Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Niesiołowska-Księżak Joanna, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-222 Łódź Rewolucji 1905 r. 68/70/33
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.niesiolowska-ksiezak.com
Opis działalności: Kancelaria adwokacka specjalizująca się w prawie spadkowym Słowa kluczowe: zachowek, dział spadku, stwierdzenie nabycia spadku, testament, sprawy spadkowe, porady spadkowe

Ocena: 100% pozytywna 52x

Jakość usług: 100% wysoka 52x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 51x
Ceny usług: 100% niskie 45x 5x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 10578
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-10 10:22:35 

Opinie o Niesiołowska-Księżak Joanna, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawa prosta, ale załatwiona bezproblemowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-20 22:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z Kancelarii Spadkowej Pani Mecenas Joanny Niesiołowskiej-Księżak i jej męża Pana Profesora Pawła Księżaka, którzy po 2,5 roku bardzo trudnej sprawy o zachowek,wywalczyli dla mnie całkowite odrzucenie roszczenia o zachowek.Pani Mecenas prowadziła sprawę przez cały czas osobiście i była na bieżąco. Pełen profesjonalizm,kultura,ceny bardzo niskie,bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek G. dnia: 2018-10-15 12:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informacje podane na stronie rzeczywiście są prawdziwe. Pan Profesor Księżak i Pani mec. Niesiołowska znają się na sprawach spadkowych. Bardzo dobry kontakt. Ceny moim zdaniem bardzo niskie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Barszczewska dnia: 2018-05-30 09:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas ekspert wysokich lotów, pomogła mi, wywalczyła dla mnie zachowek choć nie było to takie oczywiste i proste sprawa była trudna ,świetny fachowiec. Jeżeli komukolwiek wydaje się , że jego sprawa jest beznadziejna to polecam kontakt z Panią Niesiołowską oraz jej mężem, wspaniały duet. POLECAM 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Posiła Artur dnia: 2017-07-02 08:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem kancelarii spadkowej Pana Profesora Pawła Księżaka i Pani Mecenas Joanny Niesiołowskiej- Księżak. Absolutny profesjonalizm, skuteczność i kultura. Po prostu klasa sama w sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I.Z. dnia: 2016-12-07 21:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre prowadzenie sprawy. Fachowo i kulturalnie. Polecam bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-11 15:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja dla odmiany opiszę moje odczucie już po pierwszej wizycie i robię to z przyjemnością,szczęśliwie trafiłem do profesjonalistów,pan Profesor Księżak udzielił mi porady i wyjaśniał problemy.Natychmiast poprosiłem o prowadzenie mojej sprawy.Sprawę w sądzie poprowadzi pani mecenas Niesiołowska.Wysoka klasa i kultura osobista.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.G dnia: 2016-04-29 20:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe prowadzenie sprawy i wysoka kultura osobista. Nie mam zastrzeżeń i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-16 09:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria mieści się w bloku i to trochę zaskakujące, bo spodziewałem się raczej jakiegoś pałacu, jak u innych adwokatów. Miałam okazję poznać zarówno profesora Pawła Księżaka, jak i mecenas Joannę Niesiołowską i mam pewność, że są po prostu najlepsi. Skromne lokum chyba tylko dla zmylenia przeciwnika:-) Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agn.W-N dnia: 2015-07-26 14:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa porada, sprawa załatwiona zgodnie z oczekiwaniem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MK ze Zgierza dnia: 2015-03-29 20:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że kancelaria spadkowa prof. Pawła Księżaka jest najlepsza co najmniej w Łodzi, a zapewne też w Województwie Łodzkim. Nie wiem, czy jest jeszcze ktoś, kto RZECZYWIŚCIE wie, co mówi na temat prawa spadkowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Kobus dnia: 2015-03-09 10:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością mogę potwierdzić jakość usług oferowanych przez kancelarię.Pan mec. Księżak jest bardzo kompetentny i jak coś radzi klientom, to wynika to z jej wiedzy i doświadczenia. korzystałam dwa razy i polecam każdemu, żeby upewnić się w sprawach spadkowych. Moją drugą sprawę prowadzi mec. Niesiołowska, sprawa jeszcze trwa, ale już mogę wystawić ocenę pozytywną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysława Korzysz dnia: 2014-10-16 13:38:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria spadkowa jest trochę dziwna, bo najtrudniej umówić się na spotkanie a potem namówić do prowadzenia sprawy. Pan Profesor Księżak długo mnie przekonywał, że właściwie to poradzę sobie sam i że szkoda wydawać pieniędzy na adwokata i jeszcze napisał co mam zrobić. Kiedy się uparłem, żeby jednak przyjąć moją sprawę to przekonywała mnie pani mecenas Niesiołowska. Ale wreszcie się udało i muszę przyznać, że nie żałowałem, że się zdecydowałem. Sprawa była prowadzona bardzo dobrze. Rzeczywiście pani mecenas Niesiołowska prowadziła sprawę osobiście i była cały czas na bieżąco. Jestem bardzo zadowolony i polecam, ale uprzedzam, że trzeba się najpierw postarać, żeby w ogóle przyjęli sprawę. Cena moim zdaniem bardzo niska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol1970 dnia: 2014-07-17 13:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę o zaplatę zachowku w Sądzie Apelacyjnym. Dzięki profesjonalizmowi Pani Mecenas i jej męża nasz zachowek został bardzo znacznie obniżony a jedno z rozszczeń całkowicie odrzucone. Polecamy oczywiście z czystym sumieniem. Na takich adwokatów się nie czeka, o takich się marzy. Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina z Wieruszowa dnia: 2014-06-19 20:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 21:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo, kompetentnie i przede wszystkim tanio. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, kiedy dowiedziałem się, że p. Mecenas Niesiołowska pracuje za stawki minimalne. Nie wiem, czy w Łodzi to norma, ale miałem wcześniej kilka spraw w Warszawie i tam ceny są kilkakrotnie wyższe. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-21 21:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne wrażenie, jestem w pewłni zadowolony z porady i poprowadzenia sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 17:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcemy dołączyć do pozytywnych opinii, które wyczytaliśmy na tej stronie. Pan dr Księżak okazał się osobą więcej niż kompetentną. Sprawę o zachowek prowadziła mec. Niesiołowska i jesteśmy bardzo zadowoleni. Duży pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Młodzi dnia: 2013-08-30 12:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ww dnia: 2013-07-10 08:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić Pana Profesora Pawła Księżaka i Panią Mecenas Joannę Niesiołowską. Pan Profesor udzielił mi prawie dwa lata temu porady prawnej i w kilka minut wyjaśnił mi problemy, z którymi byłem najpierw u trzech prawników. Dlatego w zeszłym roku poprosiłem o prowadzenie sprawy, którą prowadziła Pani Mecenas Niesiołowska. Miałem już kontakt z wieloma prawnikami, dlatego mam porównanie i mogę powiedzieć, że rzadko się zdarza taka klasa. Nie ma tego całego bajerowania iszpanowania, ale są wyniki i jest kultura. Bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Wawrzak dnia: 2013-07-03 21:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W I instancji prowadziłem sprawę sam i niestety przegrałem, ale na szczęście 3 dni przed upływem terminu polecono mi Pana mec Księżaka, który przygotował mi apelację a p. mec. Niesiołowska prowadziła potem sprawę w sadzie i sąd okręgowy zmienił wyrok. Bardzo dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward W. dnia: 2013-04-09 17:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mic dnia: 2013-02-12 14:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za prowadzenie sprwy i pozdrawiam raz jeszcze. PS. Polecam wszystkim. Duża klasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paliński dnia: 2013-01-23 14:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisze z radością, bo wreszcie po siedmiu (!!!) latach skończyła się sprawa o dział spadku. Pani Mec. Niesiołowska prowadziła te sprawę dopiero w ostatnim roku, ale dopiero wtedy okazało się, ze przez poprzednie 6 lat nic się nie działo. Dopiero p. Mecenas Niesiołowska złożyła wnioski dowodowe, które przesądziły sprawę, bo 7 latach! Poprzednich dwóch adwokatów wygłaszało jakieś mowy, z których nic nie wynikało, o czym nawet nie wiedziałam. Jestem bardzo zadowolona i na pewno bedę polecac znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaR dnia: 2013-01-15 10:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w pełni profesjonalnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Wysocki dnia: 2013-01-07 14:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z okazji Nowego Roku 2013 r. składam najserdeczniejsze życzenia wszyskiego dobrego dla Pani Mecenas i podziękowania za wspaniale poprowadzoną sprawę. Maryla W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 2012-12-30 16:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz wpisuję opinię w internecie, ale robię to z prawdziwą przyjemnością. Przyszedłem do kancelarii dopiero na etapie postępowania apelacyjnego, bo nie byłem zadowolony z rozstrzygniecia sądu i sposobu prowadzenia sprawy przez innego adwokata. Na szczęście sprawa trafiła wrerszcie do profesjonalistów i skończyła się dobrze. Szczerze polecam i pozdrawiam Panią Mecenas i pana Profesora!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-19 10:26:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń. Trwało to długo, ale nie z winy Pani Mecenas, ale zakończyło się dobrze i właściwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-25 12:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu Pani Mecena Joanny Niesiołowskiej-Księżak. Poprowadziła moją sprawę o zachowek od poczatku do końca i jestem bardzo zadowolony. W żadnym momencie nie miałem wątpliwości, że jestem w rękach dobrego fachowca i miałem rację! Bardzo dziękuję i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 19:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę koncelarię. Sprawa dotyczyła ważności testamentu i zakończyła się ukcesem. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AM dnia: 2012-11-10 16:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za pomoc w sprawie o podział spadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Z. dnia: 2012-11-07 22:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zakończyła z sukcesem moją sprawę o zachowek. Jeśli będzie kiedyś jakaś potrzeba na pewno skorzystam. Podoba mi się, że od razu powiedziała co jest realne i nie opowiadała bajek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MKJ dnia: 2012-10-23 11:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jesteśmy zadowoleni z porady i przeprowadzonej sprawy (zachowek)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek i Ela dnia: 2012-10-17 20:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Załatwiłem dokładnie to co chciałem, nie mam zastrzeżeń. Cieszę się, że można znaleźć w Łodzi jakiś specjalistów do spadków. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Micu dnia: 2012-10-04 11:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę szczerze polecić kancelarię adw. Niesiołowskiej w sprawie o spadek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Masek dnia: 2012-07-09 23:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że to jest właśnie przyszłość kancelarii adwokackich, czyli specjalizacja. Miałem kontakt z kilkoma adwokatami, niektórzy byli naprawdę bardzo dobrzy, inni gorsi, ale właściwie każdy zajmował się wszystkim i bardzo się zdziwiłem, gdy na stronie p. Niesiołowskiej znalazłem informację, że kancelaria specjalizuje się w prawie spadkowym a nie w innych rzeczach. Skorzystałem z usług i nie żałuję, bo udało sie załatwić po mojej myśli (sprawa o stwierdzenie nabycia spadku, ale z podważaniem testamentu). Tak więc szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-25 19:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie skończyliśmy sprawę o zachowek, więc mogę z czystym sercem pogratulować Pani Mecenas Niesiołowskiej i sobie przede wszystkim, bo w ogóle się tego na początku nie spodziewałem. Zaczęło się od tego, że adwokat drugiej strony proponował mi ugodę na około 10.000 zł i zwróciłem się do dra Księżaka o poradę, który poradził mi proces. Ostetczenie wygrałem zdecydowanie (nawet bardzo zdecydowanie!) więcej. Gratuluję, dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-08 17:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem całkowicie zadowolony z prowadzenia sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MM dnia: 2012-06-04 17:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BArdzo dobra obsługa i sprawa trwała długo, ale zakończyła się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldi dnia: 2012-05-23 22:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń do działania pani mec. joanny Niesiołowskiej. Co prawda na początku były problemy z ustaleniem terminu, ale potem sprawa przebiegła po mojej myśli. Nie wiem jak inni, ale w sprawach spadkowych p. mecenas na pewno jest specjalistką
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta P. dnia: 2012-05-14 14:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z p. mecenas Niesiołowskiej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-11 20:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję za pomoc w sprawie o zachowek. Po pierwszej wizycie i rozmowie z prof. Księżakiem udało się wszystko ustalić i wygraliśmy wszystko co miało być. Bardzo fachowa pomoc. Na pewno będę polecał znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin M. dnia: 2012-05-06 20:09:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa wygrana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-12 17:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy mojej sprawie p. Mecensa pracowała z mężem. Nie mam wątpliwosci, że to najlepsi specjaliści od prawa spadkowego w Łodzi. Oczywiście polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-04 14:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za fachową pomoc, bo niestety nie wszyscy znają się na prawie spadkowym i w internecie też nie do końca można to zrozumieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 2011-09-27 09:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magkow dnia: 2011-08-22 15:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowany pozytyw. Przede wszystkim wysoka klasa i kultura osobista. Sprawa załatwiona OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 14:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w najlepszym porządku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarCz dnia: 2011-05-09 15:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRE PRZYGOTOWANIE DO SPRAWY, BARDZO WYSOKA KULTURA OSOBISTA. ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-14 15:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Miałem dwie sprawy (rodzinna i spadkowa) i obie zakończyły się pozytywnie. Pani Mecenas nie obiecuje złotych gór ale jest rzetelna i wyciska to co się daje. dałem namiary znajomym i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-01-25 21:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Inny adwokat namawiał mnie do ugody w sprawie o zachowek a jednak trzeba było walczyć i wygrałem 5 razy tyle. Sprawa nie była łatwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kijak dnia: 2011-01-24 12:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przeprowadziła mi dział spadku bezpoblemowo. Od początku powiedziała co możemy wygrać realnie. Wszystko się udało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2010-01-22 19:41:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją