Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PSI STYL-NOWY

Zawód: Groomer 
Adres: Lubuskie, 65-101 Zielona Góra Zielona Góra Strumykowa 17F/1
Telefon: Kom. 603869088
Adres e-mail: psistylnowy(małpa)wp.pl
Strona internetowa: psistyl.net
NIP:
9241033135
Opis działalności: Strzyżenia psów i kotów, Trymowanie, Kąpiel pielęgnacyjna, Kąpiel z masażem, Rozczesywanie, Usuwanie kołtunów, Usuwanie insektów, Obcinanie pazurków, pielęgnacja uszu i oczu. Słowa kluczowe:

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1546
Data utworzenia profilu: 2013-02-11 09:59:49
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-11 09:59:49 

Opinie o PSI STYL-NOWY

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Psa zostawiłam do trymowania a tymczasem został ostrzyżony!!! Odradzam!!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Mika dnia: 2017-01-24 23:05:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: groomer nie powinien poprzestać na samym kursie, na bierząco powinien się szkolić, jak zobaczyłam mamy psa po ostatniej wizycie w tym "salonie" nie mogłam uwierzyć, że osoba z tak długim stażem odwaliła straszną fuszerkę!! Niechlujnie... odradzam tą pseudo-groomerkę!!
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: nie wrócimy tam.
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2015-07-17 19:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychodzę tu z moim pieskiem na obcinanie pazurków i jestem bardzo zadowolona bo wszystko jest zawsze tak jak oczekuje. Obsługa ma świetne podejście. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-25 09:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świetnie opanowane, jestem bardzo zadowolona że mogę z nich korzystać. Mój piesio strasznie polubił obsługę. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 14:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon ok. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 11:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Dobra atmosfera, doświadczona i miła kobieta, rozsądne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 09:33:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, fajnie ze kolezanka mi ich poleciła. Juz byłam 2 razy na strzyżenie mojego kotka i ładnie teraz wygląda. Fachowe podejście do wszytkiego. Jestem bardzo zadowolona. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 08:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce, Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 14:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia. Bardzo dobre miejsce dla zarówno piesków jak i kotków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-22 10:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się ten salon i mój pies też się tam dobrze czuje. obsługa jest bardzo fachowa i pies wychodzi stamtąd zawsze dobrze przystrzyżony, a samo strzyżenie przebiega w bezstresowym otoczeniu. Warto tam zaprowadzić swojego pupilka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 12:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam. Nie spodziewałam się takich efektów, muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczyli. Wcześniej nawet nie słyszałam o tym salonie. Zasługują na uwagę. Moja Sonia została potraktowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-27 10:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona, bowiem zajęli się strzyżeniem oraz pielęgnacją mojego kota. wygląda teraz ślicznie, a Panie zaskoczyły mnie pomysłowością i starannością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 10:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, przemiła i profesjonalna obsługa. Fryzjerka była bardzo kulturalna, sympatyczna i delikatna dla mojej Pusi :)Do tego fryzurka wyszła ślicznie - futerko przycięte równiutko, ze śliczna kokardką. Pusia była zrelaksowana i spokojna, z salonu odebralam ją w świetnej formie. super:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-11 10:03:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją