Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ocelot. FHU. Grabowski M. Mieczysław Grabowski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Świętojańska 29
Telefon: Kom. 602-28-80-31
Adres e-mail: ocelot1(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.grupa-remontowa.pl
Opis działalności: Kompleksowe i drobne remonty mieszkań , lokali , biur , domów , klatek schodowych Słowa kluczowe: usługi budowlane , wykończenie wnętrz , gładzie gipsowe , kafelkowanie , remonty kompleksowe

Ocena: 100% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 8x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4405
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-28 06:30:18 

Opinie o Ocelot. FHU. Grabowski M. Mieczysław Grabowski

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele drobnych niedociągnięć podczas remontu, powoduje obniżenie ogólnej oceny. Właściciel bardzo w porządku, jednak jego pracownicy już nie do końca wywiązują się z ustaleń. Proponuję lepszą kontrolę tego co robią, bo to rzutuje później na całą firmę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2017-01-02 00:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w 100 % profesjonalna, dobry kontakt z właścicielem, jasny układ rozliczenia.ceny nie należą do najniższych, ale warto zapłacić za jakość wykonanych prac. Pan Dariusz jako prowadzący remont mojego mieszkania zalicza się do fachowców wysokiej klasy, Polecam wszystkim szukającym firmy do remontu współpracę z Panem Garbowskim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pan z Chorzowskiej dnia: 2016-01-05 16:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w/w firma przeprowadzała kapitalny remont 65m mieszkania. Prace remontowe zostały zrealizowane w ustalonym terminie. Pracownicy rzetelni, kompetentni,potrafili doradzić, podpowiedzieć stały kontakt z właścicielem. Jasny układ co do rozliczenia, wgląd do faktur. Na wszystkie wykonane prace obowiązuje gwarancja. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2015-10-17 19:16:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna i terminowa. Pracownicy znający się na swojej robocie. Jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Jest godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2015-09-25 08:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego remontu mojego mieszkania.Firma Pana Grabowskiego wywiązała się z zadania bardzo solidnie i terminowo.Pan Grabowski zatrudnia doskonałych fachowców...a Pan Damian i Pan Marcin to fachowcy z najwyższej półki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rozalia i Stefan P.Gliwice dnia: 2015-03-31 20:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarówno właściciel jak i pracownicy godni pełnej pochwały.kompetencja jakość terminowość i kontakt z klientem na najwyższym poziomie . szczerze polecam. Dziękuje za porady
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szczęsny Halina dnia: 2014-06-13 22:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont połowy domku jednorodzinnego przebiegł pomyślnie i zgodnie z harmonogramem. Wszystkie prace zostały wykonane solidnie i starannie. Pracownicy których zatrudnia Pan Mieczysław znają się na swojej robocie i nie trzeba ich pilnować. Każdemu polecam tą Ekipę choć nie są tani. Ale warto wydać trochę więcej pieniędzy i mieć świadomość dobrze wykonanego remontu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka - Gliwice dnia: 2014-04-22 15:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna i słowna . Pracownicy znający się na swojej pracy. Remont przebiegł w sposób wzorowy. Jestem bardzo zadowolona z Firmy Pana Mieczysława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna K. dnia: 2013-12-10 07:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mieszkania przeprowadzony w sposób należyty. Pan Mieczysław zatrudnia fachowców z najwyższej półki. Aranżacja wnętrza oraz wszelkie projekty wykonana przez architekta współpracującego z Panem Mieczysławem zostały zatwierdzone bez zastrzeżeń. Całość wyszła znakomicie czyli tak jak sobie to wyobrażałem. Polecam innym inwestorom tą Firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: natychmiastowa
Opinia dodana przez: Piotr - Gliwice dnia: 2013-02-14 10:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy to dobrzy fachowcy.Sa bardzo kulturalni isympatyczny.Masle ze jest to firma z ktora nalezy sie zaprzyjaznicjestem bardzo zadowolona.Marzenie o mojej lazience wykonano w 110%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa-skorpion41 dnia: 2012-12-28 10:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała mi wykonczenie domu. Ceny ustalone za dany zakres prac nie ulegały zmianie. Pracownicy wykonali swoją pracę rzetelnie i angazowali się w pracy podsuwając własne rozwiązania. Ogólnie dobra firma. Nawety po roku od skonczenia nie było problemu z drobna poprawka w ramach gwarancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: BK dnia: 2012-12-28 06:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma rzetelna czystosc wykonywanych prac zaopatrujaca sie w 100%w materiały nic mnie nieinteresowało jestem b.zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałem potzreby reklamowac usług tej firmy
Opinia dodana przez: lucynkapromi@o2.pl dnia: 2012-12-27 20:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna i terminowa. Pracownicy znający się na swojej robocie i co najważniejsze - niepijący. Bardzo dużo podpowiedzieli mi jak pewne sprawy zrobić aby było taniej a efekt był taki jak chciałem. Jestem bardzo zadowolony z tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2010-01-24 19:58:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją