Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

2arch wytwórnia projektów arch. Krzysztof Kunicki

Zawód: Architekt 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Międzyleska 2-3/109
Telefon: Kom. 502-057-802
Adres e-mail: biuro(małpa)2arch.pl
Strona internetowa: www.2arch.pl
NIP:
899-231-70-45
Opis działalności: architektura, projektowanie wnętrz Słowa kluczowe: architektura, projektowanie wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2876
Data utworzenia profilu: 2013-03-15 08:18:46
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-15 08:18:46 

Opinie o 2arch wytwórnia projektów arch. Krzysztof Kunicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem projektu. Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy ! Polecam
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-07-07 19:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt fajny, obsługa miła, szybkie wykonanie. Same pozytywy. Gorąco polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2015-06-12 08:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny projekt, taka kuchnia o jakiej zawsze marzyłam. Polecam
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-04-15 11:53:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są świetni polecam !
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-02-09 17:24:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Nowatorskie pomysły oraz rozwiązania. Dawno nie spotkałem tak oryginalnych projektów.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 14:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, w tym np że projekt był bardzo ładny a praca została wykonana na czas. Także nie kryję zachwytu. Wszystko zostało wykonane zgodnie z ustaleniami i z projektem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 14:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaprojektowali dla nas kilka mebli, zarówno kuchennych jak i łazienkowych do domu jednorodzinnego. Projekty zasługują na uznanie. Od razu zdecydowaliśmy się na ich realizację.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: M. i D. - Oława dnia: 2014-02-17 12:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali dla mnie projekt odnowienia domu, który ma już swoje lata i zaczął się rozpadać. Długo zbierałem pieniądze, aby było mnie stać na architektów. Teraz pozostaje zaciągnąć kredyt. Projekt konkretny.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 11:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne wrażenia w związku ze współpracą z dwójką architektów. Kto wie, może w niedalekiej przyszłości znów im zlecę projekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-03 15:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt jest dokładni taki jaki oczekiwałam. Jestem bardzo zadowolona,że mogłam współpracować z Panem Krzysztofem. Dla mnie to świetny fachowiec i potrafi spełnić oczekiwania klientów. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 13:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 11:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, zaangażowanie, uczciwość oraz wysoka jakość jaką mają do zaoferowania. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 09:35:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wątpienia na chwilę obecną najlepszy duet projektantów z jakim współpracowałem. Pani Paulina i Pan Krzysztof są bardzo sympatycznymi oraz pomysłowymi osobami. Muszę przyznać, że mają do zaoferowania ciekawe projekty domów. Wyrazy uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-29 14:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo zajęli się moim zleceniem. Mają u mnie plusy za rzetelność i poważne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-08 09:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt budynku bardzo mi się spodobał, wszystko ładnie się na nim znalazło tak jak oczekiwałem. Przyznam że jakość pracy dobra. Fachowość i terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-15 08:20:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją