Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kriss Meble

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Małopolskie, Kalwaria Zebrzydowska
Telefon: Kom. 888-951-460
Adres e-mail: krissmeble(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.krissmeble.pl
NIP:
551-240-83-85
Opis działalności: meble na wymiar Słowa kluczowe: meble na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3276
Data utworzenia profilu: 2013-03-21 14:18:49
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-21 14:18:49 

Opinie o Kriss Meble

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm pełną parą ! Takiego efektu się nawet nie spodziewałem. Piękne schody z dobrej jakości drewna. Rewelacja !
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-02-23 14:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma. Polecam
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2015-02-02 15:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne meble w fajnej cenie. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą. Polecam
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2015-01-19 16:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Bardzo fajna firma. Świetnie wykonane meble, bardzo dobrej jakości.
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-12-28 17:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość, terminowość, rzetelność i profesjonalizm. Dobra obsługa i wzorowe podejście do klienta. zlecenie wykonane perfekcyjnie. Meble zgodne z opisem i z wymiarami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 10:20:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble tanie i solidne. Jednocześnie dobrze wyglądają. Elementy dobrze spasowane, kolor taki jak być powinien. Wyprodukowanie takich mebli powinno zająć sporo czasu ale jednak nie musiałem czekać długo na realizację zamówienia. Jestem zachwycony chyba lepiej nie mogłem trafić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 13:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wieloletnie doświadczenie tej firmy przekonało mnie do zainwestowania w ich usługi, i to już po raz drugi. Ceny nie są wygórowane jak na jakość jaką mają do zaoferowania. Zarówno front w pokoju jak i kuchni... No rewelacja, nie da się opisać słowami. Nie wspominając o radości żony, mi samemu było przez chwilę trudno uwierzyć w tak fantastyczne efekty pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-17 14:36:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń, świetna jakość mebli biurowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 12:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymane meble od nich to była dobra inwestycja. Muszę powiedzieć, że dali radę i dotrzymali terminu a meble pasowały. Nawet mam 3 lata gwarancji. Jestem zadowolony i chciałbym polecić tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-12 10:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiega bardzo dobrze, świetnie sie dogadujemy a meble wykonują na prawde super. Niesamowita jakość, widać ze są wykorzystywane najlepsze materiały. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 14:19:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją