Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AWAST - Centrum Dietetyki i Edukacji Żywieniowej

Zawód: Dietetyk 
Adres: Lubelskie, 20-093 Lublin ul. Chodźki 3/2
Telefon: Kom. 794 623 311
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.dietetyklublin.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1408
Data utworzenia profilu: 2013-04-10 11:15:31
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-10 11:15:31 

Opinie o AWAST - Centrum Dietetyki i Edukacji Żywieniowej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona. Pani Ania jest bardzo w porządku. Ciesze się że moge z nią swobodnie porozmawiać. Odchudzanie idzie bardzo dobrze, jeszcze trochę i bedą efekty. Pozdrawiam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-23 09:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie,że trafiłam na Panią Anię. Jestem bardzo zadowolona ze wszystko idzie tak jak oczekiwalam. Fajne podejście. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 09:53:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym podziękować za wszystko. Dieta nie dość, że okazała się skuteczna, to jeszcze w pełni mi odpowiada. Jest coraz lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OW dnia: 2013-09-11 09:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłam liczyć na indywidualne podejście bez żadnego problemu. Dietę mam już opanowaną. Jestem bardzo zadowolonym pacjentem. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 10:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona bo udało mi sie zrzucić dużo kg :) A Pani Ania jest taka pomocna ;) Dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-18 11:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania udzieliła mi wsparcia przy walce z otyłością. Dosyć długo z tym nieskutecznie walczyłem aż w końcu udało mi się osiągnąć cel. Bardzo się cieszę z tego powodu. Życzliwa oraz wyrozumiała dietetyk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 08:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie takie osoby, które wykazują się zaangażowaniem oraz dążą do tego, aby pomóc osobom w potrzebie. Moje problemy z jelitem zostały rozwiązane dzięki skutecznemu jadłospisowi. Podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 12:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dietetyk Annę Wronę. Profesjonalne podejście do pacjenta, znajomość w swoim zawodzie. Czuję się o wiele lepiej, problemy zdrowotne stopniowo ustają. Wyrazy uznania za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 09:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto tam się udać. Jeśli ktoś ma problemy z nadwagą i szuka skutecznej diety to Pani doktor na pewno pomoże. U mnie udało się zejść do 60 kg wcześniej ważyłam 70 i to wcale nie było tak trudne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 12:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godne polecenia. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Dieta okazała się skuteczna i była dostosowana do moich oczekiwań żywieniowych. Wszystko wraca na właściwą drogę, bardzo sobie cenię otrzymane porady. Nie mam pojęcia jak inni dietetycy, ale mogę z czystym sumieniem przyznać, że warto udać się do Awast.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 11:18:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją