Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Polski Parkieciarz Michał Włodarczyk

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-822 Milanówek Krzywa 11
Telefon: 22 724 98 73 Kom. 501 598 065 Fax: 22 724 98 73
Adres e-mail: mwlodarczyk1(małpa)op.pl
Strona internetowa: http://polskiparkieciarz.pl
Opis działalności: Układanie i podłóg Słowa kluczowe: podłogi, parkiety, podłoga, parkiet, panele, układanie, cyklinowanie, montaż, deski, warszawa, milanówek

Ocena: 100% pozytywna 29x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 90% niskie 10x 14x 1x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 4288
Data utworzenia profilu: 2013-02-07 11:54:58
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-07 11:54:58 

Opinie o Polski Parkieciarz Michał Włodarczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to profesjonalista, zna sie na rzeczy jest rzetelny, punktualny wykonuje swoją pracę bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan Domowski dnia: 2017-11-16 17:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne, fachowe i sprawne wykonanie usługi. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-27 16:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę szczerze polecić firmę :) Mieli u mnie do zrobienia stary dębowy parkiet - 17m2. Wszystko poszło szybko, sprawnie, a ja jestem zadowolony z ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2017-09-25 19:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita jakość usługi, pod każdym względem, w doskonałej atmosferze rzetelności wykonania, dobrej woli i profesjonalizmu na najwyższym poziomie. Rezultatem jest parkiet niczym dzieło sztuki i satysfakcja, spotkania tak znakomitego fachowca i prawego człowieka. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr i Anna Marciniak dnia: 2017-07-11 08:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa razy korzystałem z usług Pana Michała; przy układaniu nowych paneli podłogowych oraz przy renowacji 40-sto letniego parkietu. Obydwie prace zostały wykonane z bardzo dużą starannością przy użyciu materiałów najwyższej jakości. Po skończeniu robót mieszkania nie wymagały prac porządkowych; ekipa zostawiła po sobie wzorowy porządek. Jestem bardzo zadowolony z efektów pracy więc mogę wszystkim polecić tę firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Póki co nie mam powodu do reklamacji i oby tak zostało
Opinia dodana przez: Antek Spawacz dnia: 2017-06-06 18:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolona z usługi, która wykonywał u mnie Pan Michał. Chodzi o cyklinowanie i lakierwoanie parkietu w starym budownictwie. Praca wykonana rewelacyjnie, solidnie i szybko. Widać po efektach, że to prawdziwy specjalista i zna sie na tym co robi. Polecam w 100% !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-05-10 08:46:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponownie korzystałam z usług Pana Michała i tym razem nie zawiódł mojego zaufania. Usługa polegała na cyklinowaniu i lakierowaniu podłóg o łącznej pow. ok. 60 metrów oraz montażu listew. Zlecone prace wykonano perfekcyjnie, zgodnie z uzgodnieniami, czysto, szybko i co bardzo istotne w przyjaznej i miłej atmosferze. Bardzo gorąco polecam wszystkim Pana Michała jako doskonałego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-09 12:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu. Brak zastrzeżeń do jakości wykonania. Bez wahania zlecilismy także p. Michałowi kolejną usługę montaż listew. Terminowość, porządek , fachowa porada. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-04-25 20:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to solidny i terminowy wykonawca, uczciwie doradzi i dobierze odpowiedni materiał, nie rujnując przy tym naszego portfela, Pan Michał układał u mnie parkiet w jodełkę francuską, efekt bardzo zadowalający, szczerze polecam Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-02-22 07:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec który widać że naprawdę zna się na tym co robi. A do tego bardzo miły. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-02-06 09:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał oprócz cyklinowania podłóg wstawiał listwy przypodłogowe oraz progi. Efektem renowacji byłam zachwycona. Detale jak i precyzja w kładzeniu listew również zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Dopełniły całości. Ponadto współpraca z Panem Michałem jest bardzo przyjemna, ponieważ nie trzeba martwić się i "patrzeć na ręce", a przy tym wszystkim można liczyć na sympatyczną rozmowę i fachową radę. Moim zdaniem dodatkowym utrudnieniem w pracach był zwierzak domowy, jednak pomimo incydentu (kot wskoczył pod podłogę) Pan Michał nie narzekał na warunki. Firmę polecam z czystym sumieniem, a mam porównanie do innego cykliniarza sprzed 2 lat. Oby więcej takich fachowców także w innych dziedzinach remontowych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-16 11:54:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny,terminowy, prace wykonane czysto fachowo.polecam pana Michała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-12-06 18:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny fachowiec znający się na rzeczy. Cóż więcej trzeba jeśli ktoś potrzebuje usługi parkieciarza? Lepiej czasem zapłacić więcej i dostać w zamian jakość na wysokim poziomie. Podłoga to temat na lata a nie na chwilę więc polecam Pana Michała jako osobę, której można powierzyć usługę zarówno w swoim mieszkaniu/domu jak i w biurze. Zrealizował mi dwa obiekty w super jakości i terminowo. Nie kosztował mnie deka nerw co przy dzisiejszym rynku "fachowców" jest bezcenne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-11-23 21:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, solidny, ugodowy, czysty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jul dnia: 2016-11-19 16:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z efektu prac (wymiana części parkietu, cyklinowanie, lakierowanie)jestem bardzo zadowolona. Prace wykonane terminowo, czysto i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt, punktualność i słowność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta Strzałkowska dnia: 2016-10-14 08:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał jest drugim fachowcem do którego zwróciłam się z prośbą o ocenę, czy kilkudziesięcioletnia, przebarwiona i zalana podłoga jeszcze nadaje się do cyklinowania, czy w grę wchodzi tylko wymiana całej podłogi. Pierwszy fachowiec, który zjawił się u mnie w domu ocenił, że warstwa parkietu jest już zbyt zdarta i że w grę wchodzi tylko całkowita wymiana podłogi na nową, której koszt obliczył na ok 9-10 tys zł przy zastosowaniu desek dębowych. Podłamana znalazłam jeszcze w sieci kontakt do pana Michała, który nie tylko zdziwił się opinią poprzedniego fachowca, ale też ocenił, że wymieniając zalewie parę desek można odnowić obecny parkiet; zamówiłam więc kompleksową regenerację parkietu wraz z wymianą listw przypodłogowych. W efekcie parkiet wygląda jak nowy, jest bardzo estetycznie polakierowany na satynowo, podłoga przestała również skrzypieć, zaś prace zostały wykonane niezwykle starannie i czysto (!!). Pan Michał z pomocnikiem zjawili się w ustalonym bardzo punktualnie i również punktualnie zakończyli swoje prace. Komunikacja przebiegała wzorowo. Prace były wykonane w październiku zeszłego roku, po roku podłoga wciąż wygląda fantastycznie, a ja w końcu zebrałam się, żeby wystawić opinię. Dziękuję serdecznie panie Michale i polecam wszystkim usługi Polskiego Parkieciarza. Marta z Pragi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-13 14:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy artysta w swoim zawodzie. Nawet nie oczekiwałem, że z zapuszczonej 80-letniej podłogi można zrobić takie cudo! Z czystym sumieniem mogę polecić tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: W tym przypadku chyba się nie zdażają :)
Opinia dodana przez: Jerzy Rudowski dnia: 2016-09-08 12:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Starej, zniszczonej i nierównej po zalaniu podłodze ten Pan dał nowe życie. Wygląda jak nowa. Dodatkowo sprawa załatwiona ekspresowo, profesjonalnie i terminowo. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-28 19:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pana Michała korzystałam na przełomie lipca i sierpnia br. W zakresie prac było cyklinowanie i lakierowanie podłóg o pow. około 90 m. oraz montaż listew przypodłogowych. Jakość wykonanej usługi oceniam bardzo wysoko. Pan Michał jest fachowcem słownym, posiadającą szeroką wiedzę o swoim fachu, rzetelnym i dokładnym. Powierzone prace zostały wykonane czysto, solidnie i starannie. Do dokończenia pozostały mi jeszcze podłogi na parterze domu i z cała pewnością ponownie skorzystam z usług Pana Włodarczyka. Z czystym sumieniem polecam Pana Michała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-03 10:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi cyklinowania, jaką wykonał w czerwcu br. Pan Michał wraz ze swoim pomocnikiem. Jeszcze przed rozpoczęciem prac przyjechał zapoznać się z tym co będzie do zrobienia. Praca została wykonana solidnie i sprawnie. Co ważne (a nie zawsze spotykane wśród "fachowców")Pan Michał był punktualny - jak się umówił tak był. W związku z tym chętnie polecę usługi firmy Polski Parkieciarz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2016-07-25 13:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja 85 m2 podłogi z drewna egoztycznego czyli cyklinowanie, polerowanie lakierowanie itp. Co to dużo pisać, solidnie, punktualnie czysto bez najmniejszych zsatrzerzeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-07-04 16:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan michal przyjechal do mnie jeszcze przed wylaniem posadzek dajac kilka wskazowek. Potem jeszcze weryfikowal ich jakosc choc nie mielismy podpisanej umowy. Ulozyl 100m2 deski debowej surowej z lakierowaniem. Generalnie facet odpowiedzialny i z doswiadczeniem. U mnie lakierowal az do bolu-deski byly z rzadkim uslojeniem co powodowalo wyciaganie slojow -zgubilismy garby przez kilka dodatkowych warstw lakieru, uwaga:smierdziucha. Pan Michal policzyl tylko za lakier-wietrzymy 2gi miesiac i nadal smierdzi??. Uwazam ze robota wykonana solidnie-zobaczymy z czasem jak podloga sie bedzie sprawowac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł T. dnia: 2016-05-14 20:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonana usługa, czysto, sprawnie i bez najmniejszych problemów. Słowny i uprzejmy wykonawca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-12 09:12:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał miał za zadanie zerwać błędnie ułożoną przez innych "fachowców" deskę trójwarstwową i położyć nową. Nim rozpoczął pracę służył swoją fachową radą, które uratowały mnie przed kolejnymi błędami. Co do samej realizacji - zero uwag, punktualnie, dokładnie, rzeczowo. Jak dla mnie to wspaniała odmiana po porzednikach. Deski ułożone super, wszystko ładnie spasowane z gresem. Pan Michał kwintesencja wiedzy i doświadczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Słomski dnia: 2015-11-05 12:03:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Michała Włodarczyka to firma profesjonalna. Wysoka jakość wykonanej usługi i w obiecanym terminie. Punktualni i sympatyczni. Dokładni w swojej pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: L. Kalinowska Warszawa dnia: 2015-10-22 14:16:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wahania polecam tego Fachowca. Solidność w każdym calu, punktualność, CZYSTOŚĆ przy wykonywaniu prac. Dało się zauważyć profesjonalny sprzęt i fachową wiedzę. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez tego Pana usługi i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek z Pruszkowa dnia: 2015-05-13 08:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i punktualny fachowiec. Swoją pracę wykonał bardzo dobrze, nie miałem zastrzeżeń. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2013-10-10 21:05:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny,punktualny,polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GRZEGORZ dnia: 2013-07-13 17:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam za wiele do napisania na temat tego fachowca. Mogę powiedzieć tylko tyle ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony punktualnością. Jakość wykonanej pracy wzorowa. Szybkość pracy także- Pan wraz z pomocnikiem zjawił się o 8 rano, o g.14 praca była skończona, a po nich nie było już śladu. Bardzo polecam uslugi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-02-07 12:02:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją