Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SHE SPA - centrum szkoleń Monika Grzelak

Zawód: nauczanie indywidualne Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 663-260-634
Telefon: Kom. 663-260-634
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Centrum szkoleń kośmetycznych i makijażu permanentnego SHE SPA Słowa kluczowe: makijaż permanentny, mezoterapia igłowa - szkolenia

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4763
Data utworzenia profilu: 2013-01-07 22:27:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-09 21:47:55 

Opinie o SHE SPA - centrum szkoleń Monika Grzelak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne szkolenie na bardzo wysokim poziomie.Pani Monika w sposób jasny i zrozumiały przekazuje swoją wiedzę. Dodatkowy plusem jest wsparcie po ukończeniu szkolenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dyńczak dnia: 2015-01-14 16:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne podejście do kursanta. Pełen profesjonalizm rzetelność o jasne przekazanie informacji. Potrafi odpowiedźiec fachowo na każde pytanie. Ogromna wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata Bułgajewska dnia: 2014-12-18 21:58:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowalam sie na szkolenie w She Spa ze wzgledu na poziom kwalifikacji Pani Moniki oraz wiele pozytywnych opinii. Jak tez mialam przyjemnosc sie przekonac- sa one jak najbardziej prawdziwe. Byl to genialny wybor. Swietna atmosfera, pelen profesjonalizm, szkolenie bardzo wysokiej klasy. Pani Monika jest bez watpienia ekspertem w tej dziedzinie, ale takze wspaniala osoba i mozna na niej polegac stawaiajac pierwsze kroki w zawodzie. Pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Chrominska dnia: 2014-12-04 10:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo proszę o wystawianie tylko i wyłącznie prawdziwych i rzetelnych opinii ze swoimi danymi, ponieważ każda nieprawdziwa opinia lub tak zwana, negatywna opinia konkurencji typu : ONA , będzie skrupulatnie sprawdzana i gdy okaże się, ze ktoś wypisując bzdury obraził dobre imię firmy, po IP komputera zostanie zgłoszone ODPOWIEDNIM ORGANOM i sprawa skierowana do sądu. KONKURENCJA JEST ZDROWA WTEDY , GDY JEST UCZCIWA!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SHE SPA dnia: 2014-11-23 21:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szkolenie! Profesjonalna i perfekcyjna organizacja spotkań.Masa ćwiczeń i teorii.Przydatne wskazówki i duża motywacja ze strony Pani Moniki i Pani Wioli.Niesamowita atmosfera:))) aż żal było kończyć szkolenie.Spotkania odbywają się indywidualnie i to jest wielkim plusem ponieważ cała uwaga skupiona jest na osobie uczęszczającej na szkolenie. Życzę wszystkim takich szkoleń:). Pozdrawiam i gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena Kagankiewicz dnia: 2014-04-30 21:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie w firmie She Spa odbyłam w dniach 10.04.2014-16.04.2014 jestem bardzo zadowolona z odbytego szkolenia.Pani która mnie uczyła dała się poznać jako bardzo miła sympatyczna o wysokiej kulturze osobistej osoba.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Bergier dnia: 2014-04-30 19:36:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam robione oczka:) Bardzo się obawiałam.....ale nie było potrzeby. Jestem przed korektą ale musze przyznać, że bardzo łanie mam zrobione! Jestem naprawde zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-04-24 09:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 06:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne szkolenie! Wiedza przekazana w profesjonalny sposób, na każde pytanie otrzymałam wyczerpująca odpowiedz. Masa ćwiczeń, dobrze przekazana teoria, konstruktywna krytyka, bardzo przydatne wskazówki, przemila atmosfera, wielka pomoc przy organizacji czynia to szkoleniem wrecz idealnym! Życzę sobie i Wam samych takich szkoleń Z wielka przyjemnością powrócę znow do Lodzi by uczyć się dalej, tam nauka to wielka przyjemność! Pozdrawiam serdecznie Panią Monikę i Wiole, dziękuję! polecam z całego serca!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 21:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szkolenie u Pani Moniki, szkolenia wyłącznie indywidualne z nastawieniem na ćwiczenia praktyczne i samodzielne wykonywanie zabiegów na modelkach pod okiem instruktora. Oprócz kwestii esteczno-artystycznych poruszane są tematy techniczne- znieczulenia, przeciwwskazania, zalecenia pozabiegowe. Po szkoleniu , w razie wątpliwości zawsze można zadzwonić, P. Monika odpowiada na każde pytanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiolaj dnia: 2013-06-10 21:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie przeprowadzono bardzo profesjonalnie ,perfekcyna organizacja i podejcie indywidualne do kazdego kursanta,zagadnienia dokladnie wytlumaczone i omowione,bardzo mila i motywujaca do pracy atmosfera.Plusem do tego jeszcze jest mozliwosc zasiegniecia porady i konsultacja przy jakichkolwiek watpliwosciach rowniez po kursie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-01-11 10:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, szkolenie fantastyczne, wszystko jasno i przejrzyście wyłożone. Widać, że wyszkolenie ponad 100 osób to nie kit dla klientów ale rzetelne dane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nic nie reklamowałam ale gdy dzwoniła dopytać to chętnie udzielała wyjaśnień dodatkowych
Opinia dodana przez: Agnieszka M. dnia: 2013-01-09 17:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Monika Grzelak zamiłowanie do tego co robi a robi to rewelacyjnie! http://www.medyk.edu.pl/pl/szkolenia/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: medyk dnia: 2013-01-07 22:32:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją