Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DENDRO-PINUS Paweł Sokołowski

Zawód: drzwi - produkcja, sprzedaż Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 06-200 Maków Mazowiecki Ciechanowska 34
Telefon: Kom. 604156008
Adres e-mail: biuro(małpa)dendropinus.pl
Strona internetowa: www.dendropinus.pl
Opis działalności: produkcja i montaż drzwi i okien drewnianych Słowa kluczowe: produkcja i montaż drzwi i okien drewnianych

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x 1x
Ceny usług: 100% niskie 15x 3x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3514
Data utworzenia profilu: 2013-01-10 15:45:23
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-10 15:45:23 

Opinie o DENDRO-PINUS Paweł Sokołowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna oraz bardzo fachowa praca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybka i dokladna
Opinia dodana przez: Animus dnia: 2015-03-12 22:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż i doradztwo bardzo dobre. Miłe podejście , szybka realizacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 11:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z p. Pawłem jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Drzwi mam już wstawione, fachowcy zajęli się tym tak jak należy. Podoba mi się u nich to że stawiają na profesjonalizm. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 12:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się skorzystać z oferty i jestem bardzo zadowolona. Drzwi mam bardzo dobre, najlepszej jakości. Wszystko jest dokładnie tak jak oczekiwałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 13:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna drewniane wyglądają kapitalnie, wiem że posłużą długie lata. Troszkę na nie wydałem, ale chciałem mieć okna z drewna. Dobrze, że firma szybko wykonała zlecenie i nie musiałem na nie długo czekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 11:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi wybrałem szybko, a ekipa montażowa założyła je jeszcze szybciej, ale co najważniejsze zrobili to solidnie, drzwi wydają się nie do sforsowania i właśnie o takie coś mi chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-19 15:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałem odpowiednich drzwi. Musze powiedzieć, że dopiero w Dendro-Pinusie udało mi się dostać odpowiedni model. Dzięki temu że kupiłem tam drzwi będę miał zapewniony serwis i mogłem skorzystać z montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-16 13:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Terminowość, jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 11:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obejrzałem sobie cennik oraz wybór drzwi na stronie internetowej i wiedziałem, że kupię je w tym sklepie. Pojechałem na miejsce i obejrzałem drzwi dokładnie no i stwierdziłem, że lepszych już nie znajdę w tej cenie i zdecydowałem się na zakupy w tym sklepie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-29 08:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam nic do zarzucenia. Potrzebowałem drzwi frontowych i pokojowych bo kończę już urządzanie domu. Teraz mam już wszystko. Kupiłem tam bo wiem, że mają najlepsze modele oraz ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 15:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że drzwi są wykonane z bardzo solidnego materiału. Bardzo dobra inwestycja z mojej strony, ponieważ biorąc pod uwagę jakość, to cena 1200 zł jest przy tym bardzo rozsądna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-08 11:29:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem drzwi do mojego mieszkania. Dostarczono i zmontowano mi drzwi drewniane. Drzwi są ok. świetnie pasują do nowego wnętrza. to był strzał w dziesiątkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 08:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem.. Meble są bardzo ładne, zrobili to lepiej niz przypuszczałam. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 10:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena idzie w parze z jakością wykonania. Szacunek za podejście do klienta, liczyli się ze wszelkimi sugestiami w trakcie montażu okien. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 11:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna sa ładne, fajnie ze na nich trafiłam. Wszystko zostało wykonane od początku do konca. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-19 10:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja rowniez nie mam zadnych zastrzezen, co do pracy tych panow. pozostawili sobie dobre wrazenie. zarowno okna jak i drzwi sa dobrej jakosci. nie dopatrzylem sie zadnych niedociagniec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-07 13:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam do nich zadnych zastrzezen bo sprawdzili się rewelacyjnie, wszystko sie odbywało w krótkim czasie i z tego powodu jestem bardzo zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 09:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Drzwi zostały zrobione tak jak oczekiwałam wiec nie moge nic złego o nich powiedzieć tylko polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 15:45:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją