Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Poklinika Słoneczna dr Gurda Barbara

Zawód: Neurolog 
Adres: Wielkopolskie, 60-286 Poznań Słoneczna 10a
Telefon: (+48) 61 810 17 24
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: specjalista neurolog Słowa kluczowe: neurolog, klinika słoneczna

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2094
Data utworzenia profilu: 2013-01-17 10:31:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-17 10:31:17 

Opinie o Poklinika Słoneczna dr Gurda Barbara

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z synem chodzę do niej w Pile i jestem zadowolona ze wkoncu znaleźliśmy tak świetnego lekarza jaką jest pani Basia!! W każdej chwili gdy coś się dzieje mogę zadzwonić i jeszcze nigdy mi nie odmówiła pomocy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tygrys dnia: 2015-09-07 09:06:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W styczniu 2014r. byłam z moim 3 letnim synkiem u pani dr Gurda. Dziecko skarżyło się na światłowstręt. Pani doktor powiedziała, że dziecko jest rozhisteryzowane i mam znim iść do PSYCHIATRY. Obecnie przebywa w szpitalu na oddziale onkologicznym z rozpoznaniem guza pnia mózgu. Pani doktor ( nie wiem czy powinnam tak nazywać)nie przyłożyła się ani troszkę do wizyty i zupełnie "olała nas"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-21 22:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio chodzę tylko do Pani Basi. Uwazam,że to jest najlepszy lekarz. Postawi dobrze diagnozę ;) Ma podejście do ludzi ;) Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 09:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Basia to bardzo fajna lekarka, jestem zadowolona ze do niej chodzę. Uważam,ze warto. Ma zawsze podejście do mnie i to mi sie podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 09:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz. Polecam w 100 %!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-03 12:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla Pani doktor za pomoc mojej córce, która miewała zaburzenia ze snem oraz bóle głowy. Gdyby nie jej pomoc, to normalnie nie wiem... Bardzo dobrze, że istnieją tak doświadczeni neurolodzy. Poza tym kobieta jest wyrozumiała i sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 13:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała pani doktor. Pani dr przeprowadziła dokładny wywiad na temat mojego synka, poświęciła nam czas, doradziła, powiedziała skąd bierze się problem nieustających, ciągłych bóli głowy u dziecka, oczywiście zrobiła masę badań, zadzwoniła przy mnie do innego specjalisty, z którym konsultowała się na temat mojego dziecka i w końcu po leczeniu pani dr dziecko normalnie funkcjonuje. Bardzo jestem wdzięczna za pomoc pani doktor i serdecznie polecam lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-17 10:34:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją