Opinie o Kancelaria Adwokacka. Adwokat Łęk Joanna Mikołów

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka. Adwokat Łęk Joanna

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-190 Mikołów Rynek 15
Telefon: 32 738-11-58 Kom. 605087442 Fax: 0327381158
Adres e-mail: joanna.lek(małpa)plusnet.pl
Strona internetowa: www.adwokat-mikolow.pl
Opis działalności: porady, sprawy sądowe, administracyjne, sprawy karne, obrońca,sprawy cywilne Słowa kluczowe: rozwód, separacja, podział majątku, dział spadku, alimenty, karne, zachowek, służebność drogi, zniesienie współwłasności

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 10x 2x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 60% niskie 3x 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4351
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-18 22:56:38 

Opinie o Kancelaria Adwokacka. Adwokat Łęk Joanna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani mecenas w sprawie karnej. Osobiście była na kaźdej rozprawie, zadawała trafne pytania świadkom i na końcu powiedziała świetną mowę.wyrok łagodny, zaoszczędzilem na odwołaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bartoszmichal@wp.pl
Opinia dodana przez: michał dnia: 2017-12-11 21:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ojciec chciał odwołać darowiznę. Bardzo się stresowałam sprawą w sądzie. Pani Mecenas w zrozumiały i przystępny sposób wyjaśniła, jak będzie się toczył proces. Przez cały czas przekonywała, że wygramy, była obecna na każdej rozprawie, świetnie odpowiadała na zaczepki adwokata ojca i to chyba pozoliło mi przeżyć. Sąd stanął po mojej stronie. Pani Mecenas, bardzo Pani dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara W. dnia: 2016-09-19 15:08:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o drogę konieczną, wprawdzie bardzo długo się ciągła, ale najważniejsze, że sąsiad nie może jeździć pod naszym oknem. Ogromny plus pani adwokat, to zrozumienie naszej sytuacji i pełne poparcie. I nie trzeba było dopłacać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pozdrawiamy Basia i Wojtek dnia: 2015-05-19 16:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła sprawę o stwierdzenie spadku, o dział spadku i zachowek. Zawsze uprzedzała mnie co się wydarzy na rozprawie, odbierała telefony nawet w późnych godzinach i bardzo trafnie formułowała zarzuty do opinii biegłego, co doprowadziło do ugrania kilkudziesięciu tysięcy. Jestem bardzo wdzięczny Pani mecenas. pozdrawiam Bartosz P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: b
Opinia dodana przez: Bartosz P dnia: 2015-04-06 20:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę karną i jestem bardzo zadowolony z jej pracy. Dziękuje pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roman dnia: 2013-12-10 20:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele razy byłam w Sądzie- zasądzenie alimentów, rozwód, pozbawienie władzy rodzicielskiej. Wszystkie sprawy prowadziła Pani Mecenas Łęk. Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich spraw które zakończyły się dla mnie pozytywnie. Pani Mecenas jest profesjonalna w swojej pracy. Serdecznie polecam ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2013-11-02 07:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po alimentach, po rozwodzie i podziale majątku, wszystkie sprawy prowadziła Pani mecenas Łęk i jestem bardzo zadowolona. Rzeczowo, miło i z poświęcenie mi mnóstwa czasu. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: kasienka0234@wp.pl
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-04-12 17:24:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat ---niesprawdza wszystkich dokumentow w sprawie --a swadkowie pozwanego klamia !!! bez reakcji
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Poszkodowana dnia: 2013-03-05 11:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrałem sprawę i dziękuję pani mecenas za pomoc, cenie ją za walecznośc i bezkompromisowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-03-15 21:24:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porażka, klęska, bardziej chyba nie dało się przegrać,nie zorientowana, przeciwna strona wiedziała wszystko (o odroczeniu , nowych faktach itp) a tu "niech się pan nie martwi"kasa w błoto i nowe kłopoty
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Wlod
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2011-12-23 22:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas interesowała się sprawą i to się czuło, odbierała telefony i chętnie wszystko tłumaczyła a co najważniejsze zaproponowała mądrą strategię działania i była skuteczna. cenię panią mecenas Joannę Łęk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pabloo dnia: 2011-07-11 22:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zdowolona z prowadzenia sprawy rozwodowej, polecam panią adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rozwiedziona dnia: 2011-04-10 08:12:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją