Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Yasumi

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica Bilsego 7/5
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.legnica.yasumi.pl
Opis działalności: kosmetologia, kosmetyka, spa, wellnes, medycyna estetyczna Słowa kluczowe: kosmetologia

Ocena: 100% pozytywna 33x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x
Ceny usług: 100% niskie 29x 1x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 2314
Data utworzenia profilu: 2013-03-20 10:35:31
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-20 10:35:31 

Opinie o Yasumi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem efektu zabiegu po depilacji laserowej. Nie spodziewałam się, że już po dwóch zabiegach będzie taki efekt! Włosków jest faktycznie mniej, do tego te które są , to są jaśniejsze i nie takie twarde jak te pierwotne. Na pierwszy rzut oka w ogóle ich nie widać. Jestem ciekawa jak będzie dalej i co będzie efektem finalnym. Jak na razie jestem w szoku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-05 06:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zabiegów wykonanych przez Yasumi. To sprawdzona i wiarygodna marka. Z początku kierowałam się opiniami w internecie, ale kiedy sama zaczęłam korzystać i zauważać różnicę to kupili mnie całkowicie. Yasumi dba o klienta, i to by wracał ponownie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 20:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z zabiegu antycellulitowego jak z Body Master. Zabieg zaproponowany mi w Yasumi spełnił moje oczekiwania i dał możliwość założenia w tym roku nowego stroju kąpielowego. Po cellulicie nie ma ani śladu. Czuję się lepiej w swoim ciele, bo widzę, że wygląda na jędrniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-05 07:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa w Yasumi! Bardzo się cieszę, że mamy taki gabinet w naszym mieście. Przystępne ceny, wysoka jakość, przyjemna atmosfera, która sprawia, że chce się tu powracać i spokojnie korzystać z usług. Jestem zadowolona!!! Szczególne wrażenie zrobiły na mnie zabiegi na cellulit!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-30 06:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zdecydowałam się na ekspresowe oczyszczanie,bo jest aktualnie 50% rabatu na ten zabieg. Zamiast 150 zł zapłaciłam 79 ,więc naprawdę spora różnica :) Zanieczyszczenia usunięte,skóra jakby pełna blasku,zdrowia. Duża różnica. Pozytywne zaskoczenie.Na pewno przyjdę jeszcze raz na ten zabieg.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-10 10:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg powiększenia ust bez użycia igły. Nie pamiętam jak on się nazywa, ale zrobił on na mnie kapitalne wrażenie. Dawno nie byłam tak zadowolona z żadnego zabiegu. Zastosowanie próżni na górną i dolną wargę sprawiło,że usta stały się pełniejsze i bardziej zmysłowe. Efekty zauważalny był zaraz po zabiegu i utrzymuje się aż do dziś. Jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-29 11:15:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam przed świętami na zabiegu Body Master. Zdecydowałam się z okazji świąt ;) I wiem, że z niego nie zrezygnuję. Efekty są minimalne, ale wiem że potrzeba czasu. Poza tym czytałam o Was pozytywne opinie. Do zobaczenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-27 16:33:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Yasumi chodzę od jakiegoś czasu i powiem wam, że lubię to miejsce nie tylko ze względu na profesjonalne zabiegi kosmetyczne, ale przede wszystkim ze względu na kompetentną obsługę. W dzisiejszych czasach to rzadkość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-07 20:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mają dobry sprzęt od stycznia chodzę na zabiegi modelujące i jestem nimi zachwycona :):) moje ciało zostało pięknie wysmuklone i sama czuję się jakaś bardziej lekka!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-11 09:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam mile zaskoczona ceną jaką oferuje gabinet Yasumi w Legnicy. Depilacja laserowa bikini tylko 59 zł - szok ;) Do tego przemiła obsługa, ciepła atmosfera, aż zabieg był przyjemny :) Nic nie bolało, po zabiegu nie miałam żadnych poważniejszych podrażnień. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2015-10-26 07:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z depilacji laserowej. Nic mnie nie bolało, po zabiegu nie miałam podrażnień.. A włoski ? O nich już zapomniałam. Profesjonalna, mila obsługa w komfortowych warunkach lokalowych. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-30 07:59:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę ekstra rozwiązaniem w moim przypadku był Hydro Liufting. To doskonały zabieg. Efekt liftingu i odmłodzenia bardzo widoczny z czego niezmiernie się cieszę. Według mnie Yasumi to miejsce warte polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-05-12 03:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam! O Yasumi mam dobre zdanie, bo tutaj udało mi się wygrać walkę z cellulitem. Do tego zabieg fotdepilacji okazał się po prostu znakomity. Ceny są tu naprawdę przystępne. Rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maria dnia: 2015-04-08 19:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam Yasumi. Chodzę tu na zabiegi mezoterapii igłowej. Do tego korzystałam też z nici PDO. Bałam się, że będzie bolało, na szczęście ten zabieg jest totalnie bezbolesny a efekt wspaniały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2015-03-12 17:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaże pierwsza klasa! Uwielbiam tu przychodzić. Korzystam też z mezoterapii igłowej i jestem zachwycona uzyskanymi rezultatami. Kondycja skóry jest poprawiona a działanie liftingujące jest naprawdę widoczne. Szczerze wszystkim polecam Yasumi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2015-02-16 11:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dziwi mnie ilość tak pozytywnych opinii. Wedle mnie gabinet świadczy usługi na najwyższym poziomie,w dość optymalnej cenie. Atmosfera w Yasumi sprzyja zabiegom, a same zabiegi wykonywane są z należytą starannością w oparciu o najnowocześniejszy sprzęt i dobre kosmetyki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-01-28 09:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona tym instytutem urody. Jest to najlepsze tego typu miejsce w okolicy. Sprzęty do modelowania sylwetki są tutaj naprawdę bardzo nowoczesne a zabiegi skuteczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2015-01-14 14:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce godne polecenia i zaufania, ze względu na jakość i cenę. Najbardziej jestem zadowolona z depilacji laserowej. Zabieg całkowicie bezbolesny, rzetelnie wykonany. Obsługa w Yasumi na wysokim poziomie. Nie mam zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-12-18 12:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na depilacji laserowej i w sumie jako jedyni zaoferowali bardzo przystępne stawki. Jestem zadowolona z wyboru gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2014-11-22 11:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z tego Instytutu. Dla mnie to miejsce, gdzie produkuje si ę piękno. Wiem to po sobie. Mam dobre doświadczenia z tym miejscem i nie ukrywam - bardzo pozytywne wrażenie zrobiło na mnie podejście do klienta, niewygórowane ceny oraz jakość usługi. Miałam robionych kilka zabiegów kosmetycznych i to co mogę przede wszystkim pochwalić to przygotowanie do pracy, obsługę w gabinecie. Dbają tutaj o komfortowe warunki lokalowe, o czystość, o przyjemną atmosferę, którą nie łatwo spotkać w prostych gabinetach kosmetycznych. Odkąd przekonałam się o skuteczności zabiegów w tym miejscu, zaczęłam regularnie przychodzić na różnorakie zabiegi kosmetyczne. Nie żałuję - efekty są zawsze rewelacyjne. Najbardziej jednak jestem zadowolona z zabiegów odchudzających. Przyniosły one potrzebne, wymarzone efekty, których w sumie nie spodziewałam się. Instytut jest bardzo dobrze przygotowany. Nowoczesny, różnorodny sprzęt przekonuje. Zabiegi zimnym laserem przyjęły się i pomogły mi wysmuklić całą sylwetkę. W połączeniu z moim odchudzaniem przyniosło to naprawdę wymarzone efekty. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu. Panie pracujące w tym miejscu wykazują się niesamowitym doświadczeniem i umiejętnościami. Inne gabinetu kosmetyczne mogą się chować. Nie ma do innych porównania. Tutaj jest wszystko - bezpieczeństwo, efekt i dobra cena. Dziękuję za każdą wizytę, za życzliwość, zaangażowanie i serce jakie wkładacie w każdy zabieg kosmetyczny. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga Lesińska dnia: 2014-11-03 15:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały salon kosmetyczny, zabieg masażu jakie miałam wykonany rewelacyjnie mnie odprężył, w tym salonie pracują wspaniałe i doświadczone masażystki, w ich rękach czułam się dopieszczona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-01-10 13:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fotodepilację w Yasumi, bardzo profesjoalnie wykonanie, świetna kosmetyczka, jestem bardzo zadowolona z efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 11:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity salon, wykonany w nim zabieg nawilżania skóry twarzy zbawiennie posłużył mojej skórze, teraz jest miękka i delikatna, jestem bardzo zadowolona z ich usług, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2013-11-19 10:47:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo sympatyczna obsługa która ptrafi zająć się swoimi klientami. Miła atmosfera. Skorzystałam z fotodepilacji i jestem zadowolona z efektów.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 08:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny który robiłam w tym salonie wygląda wspaniale. Jestem zadowolona z efektów. Idealne dopasowane do mojej twarzy. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-17 12:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczne miejsce w którym pracują sami profesjonaliści, znający się na fachu. Korzystałam z oferty masażu w ich salonie i jestem bardzo zadowolona, w przyszłości na pewno jeszcze raz skorzystam z ich oferty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-03 12:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne miejsce. Miła obsługa, duży wybór zabiegów.Przystepne ceny, idealne na moja kieszen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-09-23 13:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam ten gabinet, ponieważ dowiedziałam się, że poszerzyli swoją działalność o wypełnianie zmarszczek. Efekt rewelacyjny. Zabieg odebrał mi kilka lat, wyglądam młodziej. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-04 13:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na makijaż permanentny i znajome poleciły mi ten salon kosmetyczny. Jestem bardzo zadowolona z efektu i nie zapłaciłam dużo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Meggi dnia: 2013-08-19 08:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno zafundowałam mojej mamie zabieg fotoodmładzania i wróciła bardzo zadowolona. Zabieg nie tylko poprawił jej cerę ale także podniósł samoocenę. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2013-08-08 12:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nim nabrałam pewności siebie. Pozbyłam się blizn i przebarwień po trądziku. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-23 08:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Bardzo dobry salon. Korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dbają o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2013-04-16 11:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej mogę polecić yasumi. profesjonaliści w każdym calu. nikt nigdy mi tak pięknie nie przedłużył rzęs jak oni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kejt dnia: 2013-03-20 10:36:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją