Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RT STUDIO - projektowanie i aranżacja wnętrz

Zawód: Architekt wnętrz 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 662-133-761
Adres e-mail: biuro(małpa)rtstudioprojektowe.pl
Strona internetowa: www.rtstudioprojektowe.pl
NIP:
894-303-82-04
Opis działalności: Projektowanie i aranżacja wnętrz Słowa kluczowe: Projektowanie i aranżacja wnętrz

Ocena: 96% pozytywna 26x 1x

Jakość usług: 95% wysoka 23x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x 1x
Ceny usług: 100% niskie 19x 5x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 3256
Data utworzenia profilu: 2013-02-18 10:25:01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-18 10:25:01 

Opinie o RT STUDIO - projektowanie i aranżacja wnętrz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco współprace z tą firmą projektową. Ja jestem bardzo zadowolona. RT Studio ma świetne pomysły.Polecam, bardzo rzetelna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-04-28 15:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam firmie RT Studio odnowienie jednego pokoju oraz łazienki. Współpraca przebiegła bez żadnych problemów. Sama dokładnie nie wiedziałam co chciałabym zmienić ale po konsultacji z projektantem wszystko wyszło rewelacyjnie. Dodatkowo skorzystałam z pomocy wyboru odpowiedniej ekipy remontowej i jestem zachwycona efektem końcowym. Serdecznie polecam i przy kolejnym remoncie skorzystam ponownie z oferty tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2015-03-26 12:05:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona opiniami skorzystałam z usług studia (remont dużego mieszkania). Niestety rozczarowałam się. Po całkiem niezłym starcie, architekci zostawili mnie z nie do końca zwymiarowanym mieszkaniem i niedokończonymi projektami, a mieli jeszcze przypilnować wykonawstwa. Porzucili pracę, jak tylko dostali pieniądze za część projektową, tj. 2/3 umówionej kwoty z umowy. Mimo moich próśb o załatwienie sprawy polubownie, architekci zdecydowali się nie dokończyć pracy. Urwał się kontakt telefoniczny, a mailowy był wyjątkowo niemiły. Absolutnie nie brać do większych prac. Pani architekt nie radzi sobie nerwami i większymi wyzwaniami.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiadomo kto dnia: 2014-06-18 23:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług właśnie tego studia, chciałam zmienić cały wystrój. Współpraca przebiegała bardzo dobrze, uwzględniali moje zdanie, bardzo dopasowują się do klienta. Efekt rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 13:49:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dosyć szybko i solidnie. Nie spodziewałem się, że w takim tempie można wykonać tak konkretny projekt. Cena raczej wysoka, ale projektanci dzisiaj biorą niemałe pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-15 09:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem duetowi zaprojektowanie salonu gościnnego. Chciałem, aby był nacisk na kolorystykę oraz takie nieco śmielsze rozwiązania. Poszło im doskonale. Otrzymałem też kosztorys oraz pomoc przy realizacji projektu, załatwiania materiałów od producentów oraz przy współpracy z wykonawcami. Na dniach realizacja dobiegnie końca, a ja już jestem wdzięczny, że tak szybko wszystko idzie do przodu.
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-04-29 09:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt wyglądał doskonale, wszystko zostało pokazane w trójwymiarze. Projekt mogłem konsultować, wspólnie do niego usiedliśmy i projektant naniósł odpowiednie poprawki. No cóż jestem zadowolony ze współpracy z RT Studio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 09:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo minimalnego przekroczenia terminu jestem bardzo zadowolony bo projekt był ekstra a jego wykonanie było dość czasochłonne ale warto było poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-04 11:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projektanci zrobili na mnie dobre wrażenie. Jestem bardzo zadowolona,ze skorzystałam z usług. Dzisiaj fachowcy zajmują się realizacją projektu. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-14 09:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła tą firmę i jestem bardzo zadowolona. Projekt dostałam bardzo dobry. Wszystko poszło dokładnie tak jak oczekiwałam. Jeszcze trochę i zajmiemy się realizacją. Fachowcy są bardzo mili i zaskakiwali nas swoimi pomysłami. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-24 11:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie,że skorzystałam z usług. Projekt jest świetny. Najlepsza jakość wykonania. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 14:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt jest niesamowity. Jestem bardzo zadowolony,ze zdecydowałem się z nimi współpracować w ostatnim momencie. Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałem. Fachowcy są tu w porządku. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-17 14:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt nowego mieszkania jest naprawdę efektowny. Nie mogę się doczekać realizacji. Oczywiście realizacja odbędzie się pod nadzorem projektantów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 14:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, zgodnie z nazwą portalu :) Tyle w temacie.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 11:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcale mnie nie dziwią same przychylne recenzje. Nie miałem jeszcze przyjemności współpracować z tak utalentowanymi projektantami wnętrz. Bardzo sympatyczny duet, pełen pomysłów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-02 15:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM.
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-12-19 10:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio projektowe RT pomogło mi bardzo przy urządzaniu wnętrza domu. Dzięki odpowiednim projektom wiem, że każde wnętrze zostało kompleksowo zaplanowane i zrobione solidnie. Przydał się też nadzór autorski bo dzięki niemu większość prac zostało przeprowadzone tak jak było zaplanowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 10:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 10:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam do zadowolonych. Oceniam ich bardzo pozytywnie. Nie wiedziałam,ze bede miała taki fajny projekt ale to wszystko dzięki fachowcom. Nic nie musieli poprawiać bo wszystko było tak jak chciałam. Rewelacja !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 13:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Dziękuje za piekne wykonanie. Projekt od razu mi się spodobał. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-28 10:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz po całym remoncie i aranżacji moje mieszkanie wygląda bardzo dobrze. Takie usługi to ja rozumiem. Projekt od razu mi się spodobał bo był bardzo starannie przygotowany. Dzięki pomocy przy nadzorze wszystko się udało wykonać zgodnie z projektem. Warto skorzystać z tego biura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-28 13:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, sprawdzili się , jest okej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 12:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z projektu. Pozytywnie mnie zaskoczyli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-29 08:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Pomysłowość, precyzja, zaangażowanie, terminowość, szacunek do klienta i co najważniejsze wysoka jakość projektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-22 12:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobało mi się profesjonalne podejście tej firmy do zlecenia. Projekt był w terminie i według wytycznych. Projektanci się spisali. To prawdziwi fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-08 13:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zdania, że warto w nich zainwestować. Pan Mateusz okazał się sympatycznym gościem, Pani Paulina zresztą też. utworzyli projekt apartamentu, który spełnił moje oczekiwania, choć należę do bardzo wybrednych osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-12 11:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrazeniem, firma sprawdza się bardzo dobrze ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-18 10:25:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją