Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ULGAZ Urszula Ciszek

Zawód: metalowe artykuły - detal  
Adres: Wielkopolskie, 61-719 Poznań Północna 6
Telefon: Kom. 618526263
Adres e-mail: biuro(małpa)ulgaz.pl
Strona internetowa: www.ulgaz.pl
Opis działalności: handel hurtowy i detaliczny atykułami branży gazowniczej Słowa kluczowe: handel hurtowy i detaliczny atykułami branży gazowniczej

Ocena: 100% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 983
Data utworzenia profilu: 2013-01-21 11:47:22
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-21 11:47:22 

Opinie o ULGAZ Urszula Ciszek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia zarówno handlowo jak i usługowo. Po wizycie w sklepie Pani Urszula dobrała kocioł odpowiedni do moich potrzeb. Mieszkanie od dewelopera pierwotnie wyposażone w kiepskiej klasy kocioł zastąpiłem kotłem polskiej firmy Termet z zasobnikiem i teraz mam wreszcie ciepłą wodę. Fachowe doradztwo wraz z montażem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz L dnia: 2018-01-13 11:11:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej ULGAZ to w/g CEIDG 2010-08-10, więc gdzie ta "25-letnia tradycja Firmy"?
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-13 23:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa - na zadane techniczne pytanie bez problemu udzielają odpowiedzi (w pozostałych sklepach branżowych jest dramat ludzie chyba z przypadku),
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Cieślik dnia: 2014-04-01 09:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z Panią Ciszek. Terminowość, uczciwość wobec klienta oraz wysoka jakość oferowanych produktów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-29 12:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradztwo i obsługa na dobrym poziomie do tego atrakcyjne ceny i transport. Czego więcej chcieć. znakomity sklep
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 11:50:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No jestem pod wrażeniem, dobra jakość sprzętu. Wszystko poszło gładko. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 08:16:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze ich mam, sprzedają bardzo dobre elementy. Można na nich polegac. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 09:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!! hurtownia jest godna polecenia!!! z całą pewnością nie sposób się zawieźć na zakupionych u nich produktach. zdążyli zdobyć moje uznanie, nigdy nie odmówili doradztwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 11:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sobie cenię z nimi współpracę. Sprzedawane przez nich produkty są najwyższej jakości i muszę przyznać, że dobrze sprzedają się na rynku. Jedna z najlepszych pozycji w kraju wśród hurtowni gazowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-07 15:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie jest zawsze realizowane na czas i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 11:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, spełniają moje oczekiwania. Ceny konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 11:47:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją