Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GRAEVE DECO A.Michalak

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt 
Adres: Wielkopolskie, 60-637 Poznań Wojska Polskiego 10
Telefon: Kom. 504-521-040
Adres e-mail: agnieszka.michalak(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: www.architekt-wnetrz.blogspot.com
NIP:
781-172-40-37
Opis działalności: architektura, projektowanie wnętrz Słowa kluczowe: architektura, projektowanie wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 17x 3x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3031
Data utworzenia profilu: 2013-03-05 11:42:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-05 11:42:44 

Opinie o GRAEVE DECO A.Michalak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka bardzo mi pomogła w nowoczesnej aranżacji mieszkania przy doborze kolorów ścian, mebli i podobnych detali. Efekt tej pracy jest imponujący i mieszkanie teraz jest bardzo ładne i co najważniejsze wygodne. Współpraca była owocna i warto skorzystać z takich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtek.r dnia: 2016-09-21 16:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie urządziłem kawalerkę dzięki owocnej współpracy z tą profesjonalną firmą. Idealnie zaplanowane rozplanowanie mieszkania daje dużą funkcjonalność i elegancję. Warto skorzystać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maxsale dnia: 2016-08-09 12:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czasem trzeba zatrudnić fachowca, by mieszkanie dobrze wyglądało. Tak też zrobiłem jestem zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Men dnia: 2016-08-05 22:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawsze człowiek ma pomysł jak urządzić mieszkanie i zdałam się na fachowca w tej branży. Bardzo ładnie mi firma zaaranżowała wystrój wnętrza i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Naprawdę warto było!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Caro dnia: 2016-07-28 11:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniala specjalistka od wnetrz, nawet nasze ciemne poddaszowe mieszkanie przemienila w prawdziwy apartament!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2016-06-23 10:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pięknie pani Agnieszka zaprojektowała nasze mieszkanie na wynajem, dzięki temu mogliśmy nieco podnieść cenę, ale też lokatorom wygodnie i ładnie się mieszka :):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maryska dnia: 2016-05-30 16:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pieknie dobrane kolory, wszystko funkcjonalnie, super urzadzili zwlaszcza pokoj naszej corci :) spelnione oczekiwania i cenowo ok :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jeremi dnia: 2016-03-24 20:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka nadzorowała realizację projektu mieszkania dla studentów. Jest pełne kolorów, nowatorskich rozwiązań. Kilka dni temu wystawiłam ofertę dotycząca wynajmu i odzew zaskoczył mnie samą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 15:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt studenckiego mieszkania jest po prostu MEGA. Jak tylko zobaczyłam w aktualnościach na stronie firmy, od razu udałam się na konsultacje i zleciłam zaprojektowanie równie pomysłowego mieszkania. Po prostu MEGA, jestem zachwycona.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-19 09:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna oferta. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-06 11:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie i miło się współpracowało z tą Panią muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z efektów współpracy. Moje mieszkanie nabrało całkiem nowego smaku i wyglądu. Wreszcie nie muszę się go wstydzić, dziękuję za pomoc i współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 13:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam ich przypadkowo. Skorzystałam z oferty bo potrzebowałam dobrego projektu. Zaskakiwano mnie kilka razy. To bardzo dobra firma. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 10:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko poszło gładko ;) Projekt jest bardzo dobry :) Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-03 09:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo dobra, współpracowałam z nimi jakiś czas i byłam bardzo zadowolona bo wszystko przebiegało według moich oczekiwań. Mają mnóstwo pomysłów, potrafią wszystko idealnie dopasować. Łazienka będzie zupełnie inna co własnie o to mi chodziło. Jak to wszystko skończymy to zajmiemy się kuchnią. Jestem przekonana że zaproponują mi coś fajnego. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 08:38:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelka ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-26 14:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam, za profesjonalizm i staranność, a także dużo serca, które zostało włożone w projekt kuchni w moim domu. Ze swojej strony dodam że była to opłacalna sprawa. Teraz moja kuchnia wygląda bardzo ładnie. Jest funkcjonalna i ładna i o to mi właśnie chodziło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 09:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne doradztwo w w zakresie doboru kolorystyki i zastosowania odpowiednich materiałów. Porady Pani projektantki wziąłe sobie do serca i dzięki temu mój dom wygląda dzisiaj przepięknie i czuję się w nim naprawdę dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-06 09:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą Pani Michalak zmieniłam wystrój swojego mieszkania. Jestem wdzięczna za projekt oraz wszelkie porady dotyczące kolorystyki, oświetlenia czy też innych aspektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-08 08:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja. Bardzo dobry partner we współpracy. Korzystałem wcześniej z usług kilku projektanckich firm, ale to właśnie firma Pani Agnieszki pozostawiła po sobie największe wrażenie. Takich firm powinno być więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 09:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałem aby całkowicie odmienić styl mojego salonu. Zleciłem projekt tej firmie. Muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się, że mój salon, to pomieszczenie może tak fajnie wyglądać. Teraz już po realizacji projektu mogę się cieszyć. Polecam tą pracownię. To prawdziwi fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 11:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem jej bardzo wdzięczna ze wykonała dla mnie taki super projekt sklepu, klienci sa zachwyceni, bo juz udało nam się go zrealizować ;) Super,dziękuję ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-05 11:44:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją