Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Genesis Studio Zdrowej Sylwetki

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 30-347 Kraków Kapelanka 6A/U16
Telefon: 123531053 Kom. 503449430
Adres e-mail: biuro(małpa)studiozdrowejsylwetki.pl
Strona internetowa: www.studiozdrowejsylwetki.pl
Opis działalności: Zapraszamy do naszego studia, gdzie wykwalifikowane stylistki starannie zajmą się Twoim wyglądem. Wizyta u nas odmieni Twój wizerunek, poprawi samopoczucie i zwiększy pewność siebie. Słowa kluczowe: fryzjerstwo, kosmetyka, zabiegi kosmetyczne, fryzjer, strzyzenie, zabiegi na ciało, twarz

Ocena: 100% pozytywna 44x

Jakość usług: 97% wysoka 43x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x 2x
Ceny usług: 100% niskie 30x 12x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 7809
Data utworzenia profilu: 07.01.2013 11:22:00
Data ostatniej aktualizacji: 07.01.2013 11:22:00 

Opinie o Genesis Studio Zdrowej Sylwetki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam to studio. Miałam wykonywany zabieg falami radiowymi. Efekty widzę już po pierwszym zabiegu. Pani Madzia poleciała mi ten zabieg do mojej skóry. Będę jeszcze odwiedzała to miejsce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kluseczka dnia: 11.04.2017 10:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z makijażu pernamentnego ust i kreski dolne i jestem bardzo zadowolona. Pani Kamila jest przemiłą i uroczą osóbką, a do tego jest w pełni profesjonalna. Usta odrobinę powiększyłyśmy, kolor jest delikatny i naturalny. Dolna kreska na oczach sprawia, że są wyraźniejsze. Wysłałam do pani Kamili siostrę i mamę na brwi metodą włoską i też są bardzo zadowolone. Nareszcie wyglądają ładnie. Obiecałam że będę polecać więc polecam - pani Kamila potrafi działać cuda :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malgorzata S. dnia: 09.08.2016 15:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, zero spóźnień i ceny przystępne. Dobra lokalizacja z łatwym dojazdem. Z fryzjera i masaży jestem bardzo zadowolony! W tym cudownym miejscu można się genialnie odprężyć :) Polecam masażystkę Panią Dorotę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 01.07.2016 15:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MedContour rewelacja, efekty takie jakie oczekiwałam.Skóra gładsza i co najwazniejsze mniej cm w pasie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 14.03.2016 22:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie. Pani która robiła mi manicure paznokci naprawdę zna się na swoim fachu. Miła, sympatyczna, wygadana i co najważniejsze ze świetnymi pomysłami na stylizację. Nie tylko maluje na jeden kolor, jak w większości salonów w Krakowie, ale także samodzielnie maluje wzory i zdobi brokatem. 100% satysfakcji gwarantowane!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anulka dnia: 05.03.2016 12:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Studiu Genesis na zabiegu depilacji laserowej u Pani Madzi jestem bardzo zadowolona, mimo tego że byłam z grouponu, to zostałam potraktowana profesjonalnie. Będę polecała ten salon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kochana dnia: 18.02.2016 09:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam masaż lomi lomi dla dwojga, relaks gwarantowany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Madzialenka dnia: 10.02.2016 17:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzjerke Pania Magde jestem bardzo zadowolona z botoxu i strzyzenia ;) na pewno do niej wroce !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zosienka dnia: 09.12.2015 12:07:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon -miła Obsługa -Profesjonalizm -doradztwo -zaangażowanie w wykonywaną pracę Warty polecenia.;]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ada dnia: 07.12.2015 11:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tego Studia, obsługa na 100 %. Polecam serdecznie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Megi_2 dnia: 26.11.2015 15:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na depilacji laserowej. Polecam to Studio, bo jako jedne z nielicznych potraktowali mnie jako normalnego klienta a nie gruponowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Megi_2 dnia: 12.11.2015 17:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam masaż,skorzystałam z zabiegu wykupując groupon jestem bardzo zadowolona zarówno z personelu jaki i z atmosfery.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 04.11.2015 20:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie makijaż permanentny, ja mam usta-rewelacja.Pani która wykonywała mi zabieg była bardzo precyzyjna i cierpliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 16.06.2015 11:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genesis to jedyne miejsce, które pomogło mi osiągnąć wymarzony cen - zdrową, szczupłą sylwetkę. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 08.11.2014 13:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię to miejsce i cieszę się, że dzięki długim godzinom otwarcia mogę tu przychodzić także po pracy. Zabiegi tutaj wykonywane odprężają mnie. Polecam szczególnie usługi fryzjerskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 16.10.2014 18:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Derma Frac to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie. Chciałam szybko uzyskać mody wygląd, ale bez operacji. Po jednym zabiegu zauważyłam naprawdę ogromną różnicę. Kondycja mojej skóry poprawiła się i teraz wygląda naprawdę młodo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 03.10.2014 16:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam szybko schudnąć i koleżanka poleciła mi to miejsce. Wybrałam zabieg Med 2 Contour. Już po pierwszym zabiegu zauważyłam efekt. Obwód moich nóg oraz bioder zmniejszył się. Jestem pod wrażeniem tego miejsca. Personel jest tutaj naprawdę doskonały i troszczy się o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 18.09.2014 18:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam polecam ten gabinet, mają dobrych fachowców, którzy doradzą co robić z ciałem lub twarzą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia warcholska dnia: 08.09.2014 09:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwróciłam się tutaj z problemem nadmiernego tłuszczyku. Zaoferowany zabieg med2contour sprawił, że w ciągu jednej wizyty pozbyłam się 3 cm. Zabieg został wykonany bezpiecznie. Nic nie bolało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina P. dnia: 01.09.2014 09:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemne studio. Obsługa miła i kompetentna. Polecam wszystkim fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K dnia: 31.07.2014 22:01:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamilka wykonuje tutaj świetny makijaż permanentny. Makijaż permanentny brwi spełnił moje oczekiwania. Chętnie wybiorę się ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.07.2014 14:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług fryzjera. Po wejściu, pani z recepcji spytała, czy nie zabrać kurtki, czy się czegoś nie napiję. Lubię takie "dopieszczanie". Fryzjerka obcięła mnie zgodnie z moim życzeniem, ponadto zasugerowała produkty do moich włosów. Wyszłam z nową fryzurą i dobrym szamponem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.07.2014 09:46:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje usta zawsze były blade. Postanowiłam zdecydować się na podkreślenie ich koloru za pomocą makijażu permanentnego. Dzięki niemu teraz usta są bardzo ładnie podkreślone i nie muszę używać szminki. Przed wielkim wyjściem wystarczy tylko odrobina błyszczyku i wyglądam rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.06.2014 13:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegów wyszczuplających. One naprawdę działają. Moje ciało jest smuklejsze. Schudłam kilka kilogramów. Teraz czuję się lepiej i lepiej wyglądam. Zaczęłam się więcej ruszać. Polecam wszystkim to miejsce. Ceny zabiegów są naprawdę bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2014 23:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tym gabinecie kosmetycznym dowiedziałam się od znajomej, kiedy powiedziałam jej, że chciałabym wybrać się na zabiegi redukujące cellulit. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Dzięki nim moje nogi wyglądają pięknie i mogę w końcu nosić mini spódniczki. Ostatnio zdecydowałam się także na zabieg depilacji laserowej. Wszystko wykonane bardzo precyzyjnie i z dbałością o klienta. Polecam wszystkim zabiegi właśnie w tym gabinecie kosmetycznym. Za każdym razem gdy tu wchodzę czuję się dopieszczona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 07.05.2014 21:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam teraz z istniejącej promocji na depilację laserową, z której jestem bardzo zadowolona. Pani Justyna doskonale przygotowała mnie do zabiegu fachowo oceniając stan włosków i mojej skóry, przygotowała na ew. skutki uboczne po zabiegu. Nic mnie nie bolało. Włoski skutecznie zniknęły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 31.03.2014 15:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wykonany zabieg odchudzający , straciłam 3 cm.Jestem w szoku wydawało mi sie to nierealne.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 21.03.2014 15:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Keratynowe prostowanie włosów świetny zabieg , efekt u mnie utzrymuje się już 4 msce.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2014 14:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością rekomenduję Salon Genesis, ponieważ jako jedyny w okolicy wykonuje zabiegi skutecznie i w dobrej cenie. Prócz dobrej ceny przekonuje mnie również ciepły, zdrowy klimat, który jest zapewniony przez sympatyczne kosmetyczki i fryzjerki. Miejsce jest to doskonale dostosowane do potrzeb klientów, świetnie zaopatrzone, nowocześnie wyposażone, w dobry sprzęt, który nie zawodzi. Salon jest czysty, sterylny, a zabiegi wykonywane są bezpiecznie. Osobiście najbardziej cieszę się z zabiegu odmładzającego, dzięki któremu już nie muszę się wstydzić zmęczonej i przestarzałej twarzy. Mezoterapia igłowa wykonana została z należytą starannością, w skuteczny sposób. Efekty całkowicie mnie zadowoliły, w szczególności, że były widoczne już po pierwszej wizycie. Salon jest zupełnie inny, od wcześniejszych które odwiedzałam, a wyróżnia się przede wszystkim dokładnością wykonywanych zabiegów.W przypadku tego salonu jest w tej kwestii bezkonkurencyjny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2014 19:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usługi fryzjerskiej - cięcie gorącymi nożyczkami. Zajął się mną pan Dawid, którego naprawdę szczerze mogę polecić. Profesjonalny, bardzo sympatyczny i widać, że po prostu zna się na fachu :) ogólnie cały salon i resztę załogi odebrałam bardzo pozytywnie. Polecam i pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Asia dnia: 21.02.2014 14:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zaskoczona zabiegiem Med Contur, w tali 3 cm mniej, no i cellulit zniknął.Ktoś ma problemy z tłuszczykiem to polecam.Personel miły,profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 04.01.2014 15:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i miała obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2013 11:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!Ja otrzymałam w prezencie bon na masaż.Jestem bardzo zadowolona z obsługi, masażu-pełen relaks.Był to najbardziej trafiony prezenet.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 27.12.2013 18:48:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dwóch lat regularnie chodzę do fryzjerki , dla mnie jest mistrzyni.Zawsze dobierze mi wyśmienity kolor i fryzurkę, a lubię zmieniać fryzurę.Pani Anetka jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 20.12.2013 15:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na makijażu permanentnym kreski, właściwie trafiłam do Pani Kamili z polecenia mojej sąsiadki,która wykonywała u niej brwi.Jestem zachwycona moimi kreskami.Pani Kamila to sympatyczna osoba , obiecałam jej że będę ja polecać wiec to robie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 18.12.2013 17:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na depilację laserową, kupiłam kupon na grouponie.W Salonie spotkało mnie zaskoczenie ,miła obsługa-kawka od wejścia, Pani która wykonywała mi zabieg wyczerpująco wyjaśniała za i przeciw.Od wejścia czułam ,sympatię do tego miejsca i dziewczyn.Trudno mi mówić o efekcie, początek i pierwsze wrażanie bardzo pozytywne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 08.12.2013 16:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Kamile, która zrobiła mi idealnie makijaż permamentny brwi.Jest mega zadowolona.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 01.12.2013 18:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio genesis, jestem ich stałą klientką, zazwyczaj robię u nich manicure i pedicure i chyba nigdy nie zdarzyło się, żebym była niezadowolona. polecam jeszcze zabieg DermaFrac, lepsze efekty niż przy tradycyjnej mezoterapii igłowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania wysocka dnia: 06.09.2013 10:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w genesis na zamykaniu naczynek z grouponu. dziewczyny bardzo zaskoczyły mnie pozytywnie obsługą. zaproponowały mi coś do picia, zagadywały na recepcji, w gabinecie ładnie pachniało, a dziewczyna co robiła mi zabieg była miła i profesjonalna. szok bo nie spodziewałam się ze będą tak miłe dla klientki z grouponu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowałam
Opinia dodana przez: Aga dnia: 04.07.2013 09:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zabiegu Med Contur spadło mi 3 cm w pasie! W dalszym ciągu jestem w szoku jak ubieram spodnie. ZDECYDOWANIE JESTEM NA TAK!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Miara dnia: 28.03.2013 13:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzjerkę Anete,jestem bardzo zadowolona z jej stylizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 24.02.2013 20:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tam na depilacji laserowej,jestem mega zadowolny.Nie muszę się golić.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 22.02.2013 21:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja laserowa skuteczna w 100%.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomi dnia: 25.01.2013 17:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerstwo na wysokim poziomie, profesjonalny dobór fryzury, znają najnowsze trendy w strzyżeniu i koloryzacji. Miła atmosfera i przystępne ceny. Jestem bardzo zadowolona! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 07.01.2013 11:25:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją