Opinie o STUDIO PIWOWAR AGATA PIWOWAR KRAKOW krakow

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STUDIO PIWOWAR AGATA PIWOWAR

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 30-048 KRAKOW krakow LEA 11 /B
Telefon: 12 6323188,12 6323186
Adres e-mail: salon(małpa)studiopiwowar.pl
Strona internetowa: www.studiopiwowar.pl
Opis działalności: STUDIO FRYZJERSTWA ARTYSTYCZNEGO DLA KAŻDEGO Słowa kluczowe: STYLISTA FRYZUR

Ocena: 85% pozytywna 17x 3x

Jakość usług: 88% wysoka 15x 3x 2x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 6x 2x
Ceny usług: 72% niskie 8x 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 314336
Data utworzenia profilu: 2013-03-03 22:28:57
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-03 22:28:57 

Opinie o STUDIO PIWOWAR AGATA PIWOWAR

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniale miejsce,przyjemna atmosfera .super fachowcy, zawsze doradzą modnie i nowocesnie, w tym salonie byłam pierwszy raz i mam nadzieje bywać częściej .super polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-28 18:13:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny inne niż w cenniku, znacznie wyższe, bałagan w godzinach i umówionych wizytach. Włosy do poprawki, mimo, że wyszły spod ręki właścicielki :( Nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-06 00:06:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Włosy pomalowane nierównomiernie, dodatkowo niedbale nałożony rozjaśniacz, bez żadnej wizji) przez co wygląda jakby włosy malował ktoś ślepy. Dodatkowo pomimo zapewnień p. Agaty włosy w lustrze dają czerwoną poświatę choć znaczyłam że takiego efektu chcę uniknąć. Biorąc pod uwagę uzyskany efekt i jakość wykonanej usługi cena wydaje się niebotycznie wysoka!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-03-21 15:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kreatywne fryzjerstwo na światowym poziomie, fryzury świetnie się noszą przez długi czas, indywidualne podejście do klienta- dobór fryzury i porady pielęgnacyjne
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: doma dnia: 2016-04-09 17:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon, szczególnie sympatyczną Panią Wiktorię. :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzychu dnia: 2015-02-10 16:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełna profesja -salon na poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-13 23:15:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z pozytywnymi opiniami na tej stronie. Ilekroć byłam tam, czekała mnie nie miła atmosfera, źle podchodzą do klienta, nie wspomnę o Wiktorii która uważa że coś umie a taka prawda że daleko jej jeszcze do perfekcji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-05 12:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Starają się robić wszystko profesjonalnie. Mimo, że czasami nie wychodzi, to i tak pozytyw :).
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-26 21:07:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Milo. Profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2014-06-25 21:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-06-25 16:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: młodzi styliści super 25zł za strzyżenie męskie-polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bolo dnia: 2014-05-05 10:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w STUDIO PIWOWAR fryzjerke młodziutka panią Wiktorie. Super strzyze męskie włosy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-06 18:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w wielu salonach zawsze było jakieś ale co do fryzurki,ale koleżanka dał namiary na studio piwowar na lea wyszłam zachwycona kolorem i fryzurą jest bomba sama sie układa tak bez modelowania,,gorąco polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pati dnia: 2013-09-27 21:59:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po przeczytaniu waszych opini wybrałam się do salon na ul;LEA 11 b skorzystałam z usługi -super -polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 2013-08-22 22:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja byłam kilka razy było super!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 22:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja tam byłam,,, jest tak jak piszecie ,miło ,sympatycznie i kolorek zrobiłam w promocji,jestem bardzo zadowolona..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 22:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonaliz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 18:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajny fryzjer, mają też solarium ,super opal i nie jesteś czerwony;;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tom dnia: 2013-05-11 23:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten salon mają pojęcie o fryzjerstwie..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: madzik dnia: 2013-03-31 18:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: studio piwowar - profesjonalna ekipa, super fachowcy biorący udział w konkursach i szkolą się , zawsze doradzą fryzurkę....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: weronika dnia: 2013-03-03 22:35:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją