Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PRO-DIESEL BARTŁOMIEJ BŁAJET

Zawód: samochody - diagnostyczne usługi Mechanik 
Adres: Dolnośląskie, 55-093 Kiełczów k. Wrocławia Kiełczów Cyprysowa 4 4
Telefon: Kom. 669-292-252
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://prodiesel.pl/
Opis działalności: regeneracja wtryskiwaczy Słowa kluczowe: wtryskiwacze denso bosh delphi wrocław kiełczów

Ocena: 84% pozytywna 27x 5x

Jakość usług: 84% wysoka 27x 5x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 27x 5x
Ceny usług: 93% niskie 27x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 2360
Data utworzenia profilu: 2013-03-24 21:59:30
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-24 21:59:30 

Opinie o PRO-DIESEL BARTŁOMIEJ BŁAJET

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista w zakresie napraw wtrysków i zna się jak mało kto na dieslach. Po jego ingerencji wszystko działa poprawnie i dieselek chodzi jak nowonarodzony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2019-04-18 12:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam nie zły orzech do zgryzienia, bo co pytałam o naprawę wtrysków, to słyszałam ceny wzięte z sufitu, a jeździć czymś jednak trzeba. Dopiero znajomy podpowiedział mi, że jest taka firma, a chodziło tu o prodiesel, która jest dedykowana właśnie w tych naprawach, a ceny mają dosyć przystępne. W ten sposób mój problem się rozwiązał, a teraz jazda autem jest przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2019-03-17 19:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie serwis zajął się naprawą wtrysku, który się zepsuł. Zgodnie z umową zrobili to we wcześniej uzgodnionym terminie i kosztach. To wszystko było zrealizowane profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2019-02-27 14:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystko poszło sprawnie , jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2019-02-25 17:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec. Oddany wtryska naprawił szybko, ale co najważniejsze solidnie. Teraz ta część działa bezawaryjnie, a sam koszt naprawy oceniam jako niezawyżony. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2019-02-25 17:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Bartka trafiłem przez znajomych, bo szukałem nie drogiego fachowca, który będzie umiał naprawić wtrysk do mojego merca i tu się nie zawiodłem, bo bez problemu uporał się z tym i wszystko działa jak należy. To był dobry interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2019-01-30 16:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i kumaty facet z dużym doświadczeniem. Zregenerowane wtryskiwacze są w pełni sprawne i działają bez zarzutu. Patrząc na efekt pracy i cenę to zdecydowanie lepiej nie mogłem trafić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arnold dnia: 2018-12-21 20:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z tą firma w zakresie regeneracji wtrysków i muszę szczerze powiedzieć, że robią o bardzo dokładnie, w terminie i w uzgodnionej cenie. Ogólnie cała konkurencje w tej branży zostawia w tyle. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2018-11-17 16:08:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze zregenerowane za normalną cenę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2018-10-12 14:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, który zna się na dieslach i swietnie naprawia wtryski praktycznie do wszystkich modeli. Moją sprawą zajmował się tylko przez kilka dni, a teraz na odświeżonym wtrysku silniczek pięknie chodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2018-09-26 17:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ktoś mi kiedyś naprawiał wtrysk i nie byłemdo końca z tego zadowolony, bo wziął bardzo dużo, a wtrysk nie działał jak należy. Dopiero jak się zajął tym pan Bartek, to wszystko zaczęło działać poprawnie. Dlatego jestem pełen słów uznania i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2018-07-24 16:41:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan bartek już drugi raz naprawiał wtrysk do kolejnego auta i musze z czystym sumieniem stwierdzić, że swoje zadanie wykonał idealnie. Teraz silnik hula aż miło, a na naprawioną część mam gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 2018-06-11 16:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak się ma dobrze zregenerowane wtryski, to silniczek pięknie chodzi i jest mniejsze zużycie paliwa. Tak mam teraz po dobrze zrealizowanej usłudze przez firmę Pro Diesel. Firma konkretna i spoko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-05-27 15:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z panem Bartłomiejem w sprawach dotyczących napraw i regeneracji wtrysków. Dzięki czemu mogłem poszerzyć ofertę dla moich klientów i wszyscy na tym wspólnie zyskujemy. Co najważniejsze wrtryski są później jak nówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2018-04-20 22:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim zakładzie mamy na stanie kilka dostawczaków, które ciągle są eksploatowane i czasami nawala wtrysk. To nic dziwnego po tak intensywnym użytkowaniu, ale mam już namiar na sprawdzonego fachowca, który zajmuje się taką naprawą. Robi to solidnie i co najważniejsze dotrzymuje danego słowa co do terminów. Dla mnie czas to pieniądz. Ogólnie tę firmę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2018-03-22 15:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z panem Błajkiem od kilku lat i regeneruje wtryski dla moich klientów. Bardzo dobra jakość napraw i konkretna cena. Jeszcze nie było żadnej fuszerki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miron dnia: 2018-02-27 10:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do regeneracji wtrysków polecam tę firmę, bo robi to naprawdę szybko, solidnie i nie drogo. Nawet się nie obejrzałem a już miałem zamontowany wtrysk i już mogłem jeździć. Bardzo dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romuald dnia: 2018-01-26 14:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartłomiej świetnie się zajął z regeneracją wtrysków od mojej bmki. Do tego wszystko w terminie i za ustaloną kwotę. Dobry spec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-12-27 19:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu naprawiali wtryski do mojego diesla i muszę powiedzieć, że po regeneracji wszystko chodzi jak złoto. Teraz mam pewnośc, zę warto było te kilka złotych dać na regenerację a nie przepłacać na zakup nowych wtrysków. Dobry i profesjonalny serwis w każdym calu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian78 dnia: 2017-11-23 18:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna i solidna firma, która świetnie zna się na regeneracjach wtryskiwaczy. Czekałam za realizacją bardzo krótko, a cena w przeciwieństwie do konkurencji była bardzo przystępna. Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adriana dnia: 2017-10-28 15:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu szybko doszli do tego, co stuka w moim aucie inszybko to naprawili!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-10-07 11:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma z jaką spotkałęm w zakresie wtrysków. Po serwisie u nich moje autko odzyskało siły witalne i jeździ jak nowe. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2017-09-24 22:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem rewelacja. Po kilku nie udanych próbach w innych warsztatach w tym zaopiekowali się moją "bawarką" prawdziwi fachowcy, którzy znają się na tym jak mało kto. Został profesjonalnie wymieniony rozrząd, a mieli trochę pracy bo musieli poprawiać po wcześniejszych psełdo specjalistach, było o włos od uszkodzenia silnika ale go uratowali i chodzi świetnie jak nigdy wcześniej. Zdecydowanie polecam, dzięki nim moje BMW 120i zyskało nowe życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miriam dnia: 2017-08-31 11:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio w tym warsztacie wymieniałam wahacze w moim mercu i z wykonanej usługi jestem bardzo zadowolona zwłaszcza, że był to krótki termin a cena niższa niż u konkurencji. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta463 dnia: 2017-01-15 16:29:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Autko w moim życiu jest narzędziem pracy i dlatego muszę mieć je zawsze w pełni sprawne i gotowe do jazdy. Trzymam się tego mechanika, bowiem, że zawsze wszystko dokładnie s[prawdzi, a co trzeba to wymieni i za to nie mam niespodzianek na drodze. Nigdy się nie zawiodłam na tym warsztacie i dla tego spokojnie polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Salomea dnia: 2016-12-16 15:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod dużym wrażeniem naprawy skrzyni biegów w moim oplu. Teraz chodzi płynnie i się nie zacina. Naprawę wykonali w krótkim czasie, a kontakt był bardzo miły. Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrysiaN dnia: 2016-11-26 00:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec. Nie owija w bawełnę, robi co trzeba i jak trzeba i na dodatek jest cierpliwy. Szybko i bezbłędnie diagnozuje usterki. Moje poprzednie BMW e46 dzięki niemu sprawowało się niezawodnie. Wszelkie naprawy były wykonywane solidnie, szybko i za rozsądne pieniądze. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-25 11:53:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Właściciel i ta cała firma jest tak samo zjawiskowa jak zespół ICH TROJE. Jakiś czas temu kupiłem od niego wtryski do audi , mówił ze mają 40 tys km i są jak nowe. Kiedy przekazałem je swojemu mechanikowi okazało się że to wtryski nie do tego modelu choć wcześniej Pan Bartek sprawdzał je po numerach i zapewnił że to właściwe. Od tego momentu zaczęła się cisza w telefonie. Kiedy już udawało mi się dodzwonić to byłem mile zapewniany że je wymienimy i abym przyjechał. Oczywiście jak przyjeżdżałem to gościa nie było albo firma zamknięta i tak cały czas z 10 razy . Po 3 miesiącach dał mi numer do swojej żony:) nie wiem po co ale żebym z nią się dogadał i jej wtryski zostawił. Oczywiście kobieta jak mnie usłyszała w telefonie to stwierdziła że sprawy nie zna i musi porozmawiać z mężem! Ten cyrk trwał jeszcze kolejne 2 miesiące i odpuściłem temat z 1500zł mniej w kieszeni. Wszystkim zainteresowanym odradzam, omijajcie to miejsce
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Madix dnia: 2015-12-15 13:32:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 791762935 601225553 537776310 669292252 pod tymi nr tel. może się go zastanie Jak nie jest naćp.....any lub pi.....jany
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: jaka reklamacja u niego to kpina ODRADZAM!!!!!
Opinia dodana przez: putin dnia: 2014-04-27 17:39:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałem do regeneracji cztery działające, ale niedomagające wtryskiwacze Siemens HDI (według właściciela firmy ProDiesel nie było z tym problemu i twierdził, że posiada części zamienne do nich). Czas naprawy wydłużył się z obiecanych dwóch dni na półtora tygodnia i do tego dwa z tych wtryskiwaczy były kompletnie uszkodzone - nie działały. Pozostałe dwa były w porządku. Oddałem na reklamację te dwie sztuki i zaczęły się cyrki - prawie trzy miesiące domagałem się ich zwrotu. Odzyskałem je dopiero po interwencji policji, oczywiście niesprawne, nadające się na złom. Zwrotu gotówki również nie wyegzekwowałem. Ostrzegam! Omijać firmę z daleka!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: kompletna niekompetencja i całkowity brak poszanowania klienta
Opinia dodana przez: Puggiblue dnia: 2013-12-22 18:03:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA!!!!!!! KŁAMCA I PODMIENIACZ PODMIENIA ZAWORKI W WTRYSKIWACZACH PRZED ODDANIEM CZYTAŁEM OPINIE I ZAZNACZYŁEM CO MOJE BYŁO I ODDAŁEM BYŁY DWA POPSUTE SKASOWAŁ MNIE ZA CZTERY I W DODATKU POZAMIENIANE ZECZY BYŁY. TERAZ TELEFON WYŁĄCZONY OD JAKIS 2 MIESIECY BRAK JAKIEJ KOLWIEK KOMPETENCJI NIE NADAJE SIE DO NICZEGO. A I JESZCZE JEDNO DOSC CZESTO PAN BARTŁOMIEJ JEST W STANIE PO ALKOHOLU BYŁEM U NIEGO ZE TRZY RAZY I ZAWSZE BYŁ SCHOROWANY PO WCZORAJSZYM. ODRADZAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: REKLAMACJI NIGDY NIE UWZGLEDNIA BO SA TAM KRUCZKI PRAWNE ZE TO I TAMTO
Opinia dodana przez: ARTUR dnia: 2013-12-09 17:34:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałem sprawny samochód. Nie odpalał tylko na zimnym silniku. Po naprawie nie odpalał, paliwo ciekło spod wtryskiwaczy, brak mocy. Zapłaciłem 1 750 zł za zniszczenie mi samochodu. Później Pan Bartłomiej Błajet wyłączył telefon i był nieosiągalny w swoim zakładzie (pod domem). Byłem tam osobiście z 10 razy i prosiłem pracowników o przekazanie mojego żądania - przynajmniej o zwrot pieniędzy. Nie doczekałem się tego do dziś.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji, brak gwarancji, brak szacunku do klienta
Opinia dodana przez: KaIN dnia: 2013-03-24 22:00:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją