Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Stolarskie Wojciech Piechowiak

Zawód: Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, Sokolniki Gwiazdowskie Sokolnicka 10
Telefon: Kom. 608-871-798
Adres e-mail: wojciech.piechowiak(małpa)uslugistolarskie.eu
Strona internetowa: www.uslugistolarskie.eu
NIP:
777-140-14-33
Opis działalności: usługi stolarskie, schody Słowa kluczowe: usługi stolarskie, schody

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3314
Data utworzenia profilu: 2013-02-06 10:28:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-06 10:28:35 

Opinie o Usługi Stolarskie Wojciech Piechowiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Wojciecha Piechowiaka. Zamówiliśmy u niego kuchnie, meble do łazienek oraz obecnie czekamy na stół. Spotkaliśmy się z pełnym profesjonalizmem. pomimo faktu iż sami nic nie wiemy nic o stolarstwie Pan Piechowiaka wszystko nam wytłumaczył i pomógł doradzić. Polecam, nie ma się czego obawiać :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-23 12:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm na najwyższym poziomie, szybka realizacja i montaż. Dobry i sumienny fachowiec przy montażu kuchni. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: SUPER
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2017-01-07 19:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja !! Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-03 09:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma traktuje bardzo poważnie swoich klientów. Fajnie że z nią współpracowałem bo dzięki temu mam piękne drewniane schody w domu. Wykonane z drewna o wysokiej jakości i do tego bardzo solidnie zamontowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-29 08:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 08:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z firmą Pana Wojtka. Do tej pory mnie nie zawiedli i mam nadzieję, że druga strona jest również zadowolona z obrotu sprawy. Zdecydowanie firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-23 10:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Warto skorzystać z usług tej firmy bo ich wyroby są bardzo ładne i są też wysokiej jakości np meble które od nich zamówiłem są świetne. nie dość, że stylowe to jeszcze bardzo ergonomiczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-16 13:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej polecam. bardzo staranne wykonanie schodów. jestem w pełni zadowolona, podobnie jak mąż, że zaryzykowaliśmy i postawiliśmy na nieznanych nam dotychczas, jak się potem okazało, fachowców... uczciwe podejście do klienta, staranność, terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-12 15:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili na mnie bardzo dobre wrazenie, firma sie sprawdziła w 100 % ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 10:28:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją