Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Stolarki Meblowej GEPPETTO

Zawód: Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 61-381 Poznań os. Armii Krajowej 98
Telefon: Kom. 508 26 62 62
Adres e-mail: kontakt(małpa)meble-geppetto.pl
Strona internetowa: www.meble-geppetto.pl
Opis działalności: Zakład Stolarki Meblowej - meble na każdy wymiar Słowa kluczowe: meble na wymiar, produkcja, montaż, fachowiec, kuchnia na wymiar, szafa wnękowa, szafa na wymiar, projektowanie mebli, meble do sklepu, meble do salonu, meble biurowe

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 5x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 5895
Data utworzenia profilu: 28.02.2011 08:48:22
Data ostatniej aktualizacji: 31.01.2013 15:36:38 

Opinie o Zakład Stolarki Meblowej GEPPETTO

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojawił się pan u mnie dwa razy na pomiary, wydawał się bardzo kompetentnym i znającym się na rzeczy fachowcem. Jedak już się więcej nie odezwał, po moim telefonie obiecał wycenę na maila na za tydzień. Minął ponad miesiąc i się nie odezwał, nie odbiera telefonów.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: a dnia: 14.03.2015 17:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, godna polecenia, usługi wykonane profesjonalnie i bardzo starannie,czysto,dopracowany każdy detal. Doskonały kontakt z firmą. Właściciel to nie tylko solidny fachowiec, ale także super sympatyczny człowiek. POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwańscy dnia: 28.11.2014 17:49:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, nie mam zbyt dobrego zdania o firmie. Nie chodzi o jakość wykonanej usługi, bo nawet do niej nie doszło. Dwa razy umówiłam się na wycenę i Pan się nie pojawił. Za każdym razem kiedy dzwoniłam usłyszałam, że Pan "zapomniał" lub "jest w trakcie wykonywania pracy i stracił poczucie czasu". Jeśli na samym początku są problemy z terminami, to co dopiero później. Panu podziękowałam.
Opinia dodana przez: Joanna J. dnia: 14.04.2014 21:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan przyjechał o czasie, podciął i zamontował 4 drzwi oraz wyregulował meble w kuchni. Szybko, czysto (piła podłączona do odkurzacza i sprzątanie na bieżąco) i dobrze wykonana usługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara K. dnia: 12.02.2013 01:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta świadczyła dla mnie usługę montaż kuchni na wymiar. Bardzo fachowa obsługa ,szybki projekt i wycena. Szybki i dokładny montaż kuchni ,firma posiada sprzęt wysokiej jakości. Efekt końcowy montażu rewelacyjny! Jednym słowem najlepsza fachowa obsługa w poznaniu. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Arkadiusz Wypych dnia: 03.01.2013 19:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Geppetto wykonała dla mnie szafę ubraniową w korytarzu. Jestem zadowolona z jakości i funkcjonalności. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Mikulska dnia: 01.10.2011 23:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% TAK! Rozsądna cena, profesjonalna obsługa. Dodatkowym atutem jest ogromna kreatywność,dla mnie zrobili szafę wnękową, zaproponowane rozwiązania są rewelacyjne. Wszystko bardzo funkcjonalne, dopasowane do moich potrzeb, dosłownie! Nawet szuflady są rozmieszczone tak, bym nie musiała się schylać:) Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 13.04.2011 22:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prośbę firmy dodaję swoją opinię na tym serwisie. Chłopaki wykonali dla mnie komplet mebli kuchennych, szafę wnękową na korytarzu z drzwiami przesuwnymi, pawlacz, kilka półek, oraz szafkę na buty, którą otrzymałem gratis(w efekcie wyboru ekskluzywnych okuć do mebli kuchennych)Sam montaż odbył się szybko i sprawnie, a efekt końcowy robi wrażenie. Należy też dodać że pomiar i projekt w 3d jest darmowy co jak się sam przekonałem wcale nie jest takie oczywiste. Z czystym sumieniem polecam firmę Geppetto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Antoni Zalewski dnia: 24.03.2011 10:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, szybko i czysto. Firma wykonała dla nas komplet mebli biurowych, oraz meble do szatni dla pracowników. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Auto-serwis MK dnia: 18.03.2011 10:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma,solidna.Jakość usług na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: zadowolny klient dnia: 17.03.2011 18:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zamówienia, dokładne i profesjonalne wykonanie usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Adam Kaczmarek dnia: 10.03.2011 00:21:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Szybko, solidnie i porządnie. Z mebelków jestem bardzo zadowolony - są warte swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marcin Konieczny dnia: 01.03.2011 16:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atutami tej firmy są: jakość, terminowość, słowność i porządek w czasie montażu - polecam w 100%. Wykonane: zestaw łazienkowy, zabudowa szafy, meble kuchenne drewniane... super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Magdalena Andrzejczak dnia: 28.02.2011 09:04:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją