Opinie o Melbo.pl Poznań

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Melbo.pl

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Wielkopolskie, 60-406 Poznań Dąbrowskiego 262/280
Telefon: Kom. 783368828
Adres e-mail: biuro(małpa)melbo.pl
Strona internetowa: www.melbo.pl
NIP:
6841759413
Opis działalności: Projektowanie mebli kuchennych i szaf wnękowych na wymiar, realizacja, montaż. Słowa kluczowe: mele kuchenne na wymiar, szafy wnękowe na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x 2x
Ceny usług: 100% niskie 14x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3112
Data utworzenia profilu: 2013-01-29 13:35:39
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-29 13:35:39 

Opinie o Melbo.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuje się pod tym. To doskonała firma, wiele oferuje i ma niesamowite meble. Strasznie są użyteczne i do tego ładnie wyglądają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-24 14:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 09:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła tą firmę i postanowiłam skorzystać z oferty bo miałam właśnie remont w kuchni. Fachowcy zrobili wszystko dokładnie tak jak oczekiwałam. Miałam okazję zobaczyć projekt. Jeśli chodzi o jakość wykonania to nie ma o czym mówić, jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Jeszcze przyjechali i zajęli się montażem. Fachowość i terminowość. Rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-24 12:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble są rewelacyjne mimo iż wydałem na nie trochę więcej niż zakładałem, to są dobrze wyposażone i tworzą wspólnie bardzo nowoczesną kuchnię, która posłuży na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 09:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z tą firmą i jestem bardzo zadowolona. Musieliśmy niestety wszystkie stare meble powyrzucać więc zamówiliśmy sobie tu nowe. Wszystko poszło dokładnie tak jak oczekiwaliśmy. Przedstawili nam najpierw swój pomysł i spodobał nam się od razu. Widać,że firma ma doświadczenie w tej dziedzinie bo meble zostały zrobione dobrze, najlepszej jakości. Super. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-05 08:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Jestem bardzo zadowolona,ze skorzystałam z usług. Wszystko zostało wykonane tak jak należy. Jakość zrobiła na mnie dobre wrażenie. Dziękuje fachowcom, widać że się postarali. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 15:06:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajrzałem tam na stronę i mi się spodobała chyba coś sobie zamówię do kuchni bo jest tam sporo ciekawych rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-19 15:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania. Salonik na działce prezentuje się teraz elegancko. Profesjonalizm 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OW. dnia: 2013-09-11 11:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem. Front - ekstraklasa. Bardzo sympatyczni goście zajęli się pracą u nas w domu. Terminowi oraz uczciwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 14:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 13:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry producent mebli kuchennych. Rewelacyjne wykonanie frontu. Jakość, terminowość, uczciwość. Tak w skrócie mogę pochwalić usługi Melbo.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 15:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble zostały dobrze wykonane. Szafki kuchenne są bardzo gustowne i ergonomiczne. Cieszy profesjonalne podejście i dobry kontakt. Meble były zrobione w terminie. W ogóle wielki plus dla nich :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-05 11:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko tak jak należy. Projekt był bardzo obiecujący. Po montażu i wstawieniu mebli stwierdziłem, że wszystko jest tak jak powinno. Polecam, warto skorzystać z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 15:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak jakichkolwiek zastrzeżeń, jeśli chodzi o współpracę z firmą. Meble wyprodukowane bardzo starannie, montaż również bezproblemowy. Wszystko prezentuje się efektownie. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 14:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do grona zadowolonych klientów. Kuchnia po gruntownym przemeblowaniu prezentuje się naprawdę całkiem, całkiem... Pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-08 14:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroki wybór materiałów, doskonały projekt i pięknie wykonane meble. Doradztwo na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam tą firmę:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-02-15 13:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonania mebli. Doradztwo super i zaangażowanie. Każdy szczególik rozpatrzony. Dziękuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-01-31 14:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamawiałam meble już kilka razy w moim życiu, ale współpracę z tą firmą wspominam najlepiej i najserdeczniej :) Ciekawe pomysły, fajny wybór blatów i frontów. Duży plus za wizualizacje komputerowe, które pomogły mi dobrać najlepszy kolor dla mebli :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ONA dnia: 2013-01-29 13:38:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją