie prace stolarskie w całym domu: od listew przypodłogowych przez drzwi, kuchnie, meble do łazienki, garderoby i resztę drobiazgów. Wycenę brałem od kliku stolarzy, ten nie był najtańszy, ale u nich nie ma rzeczy nie do zrobienia wszystko otrzymałem tak jak sobie to wyobrażałem. Ci pozostali próbowali mnie przekonać do zmiany niektórych elementów w projekcie ponieważ twierdzili, że jest to niewykonalne, okazało się jednak, że jest wykonalne. Użytkuje już meble od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-07-16 22:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, wykonał meble wg mojego projektu który wydawał mi się nie do zrealizowania. Wszystkie komponenty z których wykonał meble są moim zdaniem bardzo wysokiej jakości, co najważniejsze potrafi doradzić wskazując zalety i wady konkretnego rozwiązania. Dzięki indywidualnym ustaleniom z Krzysztofem wiem co kupiłem i z czego wynika cena. Polecam jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2012-07-02 22:58:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją