Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fizjo&Fitness Katarzyna Bramańska

Zawód: Rehabilitant - fizjoterapeuta 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-014 Sicienko Kruszyniec 6
Telefon: Kom. 792-541-076
Adres e-mail: fizjo-fitness(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.fizjo-fitness.pl
NIP:
554-251-47-78
Opis działalności: Fizjoterapia i masaż Słowa kluczowe: Fizjoterapia i masaż

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1276
Data utworzenia profilu: 02.01.2013 13:54:30
Data ostatniej aktualizacji: 04.03.2013 09:06:37 

Opinie o Fizjo&Fitness Katarzyna Bramańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widzę tu same pozytywne opinie na temat tej specjalistki. Ja również się dołączam do grona zadowolonych z jej usług. Po zabiegach moja koordynacja ruchowa bardzo się poprawiła. To miłe widzieć jak się robi postępy i wraca się do normalności i można wykonywać zwykłe domowe obowiązki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2013 08:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc się przydała, teraz moge juz normalnie funkcjonować. Wszystko przebiegało prawidłowo. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.04.2013 08:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rehabilitacja minęła mi bardzo szybko i nie była uciążliwa z taką obsługą. Cieszę się, że znalazłem taką specjalistkę. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2013 13:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jej pracy, sprawdza sie na prawde i bardzo się ciesze ze mogłam na nich polegać ;) Obserwowałam kiedyś jak te ćwiczenia wyglądają i powiem wam ze jestem pod wrazeniem, ma tak wszystko fajnie opanowane ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.03.2013 09:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Seria super masaży postawiła mnie na nogi. Polecam panią Kasię:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2013 08:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przywrócono mi możliwość normalnego życia, bardzo się ciesze ze tutaj trafiłam. Siedzący tryb życia juz minął.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2013 08:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć. Rehabilitacje bardzo pomocne i delikatne. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.01.2013 13:54:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją