Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

fornika

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 92-333 łódź wydawnicza 5
Telefon: Kom. 668020413
Adres e-mail: arkadiuszj(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: www.fornika.pl
Opis działalności: stolarstwo meblowe Słowa kluczowe: meble kuchennne,pokojowe,zabudowy,szafy wnękowe

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4639
Data utworzenia profilu: 2012-01-10 09:42:42
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-23 18:13:31 

Opinie o fornika

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, komunikatywność, rzetelność, terminowość, dbałość o klienta i bezproblemowy kontakt na każdym etapie - od projektu do zakończenia prac montażowych. Sympatyczni właściciele. Projekt kuchni zrobiony bezpłatnie, profesjonalnie i szybko a do tego z ogromną wyobraźnią i empatią, której nie odnalazłem w innych firmach. Efekt - 100 % satysfakcji a jestem osobą wymagającą. Cena bardzo dobra za tak wykonaną pracę w porównaniu do oferty konkurencji. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maciej72 dnia: 2014-09-05 13:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w pełni profesjonalna, usługi wykonane przed terminem, fachowo, czysto. polecam, sprawdziłam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna z Al. Włókniarzy dnia: 2012-11-20 12:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam.fajna obsługa,bez pośpiechu i konkretnie.panowie potrafią doradzić i nie robią nic po swojemu.co było ustalone to jest zmontowane.szeroka gama rozwiązań na każdą kieszeń.termin dotrzymany i dość szybki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: litwin dnia: 2012-06-01 19:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do tematu. Bardzo miły kontakt z Panem Arkiem, który doradza najlepsze rozwiązania. Serdecznie polecam tym bardziej, że ceny Panowie mają adekwatne do jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Michalska dnia: 2012-03-05 19:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kuchnia zrobiona super.szybko,dokladnie bez zastrzezen pracownicy naprawde wykazali sie fachowoscią.polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie maialam okazji
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-10 19:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok. termin i cena w normie.usluga jak najbardziej fachowa.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: marek dnia: 2012-01-10 09:47:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją