Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meblemaestria Marcin Janusiak

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Śląskie, 42-270 Rzerzęczyce Kłomnice Skrzydlowska 63
Telefon: Kom. +48535247873
Adres e-mail: meblemaestria(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.meblemaestria.w.inds.pl
NIP:
949-179-45-04
Opis działalności: produkcja mebli kuchennych i pozostałych, garderoby, szafy przesuwne, meble łazienkowe Słowa kluczowe: meble kuchenne na wymiar, meble salonowe, meble łazienkowe, projekty autorskie

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4163
Data utworzenia profilu: 31.08.2012 17:50:42
Data ostatniej aktualizacji: 02.01.2013 12:13:14 

Opinie o Meblemaestria Marcin Janusiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość Mebli tanio polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.03.2013 16:19:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pan Marcin wykonał dla mnie zabudowę kuchenną. Meble wykonane są solidnie i profesjonalnie zamontowane. Do pracy Pana Marcina nie ma żadnych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt z klientem (pomoc i fachowe doradztwo) oraz elastyczność co do moich oczekiwań. Trzyma się ustalonych wcześniej warunków umowy. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Tomalski dnia: 05.01.2013 20:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Janusiak wykonał dla mnie meble do pokoju, dość dużą meblościankę. Wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku. Kontakt bardzo dobry; pomoc w doborze kolorów i wyglądu mebli. Wykonanie profesjonalne, solidne, zgodnie z czasem i ustaloną kwotą zapłaty. Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Palacz dnia: 01.01.2013 13:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pan Marcin robił dla mnie meble kuchenne. Jestem bardzo zadowolona z jego usług. Meble zostały wykonane rzetelnie, bardzo dokładnie a co najważniejsze prace zostały zakończone przed czasem-) Polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola Maj dnia: 22.12.2012 19:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z USŁUGI JESTEM ZADOWOLONA .CENA BYŁA DO NEGOCJIACJI.PRACA BYŁA WYKONANA PRZED UMÓWIONYM TERMINEM ,CO BYŁO DLA MNIE MIŁYM ZASKOCZENIEM.ELEMENTY KTÓRE PRZY UMOWIE ZAKCEPTOWAŁAM BYŁY ZAMONTOWANE PRZY MEBLACH.CAŁOŚĆ WKONANEJ PRACY OCENIAM POZYTYWNIE ,POLECAM TAKIEGO FACHOWCA WSZYSTKIM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAGNOLIA dnia: 21.12.2012 21:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem do wykonania meble kuchenne i pozytywne zaskoczenie: ceną, terminem i oczywiście co najważniejsze solidnym wykonaniem....jak zwykle nauczony z autopsji spisaliśmy wcześniej umowę na wykonaną usługę ale w tym przypadku nie była potrzebna.... więc zleciłem jeszcze wykonanie garderoby i również było ok-i
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Raul76 dnia: 21.12.2012 16:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się wynegocjować bardzo dobrą cenę i byłam przygotowana na solidną kontrolę jakości, ponieważ warszawskie firmy życzyły sobie dużo więcej i podejrzewałam, że niska cena może mieć odzwierciedlenie w jakości. Meble wykonano jednak zgodnie z dość szczegółowo przygotowaną przeze mnie umową. Zamówiłam akcesoria z wyższej półki i wszystko zamontowano zgodnie ze specyfikacją. Z ostatecznym przelewem za wykonane meble i usługę zwlekałam do samego końca ale wszystko było w porządku. Do dnia dzisiejszego nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna Porębska dnia: 20.12.2012 10:06:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją