Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Novitek

Zawód: sauny i solaria - budowa, sprzedaż, wyposażenie  
Adres: Kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz Kościuszki
Telefon: 525810935
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.novitek.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 3x
Ceny usług: 100% niskie 12x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1458
Data utworzenia profilu: 2013-01-30 14:31:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-30 14:31:50 

Opinie o Novitek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobry sklep i firma. Aż mi było głupio wszystko pytać, ale chyba nie byłem jedyny, który zamęcza obsługę pytaniami, bo cierpliwie i rzetelnie odpowiadano mi na wszystkie pytania. Firma w temacie, spory wybór produktów do sauny, budowa rzeczywiście udana i... tyle. Polecam, bo to miłe doświadczenie było. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Robaczyński dnia: 2017-08-22 09:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Boże Kochany jak ja Wam dziękuję za cierpliwość drodzy Panowie!!! Za piękne deski, za brak odpadów, za elegancji piec, za porady dla moich wspaniałych majstrów, za cenne wskazówki i za naprawdę znośne ceny, gdyż nie sądziłam że saunę zbuduję "sama" w cenie agd do kuchni :) Jestem już po pierwszych kąpielach - jestem very very szczęśliwa!!! Przyjaciółka już mi zazdraszcza!!! Dzięki chłopaki,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Joasia Kuettel dnia: 2017-03-30 23:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba powtarzająca sie opinia, ze to ludzie znajacy sie na rzeczy wynagrzadza wszystkie watpliwości ktore mialem co do nich no i przepraszam ze nie zglosilem sie do was od poczatku. Bylo tak ze najpierw zglosilem sie do konkurencji i wszystko bylo pieknie tylko ze koszty zaczely rosnac, a to to a to tamto. I wtedy wzialem te wycene z novitek ktorej wtedy nie czytalem i sie okazalo ze cena jest nizsza i zawiera wiecej materialu, lepsza boazeria. Ogolniejestem bardzo zadowolony lubie takie firmy ktore dzialaja tak ze nic sie nie trzeba martwic, wszystkie glupoty brali na siebie choc to oczywiscie kosztuje, na szczescie mam pieniadze i sobie moge pozwolic na to. Pozdrawiam Jasiu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jasiu Zybert dnia: 2016-11-18 14:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze zbudowana sauna. Bardzo efektownie wykończona (różne gatunki drewna, ledy, szkło)oraz co ważne, wykonawca wykazał się sporą inwnecją twórczą, gdyż konstrukcja domu sprawiła wiele niespodzianek. Podziwiam tych co sami budują sauny. Firmę oczywiście polecam - minus jest taki, że jest nieco długo, ale ostateczna kwota rekompensuje czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Zbigniew M dnia: 2016-02-12 09:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczynni ludzie, cierpliwe znoszą pytania takich klientów jak ja, co to nazywa sie ich upierdliwymi:) Polecam innym - towar przeważnie na stanie i zawsze odbierają. Minus że nie pracują w sobotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelo dnia: 2015-04-15 14:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o życzliwości tej firmy i mama nadzieje ze i moi pracownicy są tak fachowi jak panowie z Noviteku, bo chetnie bym tych panów wział do siebie :) Budującym łaźnie i saune polecam. Chce takze zaznaczyc ze kupiłem najlepsze jak do tej pory zapachy do sauny rento - sprowadzane z Finlandii pachną wyjątkowo i nie duszą jak nasze polskie, niestety. Firma na mocną 5
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marv dnia: 2015-02-11 20:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życzliwa obsługa. Przejeliśmy klub fitness w Bydgoszczy z sauną, która nm się psuła a my nie wiedzieliśmy nawet kto te sauna wykonał. Pan z noviteka nie dość, że wytłumaczył wszystko to jeszcze przesłał instrukcje do obsługi sauny a za pomoc nie wzieli ani złotówki. Mineły 2 tygodnie i wszystko działa, za co serdecznie dziękujemy i polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita klub fitness dnia: 2014-10-07 16:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Winien jestem przeprosiny firmie. Po wycenie sauny infrared osłupiałem i wydawało mi się, że chcą mnie zwyczajnie orż..ć. Niestety zamawianie gotowej kabiny okazało się totalną pomyłką i w końcu wróciłem tam gdzie zacząłem. Szacunek za podejście pozdrawiam. Ceny adekwatne do obsługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na razie nie było :)
Opinia dodana przez: mieszkaniec powiatu bydgoskiego dnia: 2014-05-29 14:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: My także zbudowaliśmy własną saunę (tzn. mąż budował) i materiały kupowaliśmy od Noviteku. Najśmieszniejsze że piec i drzwi kupowaliśmy przez internet a potem sie okazało że to z ich sklepu internetwoego :) Polecamy dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: Ewa Maciąg dnia: 2014-04-23 12:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybraliśmy te firme,gdyż wydali sie najbardziej uczynni tzn. cierpliwie znosili nasze pytania. My sie na sauanach niwe znamy, ale firma dała rade, generalnie zbudowalismy sami saune z małą pomocą znajomego stolarza, ale polecam wszystkim któzy budują sami swoją domowa saune. Maja naprawde wszystko, no prawie, bo nie mieli przewodu silikonowego, ale cenowo wyszło nieźle. Możemy śmiało powiedzieć, że Novitek to dobra firma. Anna i Grzegorz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Grzegorz Arent dnia: 2014-02-25 15:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra, rzetelna firma. Dołączam się do poprzednich opinii,a od siebie dodam że panowie tam pracujący są mili i pomocni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Karolina Skórska dnia: 2013-09-18 11:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim którzy kupuja grzalki do sauny. Jakbym wiedzial wczesnoiej to bym nie przeplacal u niby orginalnych dostawców (firma z wybrzeża) a tu nie dosc ze od reki to jeszcze taniej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pracownik techniczny dnia: 2013-07-10 16:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma stanęła na wysokości zadania, zamawiałem drzwi i piec i niestety kurier roztrzskał drzwi w drobny mak. Nie czekając firma novitek wysłała drugą przesyłkę i wszystkie kłopoty z dpd wzieła na siebie. Wiadomo takie rzeczy się dzieją, ale lepiej nie zostawac samym z takiem bublem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr Grudziadz dnia: 2013-06-28 12:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem od nich piec do sauny i chyba dobrze ze tu trafilem bo moze cenowo podbnie w calym internecie ale tu tak: kamienie do pieca, kurier na palecie i wszystko w cenie pieca. Piecyk softy naprawde smok, a i sasiadom sie strasznie spodobało. Dobrze sie z nimi rozmawia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-30 14:36:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją