Opinie o Milimetr Stanisław Dorcz Zadzim

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Milimetr Stanisław Dorcz

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Łódzkie, Zadzim Małyń 38
Telefon: Kom. 600-787-786
Adres e-mail: dorcz(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.milimetr.com.pl
Opis działalności: budownictwo, meble na wymiar Słowa kluczowe: budownictwo, meble na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 10x 5x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3666
Data utworzenia profilu: 2013-04-04 11:51:15
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-04 11:51:15 

Opinie o Milimetr Stanisław Dorcz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekty bardzo ładne, wszystko można uzgodnić i znaleźć ergonomiczne rozwiązanie. Idzie się dogadać i jest bardzo terminowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-28 11:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma stawia na kontakt z klientem , na rozmowę a przed wszystkim jego zadowolenie.Jestem pod wrażeniem jakości usług i czystością( nie mają skłonności do rozrzucania swoich przyborów> Polecam Milimetr :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 10:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowie mieszkanie i nowa kuchnia, zdecydowaliśmy się na meble na wymiar. Ponieważ, oszczędza to miejsca i można samemu wszystko dopracować. Firma milimetr okazała się dobrym fachowcem i dostosowała sie do naszych wymogów. Wyśmienita obsługa i przede wszystkim zorganizowana:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-12 11:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję, polecam, pozdrawiam. jakość i cena.
Opinia dodana przez: lok dnia: 2014-05-06 12:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z panem Stanisławem i jestem bardzo zadowolony. Wykonał dla mnie piękne meble. Nie spodziewałem się,że uda im się spełnić moje oczekiwania w 100 %. Jeśli chodzi o jakość wykonania to robi wrażenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 11:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarz jest punktualny, miły oraz rzetelny. Wywiązał się z umowy. Przed podjęciem zlecenia wykonał pomiary w niedzielę, co świadczy o elastyczności. Meble do salonu bardzo dobrej jakości, montaż precyzyjny. Cena za całość przeciętna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-21 15:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Liczba opinii mówi sama za siebie. Nie mam nic do dodania. Pozdrawiam ze Zduńskiej Woli.
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2014-03-04 09:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie koleżanka to pewnie bym nie wiedział że istnieje taka fajna firma. Jak zobaczyłem u niej te mebelki to nie mogłem wyjść z podziwu. Podobało mi się wykonanie więc zaraz się zdecydowałem żeby też zamówić do siebie bo wiedziałem ze żona będzie zachwycona i rzeczywiście tak było ;) Fachowość i terminowość! Extra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 13:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble do sypialni spełniły nasze oczekiwania. Pan Stanisław to złota rączka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małżeństwo z Sieradza dnia: 2014-02-06 08:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 11:36:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałem. Meble mam bardzo ładne. Świetna jakość. Rewelka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-13 10:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować za meble i polecić Pana na tym portalu. Uszanowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 13:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla Pana Stasia za współpracę. Rozwija się ona we właściwym kierunku i wraz z każdym kolejnym zleceniem mam wrażenie, że wyniki są coraz to lepsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-08 12:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszy profesjonalizm. Cieszy również fakt, że z Pęczniewa nie musiałem się zapuszczać aż do Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 11:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej nie słyszałem o usługach firmy. Była mi kompletnie obca. Jednak za namową bliskiej mi osoby postanowiłem spróbować choć raz. Mile się zaskoczyłem. To naprawdę bardzo dobry producent mebli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 12:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na wymianę umeblowania i odświeżenia wyglądu mojego mieszkania. Tego fachowca polecił mi znajomy. Jak byłem u niego to spodobały mi się jego meble, a były wykonane przez tego wykonawce. Także zdecydowałem się na jego usługi. Meble już stoją w moim mieszkaniu a Pan Stanisław spisał się na szóstkę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-03 08:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Dziękuje za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-28 10:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po remoncie mieszkania chciałem sobie sprawić nowe meble i zdecydowałem się na współpracę z tym Panem. To był strzał w dziesiątkę bo moje wytyczne zostały uwzględnione. Kontakt był bezproblemowy. Meble wykonane w terminie i nie mam do nich żadnych zarzutów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 14:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem, nadal nie moge się nacieszyc tymi meblami. Są po prostu boskie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 11:51:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją