Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kaźmierczak-Gubańska Henryka. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Dworcowa 4 lok. 10
Telefon: 601 14 75 76 Kom. 601147576 Fax: 0632456167
Adres e-mail: henryka.kazmierczak-gubanska(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.adwokat-gubanska.pl
NIP:
6650019585
Opis działalności: Rozwody,podział majatku po rozwodzie,alimenty,WINDYKACJA należności,obrona w sprawach karnych Słowa kluczowe: adwokat,,kancelaria adwokacka ,prawnik

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 16x 9x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 11888
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-28 06:23:57 

Opinie o Kaźmierczak-Gubańska Henryka. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużym doświadczeniem oraz wiedzą prawniczą. Sprawa załatwiona szybko, a ja nie musiałam się o nic martwić. Naprawdę dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-08-15 21:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła mi sprawę rozwodową i alimenty a póżniej o podział majatku dorobkowego. Mieszkam w Niemczech i większość załatwiałem w kontakcie mailowym z Kancelarią -co pozwoliło mi zaoszczędzić czas i pieniądze... Z wyników spraw jestem bardzo zadowolony,dziękuję Pani Adwokat za zaangażowanie i fachowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Lity. dnia: 2016-10-27 08:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jakość,dobra cena i dobra a nawet bardzo dobra obsługa prawna. Pani adwokat najpierw mnie umiała wysłuchać i pozwoliła mi wszystko powiedziec,co nie w każdej kancelarii jest możliwe. Dziękuję za wygrane sprawy,dziękuję za cierpiwość i zrozumienie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert G. dnia: 2016-03-12 09:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużym doświadczeniem i wiedzą,umiejący słuchać klienta i słowny.Prowadziła mi sprawy rodzinne,o których trudno było mi opowiadzać ,a jednak dałem radę.Mogłem płacic ratami. Dziękuję,bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Olkowski dnia: 2015-07-10 06:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenaska super.Ja cały rodygotany przed wejściem na salę,ona opanowana niesamowicie przed i na rozprawie.Duża wiedza i doświadczenie w prowadzeniu spraw.Miła ,cierpliwie słucha i zadaje rzeczowe pytania.Oddzwaniała jak nie mogła odebrać telefonu.Mimo sporej różnicy wieku pomiędzy nami nie czułem dystansu.Rozumie młodych bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Boksiński dnia: 2015-02-27 09:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o rozdzielność majątkową,sprawa rozwodowa i sprawa o podział majątku po rozwodzie.Trzy sprawy prowadziła mi ta Kancelaria. W miarę szybko,po przystępnej cenie/raty/ i co najważniejsze skutecznie Dzięki serdeczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip Jankowski. dnia: 2014-09-02 13:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jechałam rowerem i potrącił mnie samochód.Duzy ból,obrażenia i długie,długie leczenie.Ubezpieczalnia z OC kierowcy wypłaciła mi groszowe odszkodowanie.Poszłam do adwokat Gubańskiej.Założyła sprawę w Sądzie i bardzo zabiegała o moje.WYGRAŁa...dla mnie godziwe pieniądze.Jestem wdzięczna i bardzo ,bardzo dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina A. dnia: 2014-04-11 11:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje,dziękuje,dziękuje Pani adwokat.Dostałam rozwód na pierwszej i ostatniej rozprawie.Nie musiałam nawet przyjechać z tej dalekiej Irlandii,gdzie przebywam i pracuję.Znów jestem wolna i szczęśliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna. dnia: 2014-01-24 22:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę skuteczna w sprawach o rozwód,podział majątku i alimenty. Doświadczyłam tego osobiście w moich sprawach. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtkowska M. dnia: 2013-10-04 10:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas walczyła o nasze jak o swoje, nie tak jak poprzedni prawnik co nas ludzi ze wsi lekcewazył.Adwokat Gubańska grzeczna,cierpliwa i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ojciec i syn dnia: 2013-07-04 15:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę skuteczna w sprawach karnych..Byłem oskarżony o znęcanie się nad teściową...Dzięki obronie prowadzonej przez adwokat Gubańską zostałem UNIEWINNIONY.Dziękuję serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad S. dnia: 2013-05-11 08:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie.Naprawdę warto tej mecenas powierzyć do prowadzenia sprawy sądowe.Z tego co dlamnie uzyskała jestem bardzo zadowolony i dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiryński dnia: 2013-02-14 16:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła mi trzy sprawy: rozwód,podział majątku i unieważnienie aktu notarialnego.Wszystkie orzeczone na moją korzyśc.Mogłam płacić za sprawy w ratach,co było dla mnie bardzo ważne. DZIĘKUJĘ I POLECAM tę kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona .A. dnia: 2012-10-31 13:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas.Dzieki za to co pani mi obiecała czyli za wygranie tak dla mnie ważnych spraw.Dzieki za serce i profesjonalizm oraz cierpliwość przy moim długim gadaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna R. dnia: 2012-09-20 22:49:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Kancelaria a właściwie Kancelarie, bo to firma rodzinna tj.matka i syn adwokat Aleksander Gubański.Doświadczenie i młodość dobrze ze sobą współgrają i wzajemnie się zastępują.Nie ma przekładanych terminów rozpraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Okoniak dnia: 2012-07-05 14:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrała mi sprawę o zachowek.To było dla mnie bardzo ważne i nie tylko przez pieniądze,ale przez etyke mojego przeciwnika!!!DZIEKUJEMY,,,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-29 07:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas słowna,punktualna,konkretna z dużym doświadczeniem i zapałem do pracy oraz cierpliwością słuchania klienta. Dla mnie to było bardzo ważne , bo sluchanie jest sztuką.Teraz wszyscy chcą tylko mówić,mówić...DZIĘKUJĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala Kolcyńska dnia: 2012-06-06 15:49:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Adwokat za troskę ,podtrzymywanie mnie na duchu i pomyślne załatwienie bardzo ważnej dla mnie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona Wróbel dnia: 2012-04-19 20:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat słowna,punktualna i umie słuchać klienta.Profesionalna kancelaria.Mnie wygrała obie sprawy które prowadziła.Dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej Jankowski dnia: 2012-02-04 20:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat.Prowadzila mi sprawe z KRUSEM o emeryturę,drugą o zasiedzenie i podział spadku.Wszystkie wygrała .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.Majewska dnia: 2011-10-20 15:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna adwokatka.Broniła mnie i mojego brata w sprawie karnej.Oboje zostaliśmy umiewinnieni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient zadowolony dnia: 2011-07-18 19:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pania adwokat Gubańską polecam do spraw rozwodowych-szczególnie kobietom,bo bardzo rozumie nasze babskie problemy:-)Płatnośc można rozłożyc na raty co dla mnie było bardzo ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-16 11:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat skuteczna,nie obecuje gruszek na wierzbie i przede wszystkim po ludzku mnie traktowała,a nie jak inni patrzą na klienta z góry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-07 11:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z doświadczeniem.dużą kindersztubą i nie wygórowanymi cenami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient wielokrotny dnia: 2011-02-28 11:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i terminowa obsługa prawna klienta.Duża kultura i doswiadczenie adwokata to zalety tej Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2010-02-10 11:12:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją