Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Urody Gabriel

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Pomorskie, 83-000 Pruszcz Gdański Wita Stwosza 14s/4
Telefon: Kom. 604125259
Adres e-mail: gabrielsalon(małpa)op.pl
Strona internetowa: stylistaurody.pl
NIP:
5832872109
Opis działalności: Oxybrazja, makijaż, mezoterapia tlenowa, pielęgnacja stóp. Słowa kluczowe: Oxybrazja, makijaż, mezoterapia tlenowa, pielęgnacja stóp, kosmetyczka Gdańsk, kosmetyczka Pruszcz Gdański

Ocena: 100% pozytywna 56x

Jakość usług: 100% wysoka 56x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 56x
Ceny usług: 100% niskie 55x 1x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 3331
Data utworzenia profilu: 2013-02-28 14:13:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-28 14:13:59 

Opinie o Salon Urody Gabriel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto skorzystać z profesjonalizmu Salonu Gabriel. Pracują tu specjaliści. Salon ciągle się rozwija i wprowadza nowości. Ostatnia nowość Jalupro , to strzał w 10! Już miałam okazję próbować <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-22 09:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona! :) Zabieg z użyciem najnowszej technologii LPG endermologie sprawdził się w 100%. Bardzo się cieszę,bo w końcu moje oczekiwania zostały spełnione , a z ud ubyło parę cm. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-18 09:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Gabriel panuje przesympatyczna atmosfera, która sprawia, że klient czuje się rewelacyjnie. Obsługa konkretna i miła. Warto zdecydować się na zabieg właśnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-13 08:44:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona!!! GeneO+ to dla mnie fantastyczny zabieg i z chęcią wybiorę się ponownie. Bo jako jedyny przyniósł natychmiastowe efekty. Szkoda, że nie wybrałam tego zabiegu od razu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-24 09:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że zdecydowałam sie na zabieg geneo :) Skóra wygląda na dotlenioną, odmłodzoną, taką świeżą.. jestem w szoku, że zabieg dał tak natychmiastowy efekt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-06 07:59:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zabiegu z JALUPRO skóra stała się odpowiednio nawilżona i odżywiona,jest napięta i elastyczna. Czuję się rewelacyjnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-16 18:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie działają te fale radiowe, ale ważne że działają skutecznie na mój cellulit! Efekt po dwóch zabiegach robi wrażenie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-12 09:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po liftingu bez skalpela. Jeszcze nigdy wcześniej żaden zabieg nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Uelastycznił skórę, zniwelował zmarszczki, wyraźnie odmłodził moją skórę i poprawił owal. super, że zabiegu nie trzeba powtarzać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-11 05:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona z ENDERMOLOGIA LPG Integral. Moim zdaniem jest to jedyny zabieg wyszczuplajacy który naprawdę działa i daje wiele możliwości. Między innymi pozbycia się zbędnego tłuszczyku. Przetestowałam to na sobie, na nogach. Moje nogi nigdy wcześniej nie były tak smukłe i szczupłe jak teraz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-07 05:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam zabieg Alma Beauty Rejuve NIR termolifting. Moim zdaniem to najbardziej skuteczny zabieg bez skalpela, który daje efekt liftingu. Skóra ujędrniona, odmłodzona, do tego wyglądam na wypoczętą i pełną energii. Zabieg jest naprawdę rewelacyjny dla osób poszukujących spektakularnego efektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-21 11:12:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem zabiegu Alma Beauty Rejuve NIR termolifting. Nigdy nie sądziłam, że jeszcze kiedyś osiągnę efekt odmłodzenia i silnego ujędrnienia skóry. Szukałam zabiegów na takim poziomie jakiś czas. Salon Gabriel spadł mi jak z nieba ze swoją ofertą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-09 09:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem tego salonu. Jak dla mnie zasługuje na najwyższą ocenę. Super podejście do klienta, specjalistyczne, jak i te podstawowe zabiegi w dobrych cenach. Liczne promocje i znizki. Jak zabiegi kosmetyczne , to tylko tutaj. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-20 09:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem nowości w salonie. Zabieg GeneO+ spełnił moje oczekiwania i sprawił, że poczułam się lepiej. Twarz wygląda na wyraźnie dotlenioną, odmłodzoną, w wspaniałej kondycji. Zabieg wykorzystuje biologiczne mechanizmy organizmu dając efekt odmłodzenia, dotlenienia i rozjaśnienia skóry, co jest dla mnie największym atutem. Warto !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-04 08:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa w salonie sprawia, że chodzę tu regularnie. Manicure,pedicure - na najwyższym poziomie. Panie w Salonie Gabriel dokładnie znają branże kosmetyczne,o czym świadczą również certyfikaty i dyplomy. Moje pazurki zawsze są piękne,a lakier długo się trzyma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-10 08:52:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Nie jestem stałą klientką. W sumie salonie byłam wyłącznie raz i z chęcią wrócę ponownie. Moja pierwsza wizyta odbyła się kilka dni temu w celu przedłużenia rzęs. Bardzo zależało mi na jakiejś bezpiecznej i mało ingerującej w moje naturalne rzęsy metodzie. Dlatego zaproponowano mi metodę blink express, która okazała się być strzałem w 10!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-29 09:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Urody Gabriel, to połączenie profesjonalnej, miłej obsługi, z umiejętnością dostosowywania odpowiednich zabiegów do potrzeb klienta. Ja przyszłam tutaj z problemem nadmiernego trądziku. Walczyłam z nim różnymi sposobami, ale nic nie dawało takich rezultatów jak peeling antytrądzikowy w tym salonie. Nie jest to tani peeling, ale w jego skład wchodzi maska i ampułka. Poza tym efekt jest już po pierwszym zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-02 12:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowy wygląd salonu bardzo mnie zaskoczył. Naprawdę. Dawno u Was nie była, więc ta nowoczesność kompletnie zrobiła na mnie wrażenie. Jednak zabieg Linerase kolagen okazał się byc największym atutem. Potrzebowałam naprawdę dużej dawki regeneracji i odbudowy, i ten zabieg mi to dał, już czekam na kolejny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-24 00:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracują na bardzo dobrych markach kosmetycznych. To mnie się podoba. Ważne jest dla mnie indywidualne podejście do klienta, fajną sprawą jest też to, że każdy klient jest dla nich ważny. Mają różne zniżki i promocje. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-27 14:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Salon Urody Gabriel zawsze mnie przekonywał. Tu panuje taka magiczna atmosfera, ale co najważniejsze... zabiegi są wykonywane z pełną świadomością i odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-23 22:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zabiegów kosmetycznych. Wspaniała atmosfera, indywidualne podejście do klienta, do tego interesujące, skuteczne zabiegi, które po prostu robią mnie na bóstwo, to wszystko czego potrzebuję. Salon Gabriel, to jest to czego szukam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-24 09:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej znany salon w naszym mieście. Nikt nie oferuje takiej wysokiej jakości w takiej cenie jak Salon Gabriel. Podoba mi się podejście do klienta. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-03 21:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salonik jak najbardziej. Nigdzie nie ma tak wspaniałej obsługi i tak konkretnych zabiegów kosmetycznych. Ja w tym salonie odpoczywam i odrywam się od szarej rzeczywistości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-07 22:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie zaskoczyły efekty lasera diodowego. Różne opinie słyszałam o tym zabiegu, ale tutaj został on wykonany naprawdę profesjonalnie i skutecznie. Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-11 22:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego Salonu Urody w Pruszczu. Naprawdę. Wyjątkowo atrakcyjne ceny, do tego indywidualne podejście do klienta, rodzinna, wspaniała atmosfera jest warta każdych pieniędzy. Dużo fajnych zabiegów, które działają i sprawiają, ze każda kobieta może poczuć się po nich jak księżniczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-20 05:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na makijażu permanentnym. Zabieg po znieczuleniu był całkowicie bezbolesny. Do tego mogłam liczyć na ciepłą, przyjemną rozmowę. Obsługa potrafi zadbać o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-18 08:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Urody Gabriel, to takie miejsce,w którym potrzeby klienta są rozumiane, a oczekiwania spełniane. Znam to z własnego doświadczenia. Salon zapewnia komfort i bezpieczeństwo w czasie zabiegów, a zabiegi zapewniają odpowiedni efekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-16 14:11:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co ukrywać - Salon Gabriel jest świetny pod względem i obsługi i jakości świadczonych usług. Osobiście mogę polecić w szczególności depilacją laserową -laserem diodowym. Bezpiecznie, z efektem i bez podrażnień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-10 08:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co ukrywać :) Salon Urody Gabriel, to przede wszystkim miejsce, gdzie można uzyskać fachową pomoc kosmetyczną. Ostatnio zdecydowałam się na microblading i powiem szczerze, że efekt jaki uzyskałam był o niebo lepszy, niż sobie wyobrażałam. Brwi wyglądają bardzo naturalnie, są wyrównane, nie wyglądają sztucznie jak u większości..Jestem z tego zabiegu bardzo zadowolona. Trwał on 1,5 godziny przy znieczuleniu, więc było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-18 09:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam ten salon urody. Mam z nim bardzo dobre skojarzenia. Przedłużanie rzęs wykonane rewelacyjnie. Cieszę się, że przyszłam tutaj za namową koleżanki. Miła atmosfera i dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2015-05-13 12:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni popieram pozytywne komentarze dla tego salonu. Byłam tutaj z córcią na przekłuwaniu uszu i mogę polecić bo zabieg wykonany profesjonalnie oraz w pełni bezpiecznie. Cenowo również ok. Córka jest bardzo zadowolona z kolczyków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-04-27 19:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon urody jest wspaniały. Byłam tutaj na zabiegach zamykających naczynka. To rewelacja! Zdecydowanie mogę polecić to miejsce. Teraz pajączków już naprawdę nie ma. Serdecznie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2015-03-24 08:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam ten salon urody! Opalanie natryskowe wspaniałe. Do tego efekt utrzymał się przez 2 tygodnie. Znajomi myśleli, że byłam na egzotycznych wakacjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-03-06 08:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mezoterapia igłowa mnie nie zawiodła. Ten salon sprawdził się doskonale. Ekstra działanie liftingujące a do tego pory są zwężone. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baśka dnia: 2015-02-09 08:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa, to solidna kosmetyczka - niedroga, profesjonalna, buduje z klientem ciepłą relację i dba o to, by czas w salonie był jak najbardziej dobrze spożytkowany. Klimat i nastrój jest tak magiczny, że osobiście czuję się jak w siódmym niebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2015-01-21 08:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny przystępne, jakość wysoka, obsługa miła. Niczego więcej mi nie potrzeba. Salon spełnia moje oczekiwania - jest tak klimatycznie, nastrojowo i bardzo elegancko. Pani Ewa dba o czystość i bezpieczeństwo klienta. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2015-01-02 09:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mezoterapia ma doskonałe działanie liftingujące. Świetny jest ten salon. Widać duże doświadczenie i dbałość o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandra dnia: 2014-12-09 15:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za prawdziwy relaks! Masaż gorącymi kamieniami to naprawdę ekstra rozwiązanie. Do tego nastrojowa muzyka jest naprawdę świetna. Jestem pod wrażeniem tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirka dnia: 2014-11-18 16:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolczyki z plastiku medycznego i bezpieczny sposób przekłuwania uszu to coś wspaniałego. W końcu mam kolczyki! Jestem zachwycona miłą obsługą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-10-27 18:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po pierwszej wizycie i mam miłe wrażenia po niej. W sumie salon bardzo mnie się spodobał. Jest elegancko, nowocześnie, sterylnie. Pani Ewa i jej pomocnica jest bardzo dobrze zorganizowana. No i ceny... nie są tak wygórowane jak w innych pruszkowskich gabinetach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Chojnacka dnia: 2014-09-27 13:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mezoterapia igłowa to świetny zabieg. Odkąd go wykonałam jestem bardzo zadowolona z efektów. Zdecydowałam się na ten zabieg na twarzy i jestem pod ogromnym wrażeniem. Teraz moja skóra wygląda fantastyczna. Twarz jest świeża i promienna. Zabieg ten był przystępny cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-09-09 13:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa pomogła mojej córce pozbyć się trądziku. Seria peeleingów zadziałała. Dziękujemy - obie :). Jest Pani nieoceniona!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowak K. dnia: 2014-08-26 13:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny to był dla mnie najlepszy pomysł. Moje brwi były bardzo jasne. Dlatego też zdecydowałam się na permanentny makijaż wykonany metodą piórkową. Dzięki temu moje brwi wyglądają naprawdę naturalnie. Są one delikatnie podkreślone. Dzięki temu nie muszę codziennie używać ołówka do brwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2014-08-19 14:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje bruzdy nosowo-wargowe były bardzo głębokie. Nie wyglądało to ładnie dlatego też zdecydowałam się wybrać do tego salonu i skorzystać z zabiegu wypełniania zmarszczek kwasem hialuronowym. To był doskonały pomysł, bo teraz te bruzdy są spłycone, a ja wyglądam naprawdę młodziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-19 18:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problemy z trądzikiem i wybrałam się tu na peeling antytrądzikowy. Zabieg składał się z peelingu, ampułki i maski. Jego rezultaty były widoczne niemal natychmiast. Skóra jest dobrze oczyszczona i nawilżona. Dodatkowo jest teraz bardzo gładka a ilość wyprysków wyraźnie się zmniejszyła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-16 23:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinecie Pani Ewy zawsze czuję bezpiecznie i komfortowo, a ostatecznie nie chcę nigdy stamtąd wychodzić ;) Jest tak klimatycznie i tak spokojnie, że gdybym miała więcej czasu, to z chęcią bym została w rękach Pani Ewy, która moim zdaniem doskonale dostosowuje zabiegi kosmetyczne do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Rałowicz dnia: 2014-05-22 11:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co ukrywać, to najlepsza kosmetyczka w Pruszczu. Tak wykonała zabieg podologiczne, że dziś mogę spokojnie zapomnieć o problemie wrastających paznokci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna MIkołajczak dnia: 2014-05-13 00:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam ten salon wczoraj i muszę szczerze zaświadczyć, iż takiej obsługi jeszcze nie miałam w żadnym salonie. Gabinet przytulny, ciepły, Pani Ewa bardzo kompetentna, sympatyczna kosmetyczka. Dzięki niej pozbyłam się problemu wrastających paznokci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Woźniak dnia: 2014-04-14 19:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kosmetyczka. Niedroga, ale fachowa i dokładna. Zawsze chętnie relaksuję się w jej czystym i zadbanym gabinecie. Prócz profesjonalnych zabiegów kosmetycznych pozytywne wrażenie zrobił na mnie zabieg mikrodembrazji zaproponowany przez samą Panią Ewę. Dzięki serii zabiegów mikrodembrazji pozbyłam sie skutecznie kilku niepotrzebnych zmarszczek i przebarwień. Jestem w pełni zadowolona z efektów, jakie zauważyłam już po pierwszej wizycie. Pani Ewa, to również sympatyczna kobieta, która prócz wieloletniego doświadczenia ma również ogromne serce,a swoją pracę kocha i to widać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Młynkowska dnia: 2014-03-23 20:43:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa, to świetna kosmetyczka, która dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy z łatwością podejmuje się wszelkich zabiegów kosmetycznych. Muszę przyznać, że wielokrotnie poddawałam się zabiegowi oxybrazji tlenowej, czy też mezoterapii igłowej, dzięki której wyraźnie poprawiłam stan swojej skóry. Jednak warto również powiedzieć, ze Pani Ewa prócz trudniejszych zabiegów kosmetycznych wykonuje również profesjonalną hennę brwi i rzęs.Ogólnie jestem bardzo zadowolona z usług kosmetycznych w tym salonie i z pewnością nie zamienię go na żaden inny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Jurczak dnia: 2014-02-17 18:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Urody godny polecenia. Ostatnio byłam mega zszokowana efektem zabiegu pedicure'u medycznego, dzięki któremu wrastające w skórę paznokcie są już dla mnie jedynie przykrym wspomnieniem. Pani Ewa wykorzystując nowoczesny sprzęt i doświadczenie doskonale poradziła sobie z tym zabiegiem. Bardzo Pani dziękuję za ten zabieg. Gdyby nie Pani nadal musiałaby się wstydzić swoich paznokci, a tak... mogę już na spokojnie przygotowywać się do kolejnych wakacji. Zabieg nie drogi i skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-01-21 13:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wiem że ten salon cieszy się dobrą opinią w mieście dlatego też postanowiłam go odwiedzić i zobaczyć się przekonać o tym na własnej skórze. Najpierw w oczy rzuciło mi się piękne urządzenie miejsca i bogate wyposażenie. Obsługa miła i profesjonalna. zdecydowałam się na mezoterapię tlenową bardzo skuteczny i przyjemny zabieg, który polecam każdej kobiecie. Naprawdę warto :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-05 15:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa jest bardzo sympatyczną oraz delikatną osobą. Jej zabiegi okazują się być skuteczne, dlatego tez jestem zadowolona, że zarówno pieniądze jak i poświęcony czas nie poszły na marne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 12:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższymi opiniami. Ten salon urody to chyba najlepsza pozycja w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-05 15:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie że mają konkurencyjne ceny. Salon jest bardzo renomowany. Czułam się w nim bardzo dobrze. Fajnie że mają tam u siebie stylistę wizerunku to mogłam skorzystać z jego porad. To dobrze że w jednym miejscu można skorzystać z tak wielu usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 08:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon, to niesamowite miejsce, z którego zawsze wychodzę zadowolona i uśmiechnięta. Oni wiedzą jak zadbać o moją urodę. Są super :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 09:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można o nich mówić same dobre rzeczy, sprawdzają sie na prawde super. Mają tak fajnie wszystko opanowane a co najwazniejsze mają podejście do klienta ;) Jakość również zrobiła na mnie wrazenie ;) Ceny konkurencyjne ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-05 09:28:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją