Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Stanisław Onaczyszyn

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Wolności 311
Telefon: 32 725 05 83 Kom. 505 135 135
Adres e-mail: kancelaria(małpa)onaczyszyn.pl
Strona internetowa: www.onaczyszyn.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 37x

Jakość usług: 100% wysoka 37x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x 1x
Ceny usług: 100% niskie 18x 10x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 5256
Data utworzenia profilu: 2013-01-03 14:54:42
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-03 14:54:42 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Stanisław Onaczyszyn

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Polakiem mieszkającym w Irlandii, korzystałem z usług Pana mecenasa Stanisława Onaczyszyn, załatwił sprawy bez mojej podróży do kraju, godnie polecam, satysfakcja gwarantowana, dziękuję, liczę na dalszą współpracę, pozdrawiam Jacek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-13 22:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec Stanisław Onaczyszyn jest skuteczny i konkrety w załatwieniu spraw o odszkodowanie sprawa byla bardzo trudna a jednak wygraliśmy pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystyna dnia: 2019-06-02 16:19:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny i w mojej sprawie skuteczny adwokat. Z dużym zaangażowaniem i poświęceniem broniący interesów klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zabrzanin1 dnia: 2019-01-23 21:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa jako osobę wrażliwą na ludzką niepełnosprawność bardzo zaangażowany , wykonuje pracę bardzo sumiennie i rzetelnie , jest fachowcem z powołania jest godny zaufania i polecenia . DZIĘKUJE
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2018-09-04 11:32:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Onaczyszyn to fachowiec jakich mało. Ma dużą wiedzę, doświadczenie i bardzo angażuje sie w każdą sprawę.Moja sprawa wydawała sie nie do wygrania, a Panu Mecenasowi się udało.Polecam go w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-07 18:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Onaczyszyn prowadził mi sprawę cywilną i Prawa Pracy. Jestem zadowolony z jego usług, ponieważ obie sprawy mi wygrał. Jest człowiekiem uczynnym i zawsze mogę liczyć na jego pomoc. Ze względu na duże zaangażowanie w swoją pracę jest osobą godną polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk W. dnia: 2018-03-19 19:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas reprezentował mnie w sprawie prywatno-karnej. Jestem bardzo zadowolony bo dzięki wygranej uzyskałem poza skazaniem sprawcy także pełny zwrot kosztów. Duży plus, że Mecenas nie chciał z góry całej zapłaty. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech dnia: 2018-01-08 21:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Onaczyszyn prowadził sprawę rozwodową. Udało się zakończyć sprawę pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-12-21 23:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i zaangażowany adwokat! Polecam Swoją opinię opieram na prowadzonej sprawie rodzinnej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2017-12-20 22:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Onaczyszyn reprezentował mnie w sprawie rozwodowej, a później sprawie o podział majątku! Chociaż mąż chciał udowodnić, że nic mi się nie należy mecenas wywalczył dla mnie połowę majątku. Bardzo Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: katyx dnia: 2017-09-10 19:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził postępowanie bardzo sprawnie i wywalczył alimenty, które należą się mojemu synowi.Polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga Korzec dnia: 2017-06-30 12:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Pomagał mi w sprawie o zasiedzenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-09 12:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Onaczyszyn rzetelnie i zaanagażowaniem podszedł do załatwienia mojej sprawy rozwodowej. Dobry adwokat ale też i niezły mediator
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2017-03-13 20:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić adw. Stanisława Onaczyszyna! Jest to osoba kontaktowa, jeżeli nie może rozmawiać to oddzwania. W sposób przystępny potrafi tłumaczyć zawiłe procedury sądowe, wysoka jakość, merytoryka i kultura osobista. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2017-01-31 12:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest kontaktowy, w każdej chwili odbiera moje telefony , prowadził mi sprawę karną ze skutkiem pozytywnym. w każdej chwili był bardzo pomocny w innych sprawach, doradzając mi jak mam postąpić w danej sytuacji. Uważam iż pan Mecenas dzięki swojej rzetelności i otwartości w stosunku do swojego klienta, zasługuje na ogromny szacunek i uznanie. Ze stu procentową pewnością mogę polecić pana Mecenasa innym osobom. Irena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-04 21:33:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za załatwienie sprawy ze spadkiem. Pan Adwokat S. Onaczyszyn podszedł do sprawy merytorycznie i z zaangażowaniem, a co najważniejsze okazał się bardzo skuteczny. Cena też raczej przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-07-05 00:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uciążliwa batalia z lokatorami zakończona powodzeniem,polecam Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominek Ryszard dnia: 2016-05-31 10:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny adwokat,duża wiedza i do tego przystępna cena usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-12 19:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piszę komentarz aby podzielić się z Państwem opinią n.t. Pana Stanisława. Sprawa przyjęta na tzw. telefon, bo nie było czasu na osobiste stawiennictwo, a mimo to dokładnie rozpoznana i z pozytywnym dla mnie wynikiem. Nie wchodząc w szczegóły sprawy, powiem tylko jedno - nieuczciwi mężowie mogą czuć na sobie bat.Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lewicka Bożena dnia: 2016-02-19 09:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa prawna, wysokie kompetencje oraz duże zaangażowanie w prowadzonych sprawach. Miła i fachowa pomoc. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z czystym sumieniem polecam.Mariola Łyżwińska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.Ł dnia: 2015-06-09 13:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą odpowiedzialnoscią polecam usługi Pana Mecenasa. Sprawa spadkowa zalatwiona ekspresowo i po mojej mysli. Jeszcze raz polecam. Majewski Czesław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majewski Czesław dnia: 2015-03-19 13:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. W telegraficznym skrócie - sprawa o odszkodowanie z polisy ubezpieczeniowej, nieprzychylność ubezpieczyciela, szkoda z nie mojej winy.Pan Mecenas fachowo zastosował przepisy co skutkowało zmianą podejścia ubezpieczyciela. Krótko i na temat - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: J.Winnicki dnia: 2015-02-18 09:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem do Mecenasa z przegraną sprawą w pierwszej instancji, nie obiecywał "gruszek na wierzbie", ale napisał taką apelację i potem mocno walczył w sądzie odwoławczym, że wygrał, także muszę go pochwalić i polecić na przyszłość, słyszałem historie ile to biorą adwokaci, ale p. Onaczyszyn wcale dużo mi nie policzył
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: antoni56 dnia: 2014-09-09 22:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Sprawa poprowadzona z dużym zaangażowaniem. Przed każdą rozprawą Pan Mecenas był do dyspozycji. Zawsze też był pod telefonem.Na samej rozprawie potrafił podważyć twierdzenia drugiej strony i wyartykułować nasze racje. Mecenas odznacza się dużą znajomością procedury sądowej oraz orzecznictwa sądowego które zapadło w innych podobnych sprawach. Uważam że Pan Mecenas Onaczyszyn jest prawdziwym specjalistą w tym co robi oraz ma podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-07-08 15:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni pozytywna opinia.Mecenas prowadził sprawę o zapłatę, którą zakończył powodzeniem. Terminowość i rzetelność to jego dewiza. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz K. dnia: 2014-06-06 12:49:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Stanisław Onaczyszyn prowadził nam sprawy o zapłatę a także o uchylenie uchwał wspólnoty mieszkaniowej! Wszystko zawsze załatwione z pełnym zaangażowaniem i w terminie! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: D. dnia: 2014-05-16 16:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: www.ofachowcach.pl Pan Mecenas bardzo pomógł mi w sprawie o zadośćuczynienie a także udzielił konkretnej porady w sprawie sasiedzkiej! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gerard dnia: 2014-04-24 23:02:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z konkretnego podejcia Pana Mecenasa do sprawy. DZiękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miro dnia: 2014-04-18 17:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z podejścia do klienta i udzielonej pomocy! Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: K. dnia: 2014-03-08 19:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna, Pan Mecenas zawsze dostępny i chętny do pomocy ,także telefonicznej. W moim przypadku uwzględnił moją trudną sytuację życiową i finansową i muszę przyznać ze dzięki temu zdecydowałem się powierzyć mu swoją sprawę - która skończyła się dla mnie pozytywnie. Zdecydowanie jestem na "tak".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kubik dnia: 2014-01-29 13:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna,merytoryczna porada - nic dodać ,nic ująć polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji - wszystko załatwione pozytywnie
Opinia dodana przez: Bartowski dnia: 2014-01-11 13:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas doprowadził do przedsądowego załatwienia sporu (chodziło o zwrot pieniędzy), co zaoszczędziło mi sporo czasu i co ważne kolejnych pieniędzy. Adwokat zawsze dostępny pod telefonem, przedstwił mi logiczną taktykę postępowania, która okazała się skuteczna. Pan mecenas jest młody i widać, że nie jest "zmanierowany", po prostu mu się chce załatwić problem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie składałem
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 21:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o zapłatę a potem egzekucja komornicza załatwiona szybko sprawnie a co najważniejsze skutecznie!polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-05 20:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa zalatwiona od wniesienia pozwu do prawomocnego zakończenia z pozytywnym rezultatem! Jestem bardzo zadowolony z podejścia do klienta, sumiennosci i zaangażowania Pana Adwokata Onaczyszyn
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: W. dnia: 2013-07-25 20:27:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadwolony ze sposobu i terminowości złatwienia sprawy przez Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-01 11:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo kompetentny, komunikatywny i dokładny. Dziękujemy za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2013-02-09 23:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt fachowo, szybko i co najważniejsze skutecznie załatwiona sprawa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-01-03 15:04:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją