Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Montaqua Tomasz Michalski

Zawód: instalacje c.o. - usługi Hydraulik 
Adres: Dolnośląskie, 54-061 Wrocław Starobielawska 69/2
Telefon: Kom. 608 083 618
Adres e-mail: biuro(małpa)instalacja.co
Strona internetowa: www.instalacja.co
NIP:
882-109-60-63
Opis działalności: Instalacje centralnego ogrzewania,instalacje gazowe,wod-kan,montaż kotłów,awarie,przeróbki,montaż zasobników,instalacje solarne,krótkie terminy,gwarancja. Słowa kluczowe: kotły,c.o,ogrzewanie,gaz,montaż,wymiana,kaloryfery,grzejniki,ogrzewanie podłogowe,piece gazowe

Ocena: 93% pozytywna 28x 2x

Jakość usług: 93% wysoka 28x 2x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 21x 7x 2x
Ceny usług: 95% niskie 20x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 5623
Data utworzenia profilu: 2012-01-31 12:13:13
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-08 12:31:32 

Opinie o Montaqua Tomasz Michalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan hydraulik wykonał ogrzewanie podłogowe w moim mieszkaniu, wymienił rurki wodne i kanalizacyjne oraz wymienił piec na gazowy. Do zainstalowania był też komin do pieca i przy pomocy podnośnika się udało. Cena za całość po targowaniu zadawalająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-03-21 17:02:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trudno mi ocenić jakość prac ponieważ fachowiec nie stawił się w uzgodnionym terminie i nie poinformował mnie o braku możliwości realizacji usługi w ustalonym dniu. Byłem umówiony na prace między godziną 10 a 11 (dzień wcześniej były ustalone wszystkie szczegóły wraz z adresem), niestety przez cały dzień oczekiwania nikt się nie pojawił. Na wysłany po terminie SMS z pytaniem o szacowaną godzinę przyjazdu i prośbą o kontakt telefoniczny nikt nie odpowiedział. Wykonałem również kilkanaście telefonów w tym dniu, żeby dowiedzieć się czy realizacja usługi dojdzie do skutku - żaden telefon ode mnie nie został odebrany (próbowałem wykonywać połączenia od godziny 11 do 21). Ostatnie połączenie zostało odrzucone. Wystarczyło po prostu dać znać, że niestety spotkanie nie dojdzie do skutku lub fachowiec rezygnuje z przyjętego zlecenia. W wyniku tego nie mogę polecić p. Tomasza ani jego usług gdyż taką postawę uważam za nierzetelną.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-02-28 22:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec wymienił piec do ogrzewania na nowy , rury w łazience i grzejniki.Wszystko schludnie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-01-09 16:14:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wymiany był stary piec centralnego ogrzewania i nowy komin. Pan Tomek zaczął i skończył pracę tego samego dnia (do 22.30).Praca wykonana schludnie i szybko. Pozostawił porządek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ksawery dnia: 2017-10-06 16:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu opinii na stronie www.ofachowcach.pl zdecydowałam się na firmę Montaqua. Zadzwoniłam w sprawie wymiany pieca gazowego na nowy i już tego samego dnia p. Tomasz przyjechał, żeby zobaczyć na miejscu co będzie potrzebne. Potem mejlowo przesłał mi ofertę na piec i inne oprzyrządowanie (rura do komina, zawory, filtry itp), które po 20 latach wymagało wymiany. Porównałam wycenę p. Tomasza z cenami w internecie i stwierdziłam, że jego oferta nie jest wygórowana. Umawiając się ze mna na montaż pieca, zaznaczył, że może się trochę spóźnić. Faktycznie spóźnił się, co było spowodowane porannymi korkami (jechał z drugiego końca Wrocławia). Za spóźnienie przeprosił. Kiedy przyszła kolej na instalację, zrobił wszystko sprawnie, w parę godzin zostawiając po sobie porządek. Jako człowiek jest sympatyczny, kontaktowy i bez nerwów. I co nie jest bez znaczenia, zawsze stara się odbierać telefon. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dotychczas nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2017-05-16 11:33:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stary piec został wymieniony,zbiornik na ciepłą wodę,część rur,pompki i inne rzeczy. Roboty było dużo ale dali radę. jestem zadowolona.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Sępolno dnia: 2016-11-07 09:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do wymiany był stary piec,rura do komina,przewody do pieca. kupiłem u nich nowy piec,rure do komina i rury do centralnego. wszystko to ładnie fachowiec ładnie zamontował.wszystko działa,szybko i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2016-07-05 17:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec wymienił stary piec węglowy na piec eko-groszek.Doprowadził kotłownię do stanu urzywalności.Wymienił też umywalkę,zlew,2 grzejniki. Dość szybko,za to dokładnie i czysto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba Musiał dnia: 2016-02-26 12:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena rozsądna, pracują sprawnie i szybko. Minus za spóźnienie. Skorzystam na pewno ponownie z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-28 10:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wymienili piec,grzejniki na nowe,znależli i naprawili zepsutą rurę. Prace wykonali czysto,szybko (poza poszukiwaniem zepsutej rury ;-) ). Bardzo mili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-09-02 08:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana pieca,wymiana rur. Czysto i szybko. Polecam i na pewno skorzystam przy wymianie całego ogrzewania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2015-04-24 07:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesuniecie kaloryfera bez problemów, mała sprawa lecz i takiej podjął się Pan Tomasz. Termin - dostępny z dnia na dzień. Czysto, szybko, bez niepotrzebnych i zbędnych zabiegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-04-22 10:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wymiany była nagrzewnica/dmuchwa nad wejściem do sklepu. Pan Tomek wymienił ją , wyczyścił rury, wyregulował piec. Bardzo szybka interwencja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-04-16 13:45:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wymiany było 5 grzejników , stary piec, rurki do grzejników i pieca,rura w komin. Wszystko poszło jak trzeba,szybko,czysto. Polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur (Północna) dnia: 2015-01-25 17:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, jestem b.zadowolony z profesjonalizmu p. Tomasza, wszystko na plus: komunikacja, terminowosc, obeznanie tematu, doradztwo, dostepnosc, takze nejlepsza reklama to ze polecam go znajomym dalej i jeszcze bede korzystal z jego uslug, ale po sezonie grzewczym ;).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 2015-01-20 11:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana i montaż pieca z podajnikiem, rury do komina,zbiornika na wodę. Wszystko działa idealnie.Długie oczekiwanie na piec 6 dni(ale to podobno wina dostawcy). Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Błażej dnia: 2015-01-12 10:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wymiany był stary piec gazowy,komin,rurki gazowe,i wszystkie papierkowe sprawy z tym związane. Pan pracował 2 dni. Fachowe podejście do sprawy,bezpieczeństwo (chodził po starym dachu).Zostawił porządek.Dla mnie b.dobrze wykonana praca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2014-12-11 12:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowała mi piec gazowy z baniakiem, wymieniła stare rury na wode,załozyła nowy komin. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: przyjazd w ciągu 2 godz.
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2014-11-26 08:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wymieniła całe ogrzewanie w domku jednorodzinnym. Założył nowy piec gazowy i na węgiel.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-08-07 07:05:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drogi fachowiec i do tego beszczelny przez telefon ps nie doradzam nikomu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2014-07-16 01:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wymienili stary piec na węgiel,zrobili rurki gazowe,założyli piec gazowy. Wszystko idealnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-06-09 12:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała wymianę starego ogrzewania na nowe. Wszystko działa.Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard / dnia: 2014-03-23 07:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Tomek zamontował piec i kotłownie szybko i profesjonalnie. wytłumaczył obsługę,ceny dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Róża dnia: 2013-10-23 13:26:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomek połączył nowy piec gazowy, zbiornik na ciepłą wodę,wsadził rure w komin,urządzenie do zmiękczania wody,wytłumaczył to co najważniejsze. Jestem zadowolona.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila Małecka dnia: 2012-12-19 09:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki przyjazd do awarii. Fachowo i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-09 16:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra realizacja tego co było do wykonania.Kompletna instalacja ogrzewania z piecem i wodą na domek 150m.Terminowo ,czysto,fachowo.Dobry kontakt tel.Elastyczne ceny.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: chyba nie bedzie.. ;-)
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2012-04-05 10:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana pieca,zbiornika na ciepla wode,czysto,fachowo I za rozsadna cene. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milosz dnia: 2012-03-02 18:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan wymienił kaloryfery na nowe,wymienił piec gazowy ,naprawił kratkę ściekową. Polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena (Oporów) dnia: 2012-02-19 22:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa usługa.Pan wymienił piec na nowy. Polecił,przwiózł,zamontował. Cena zadowalajaca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-02-02 11:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Treściwe i fachowe informacje co do różnych wersji ogrzewań.Dobry kontakt tel. Szybka realizacja (8 ggrzejników,70m podłogowki,eko-groszek). Cene wynegocjowałem dobrą dla wszystkich.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na razie nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-31 12:21:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją