Opinie o Biuro Handlowe EVA-ART Agata Józkowicz Jaworze

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Handlowe EVA-ART Agata Józkowicz

Zawód: Jubiler (złotnik) 
Adres: Śląskie, 43-384 Jaworze Zaciszna 750
Telefon: Kom. 601-826-141
Adres e-mail: agataewa(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.aegallery.pl
NIP:
632-102-78-62
Opis działalności: Sprzedaż wyrobów srebrnych jubilerskich i zegarków Słowa kluczowe: Sprzedaż wyrobów srebrnych jubilerskich i zegarków

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1074
Data utworzenia profilu: 2013-02-05 13:17:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-05 13:17:59 

Opinie o Biuro Handlowe EVA-ART Agata Józkowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strona bardzo w porządku. Zakupy przez internet są proste i wygodne i to mi się właśnie podoba. Fachowy portal :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-05 15:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę tam grzebałem na tej stronce w poszukiwaniu zegarka dla siebie i znalazłem tam sporo fajnej biżuterii, która byłaby doskonała dla mojej zony i bardzo możliwe, że kupię jej coś przy najbliższej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-14 13:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widzę że nie tylko ja kupuję tam gwiazdkowe prezenty :) Wesołych świąt wszystkim życzę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 12:27:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka dostawa. Mam nadzieję, że moja ukochana się ucieszy z prezentu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-11 10:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się trafić na promocyjną ofertę i sprawiłam sobie kolczyki na Mikołaja :) Ekstra.
Opinia dodana przez: Zuza z Tarnowa dnia: 2013-12-10 11:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniami. Sprzedają naprawdę piękne naszyjniki, do tego solidnej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 08:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny sprzedawca. Towar bez zarzutu i dobrze zapakowany. Wysłany szybko. Kontakt miły i bez żadnych problemów. Wielki pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-16 08:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem tam firmowy zegarek wysokiej klasy i to całkiem niedrogo :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 13:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze powiedzieć, że dzięki obrazom i ceramice, którą pozyskałem w tym sklepie wnętrze mojego mieszkania wygląda o wiele lepiej. Towar jest bardzo luksusowy i ekskluzywny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-09 14:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomysł na prezent to jest bardzo dobry, przyznaję. Naprawdę eleganckie drobiazgi, przypadły mi do gustu. Z transakcją nie było problemu, szybka przesyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-27 14:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie tylko zegarki :) chociaż ja nie licząc kolczyków miałam okazję kupić u nich też właśnie zegarek firmy adriatica, świetny. na chwilę obecną planuję prezent dla babuni... myślę nad nim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 13:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zegarki mają bardzo fajne, reszta tez ;) Bardzo lubie u nich kupować ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 13:18:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją