Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Monpazurek monika talarek

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 03-140 warszawa odkryta 48b/701
Telefon: Kom. 512-47-37-67
Adres e-mail: monpazurek(małpa)wp.pl
Strona internetowa: otobiznes
Opis działalności: fryzjer i kosmetyczka Słowa kluczowe: fryzjer i kosmetyka

Ocena: 95% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 95% wysoka 22x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 19x 1x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 5576
Data utworzenia profilu: 2011-03-28 00:23:34
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-02 20:31:57 

Opinie o Monpazurek monika talarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniale! Dobrze dobrany kolor i tak perfekcyjnie sciete wlosy, ktore teraz ladnie mi sie ukladaja. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nowa klientka dnia: 2014-12-12 22:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Monikę w stu procentach! Jest jedyną fryzjerką, od której wyszłam zadowolona. Potrafi doradzić i profesjonalnie wykonać cięcie. Jako kosmetyczka również sprawdziła się idealnie. Przedłużanie i zagęszczanie rzęs metodą 1:1 wykonuje perfekcyjnie i w dodatku za bardzo niską cenę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-05-17 14:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm w 100% polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-04-30 09:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika ma nareszcie swój salon na ul.Odkrytej 48bkl.II lok 701 nowy jej numer to 512-47-37-67 POLECAM wszystkim jestem klientką od wielu lat i jestem bardzo zadowolona z usług zarówno fryzjerskich jak i kosmetycznych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja dnia: 2013-03-02 20:29:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz robiłam makijaz pernamentny u moniki i jestem bardzo zadowolona,poprawila mi nieudane kreski,ktore wczesniej robilam wsalonie afrodyta.Uwazam,ze monika jest profesjonalna kosmetyczka,ktora zna sie perfekcyjnie na makijazu pernamentnym,dlatego polecam ta pania ijeszcze bede korzystac z jej uslug kosmetycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bozena dnia: 2012-10-15 19:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam u Pani Moniki bywam raz na dwa tygodnie jak szukacie fryzjera na Tarchominie to polecam ŚwiATOWIDA 63 I TEL 507-024-101
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIGDY NIE BYŁO
Opinia dodana przez: ANONIM dnia: 2012-03-13 00:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, profesjonalna, dokładna i bez jakichkolwiek zarzutów wykonana usługa:) Teraz na pewno będę przychodziła jedynie do Pani Moniki:) Wcześniej już kilka razy korzystałam z usług kosmetyczki/fryzjerki natomiast dopiero teraz wiem co to znaczy dobrze przyłożyć się do swojego fachu:) to trzeba mieć we krwi!:) Dziękuję bardzo:* i do zobaczenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doti dnia: 2011-12-15 21:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełna podziwu za profesjonalizm usług oferowanych przez Monikę. Wspaniała kosmetyczka, fryzjerka i wogóle osoba. Potrafi doradzić i wykonać to co wymyśliła na najwyższym poziomie. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie ma bo nie ma takiej konieczności.
Opinia dodana przez: Kasia - Czupurek dnia: 2011-12-14 08:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich czytających opinie i tych co szukają fryzjera na Tarchominie męskiego albo damskiego, do Pani Moniki trafiłem z miesiąc temu przechodząc koło zakładu zobaczyłem fajną a raczej ładną dziewczynę pomyślałem wejdę najwyżej potem będzie na łyso bo dodam że miałem fryzjerkę w centrum a tu się okazuje że nie tylko ładna ale za..biście strzyże , ostatnio byłem drugi raz to nie doś że ładna , dobrze strzyże to jeszcze inteligentna kobieta. POLECAM WSZYSTKIM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZADOWOLONY dnia: 2011-12-10 00:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już się tu wypowiadałam, ale wypowiem się jeszcze raz, bo mi się w żołądku przewraca jak czytam takie farmazony jak negatywna opinia tej rozwydrzonej, nie mającej pojęcia o makijażu permanentnym osoby, która szkaluje wspaniałego człowieka. Pani Monika posiada naprawdę niezmierne pokłady cierpliwości, nawet wobec takich tworów jak ta niezadowolona klientka, za co ją podziwiam. Ja bym tą Panią dawno doprowadziła na policję za jej zachowanie (znam historię z pierwszej ręki). Co do reszty - każdy kto ma choćby blade pojęcie na temat makijażu permanentnego i procesu jego wykonania, nie błaźniłby się tu skarżąc na to że po pierwszym razie nic mu nie widać:) Jeszcze raz chciałam podkreślić - Pani Monika to wspaniały fachowiec, kochany człowiek, dla mnie NIEZASTĄPIONA od ponad 8 lat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldi dnia: 2011-12-07 12:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika jest zajefajna, a jak taka sibioła pisze że jest inaczej nie czytajcie tego, ta kobieta zna się na tym co robi ,bo robiłam u niej i makijaż, i robię paznokcie i wlosy i nigdy nie było problemu,tyle mogę na ten temat, więc jak któś twierdzi inaczej niech puknie się trzy razy w czółko w ścianę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anomin dnia: 2011-12-01 19:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Pani Moniki i bardzo sobie chwalę jej usługi:)Mieszkam w Warszawie od kliku lat i "przerobiłam" wiele zakładów zarówno kosmetycznych i fryzjerskich, ale nigdzie nie spotkałam się z tak profesjonalnym ale i ciepłym podejściem do klienta.Pani Monika zajmowała się zarówno moimi włosami jak i twarzą i za każdym razem byłam zadowolona.Już nie długo Sylwester - i oczywiście udaję się do Pani Moniki - niech zrobi mnie na bóstwo ;)( jeśli ktoś tego może dokonać - to tylko Ona ), może dość tego słodzenia - ale naprawdę POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-30 13:05:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani ta wykonała mi w lipcu br. makijaż permanentny oczu.Zabieg był bardzo bolesny,coś tam wcierała,ale ból był nie do zniesienia .Zostałam poinformowana,że za 2 tyg. poprawka.Do poprawki poszłam praktycznie bez śladu właściwego zabiegu.Na czym więc miała polegać poprawka,skoro zabieg właściwy był niewidoczny.Zrezygnowałam z tej "poprawki",zażądałam zwrotu pieniędzy,w obecności świadka.Po długiej dyskusji,Pani zgodziła się zwrócić pieniądze,zwróciła 100 zł, a 300 obiecała przekazać na konto.Ponieważ pieniędzy nie przesyłała,pofatygowałam się w lipcu ,również ze świadkiem do jej domu po obiecany zwrot 300 zł.Tym razem nam nie otworzyła.Powtórnie udałam się po długim czasie do jej mieszkania,mieszkanie otworzyła,a jak mnie ujrzała zatrzasnęła drzwi.Zostałam oszukana,wyłudziła ode mnie 400 zł.Pani ta reklamue się na stronach Internetu,że wykonuje usługi fryzjerskie,makijaż permanentny,piercing,pełny zakres usług kosmetycznych a nawet tatuaże.Nie polecam nikomu tego "fachowca",bo jest nierztelna,bierze pieniądze za coś,czego nie potrafi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: skandaliczna,nie wywiazała się ze złożonej obietnicy zwrotu pieniędzy,unika kontaktu
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-22 13:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klientką P.Moniki od kilku lat robię co miesiąc manicure i pedicure oraz włosy a wczesniej makijaż , jestem bardzo zadowolona teraz robiłam rzęsy i wyglądają wspaniale czego chcieć więcej polecam tą osobę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szalona dnia: 2011-09-14 22:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich , którzy czytają te opinie mogę z czystym sumieniem polecić P.Monikę obcina mi włosy, robi paznokcie u rąk i nóg, henne i inne zabiegi i naprawdę robi to z pasją i zaangażowaniem , jest ciepła i serdeczna. I CO NAJWAŻNIEJSZE ROBI TO Z PASJĄ, POOOOOOOOLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IWONA dnia: 2011-07-19 23:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich którzy szukają osoby do makijażu permanentnego ,robiłam u tej Pani oczy i brwi i powiem tak wyglądam jak gwiazda, budzę się rano i jest to co chciałam nie muszę się malować, Pani Monika zrobiła to tak jak chciałam, doradzi powie wszystko krok po kroku, SUPER
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-06 00:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, jestem osobą bardzo wymagającą i niewiele osób jest w stanie mnie zadowolić. Natomiast u Pani Moniki od lat korzystam z zakresu kosmetyki: wosk, pedicure i manicure oraz tipsy, a także czyszczenia twarzy oraz tatuażu i jestem bardzo zadowolona. Po prostu Pani Monika to co robi robi z pasją i to na wysokim poziomie. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ninka0 dnia: 2011-06-07 10:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Je?eli szukasz fryzjera na Tarchominie to dzwon do Pani Moniki , szybko , tanio i w fajnej atmosferze, przerobilem wielu fryzjerow ale ta dziwczyna naprawd? dobrze obcina! Pooolecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2011-05-09 23:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie Pani Monika jest niezastąpiona już od prawie 8 lat!!Pełen profesjonalizm + dbałość o zadowolenie klienta + ludzkie podejście + wyjątkowo konkurencyjne ceny = piękne paznokcie, wyrazista twarz dzięki makijażowi permanentnemu i wiele wiele więcej!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aldi dnia: 2011-04-17 16:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich którzy szukają osoby do makijażu permanentnego, Uważam że Pani Monika jest właśnie tą osobą, pełen profesjonalizm, robiłam kreski góra i dół Pani Monika doradziła mi tak że moje oczy wyglądają pięknie są większe i wyraziste a przy tym zrobiła mi regulację i teraz moje oczy wyglądają za...ście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-04-12 22:36:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika jest świetna! Bardzo dobrze poprawiła moje permanentne, koszmarne brwi i teraz wyglądam o niebo lepiej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2011-04-08 22:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super, polecam mam swietna fryzure i pięknie dobrany kolor, fachowiec godny polecenia, warunki w zaciszu domowym ale 100% profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: natalia dnia: 2011-03-29 00:19:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, wszystko jest wykonywane w super warunkach i w bardzo milej przyjaznej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: beti dnia: 2011-03-28 00:25:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją