Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BART-BUD BARTŁOMIEJ REZLER

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-360 KOSZALIN koszalin sikorskiego 6a/41
Telefon: 0943425041 Kom. 501674584
Adres e-mail: b.rezlerogolnobudowlane(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
6692252228
Opis działalności: budowa domów , wykończenia wnętrz , kompleksowe remonty, docieplenia ; kompleksowe usługi ogólnobudowlane, glazura,tewrakota,panele,malowanie tapetowanie , budowa domów a-z Słowa kluczowe: budowa domów , wykończenia wnętrz , kompleksowe remonty, docieplenia ; kompleksowe usługi ogólnobudowlane, glazura,tewrakota,panele,malowanie tapetowanie , budowa domów a-z,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 5659
Data utworzenia profilu: 2009-10-27 15:06:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-22 19:01:10 

Opinie o BART-BUD BARTŁOMIEJ REZLER

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma BART-BUD od maja 2014 budowała nam duży budynek mieszkalny w Sarbinowie. Młody,energiczny, bardzo obrotny, elokwentny właściciel firmy.Potrafi w ciągu kilku godzin zorganizować materiał budowlany i rozpocząć prace.Prace wykonywane płynnie bez przestojów.Zawsze odpowiednia ilość pracowników do wielkości wykonywanych prac. Ciągły nadzór właściciela nad pracownikami i wykonywanymi pracami. Szczerze polecamy firmę BART-BUD jako wykonawcę Inwestorzy Sarbinowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inwestorzy Sarbinowo dnia: 2015-02-11 09:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Pana Bartka zleciłem wykonanie fundamentów pod dom jednorodzinny. Prace przebiegły sprawnie i terminowo.Ekipa składa się z dobrych i solidnych fachowców /niepijących/.Szef firmy jest operatywną osobą z dużą wiedzą budowlaną, bardzo kontaktowy i pomocny. Polecam usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar Wójcicki dnia: 2011-08-30 22:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ! JESTEM WŁAŚCICIELEM FIRMY BART-BUD I MAM PROŚBE DO OSÓB KTÓRE OCZERNIAJĄ I WYSTAWIAJĄ FAŁSZYWĄ OPINIĘ O MNIE I O MOJEJ FIRMIE O PODISANIE SIĘ Z IMIENIA I NAZWISKA PONIEWAŻ TAKIE OSZCZERWSTWA SĄ KARANE NA DRODZE SĄDOWEJ. Rezler Bartłomiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-25 18:46:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: We wrześniu 2009r. Panowie kładli mi panele, w trzech pokojach, pracowali dobrze, nie miałam żadnych problemów i nieprzyjemności, takich jak sąsiadka z dołu z inną firmą, która jej kładła panele, a te po miesiącu podniosły, się, a później potworzyły się szczeliny.U mnie natomiast Panele do dziś funkcjonują, nic z nimi się nie dzieje. Polecam naprawdę Warto, Panowie są warci zatrudnienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2010-06-22 12:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio,solidnie...Zleciałam przebudowę i remont łazienki.Szczerze mówiąc efekt końcowy zdecydowanie przerósł moje oczekiwania i wyobrażenie przyszłego projektu.Glazura i terakota położona idealnie,ścianki działowe zrobione solidnie i z pomysłem.A co najbardziej sobię cenie to uczciwość.Bart-Bud okazał się strzałem w 10.Sama napewno skorzystam ponownie z usług tej firmy,jednocześnie polecam ją również innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Cebula dnia: 2009-11-10 13:47:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma solidna młody człowiek ale wie co robi,i co najwazniejsze co do ceny zawsze można się dogadać,fchowa robota polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2009-11-03 12:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio i solidnie a przedewszystkim fachowo wykonane prace . precyzyjnie wykonana praca i sumiennie . dobrzy fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak jakichkolwiek reklamacjii
Opinia dodana przez: annna dnia: 2009-10-27 15:11:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją