Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alfa-Tech. Oczyszczalnie Sciekow

Zawód: oczyszczalnie ścieków Hydraulik 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-796 Bydgoszcz Wankowicza 4/7
Telefon: Kom. 513 126 152
Adres e-mail: biuro(małpa)alfa-tech.info
Strona internetowa: www.alfa-tech.info
Opis działalności: Przydomowe oczyszczalnie sciekow Słowa kluczowe: oczyszczalnia, oczyszczalnie sciekow

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2283
Data utworzenia profilu: 2012-12-28 00:35:12
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-28 00:35:12 

Opinie o Alfa-Tech. Oczyszczalnie Sciekow

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidnie i tanio wykonana oczyszczalnia. Od samego początku najlepsze wrażenie. Troszkę problemów ze zgłoszeniem oczyszczalni (Starostwo przeciągało) ale reszta szybko i na najwyższym poziomie. Polecam i to bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2018-01-24 23:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczyszczalnia ścieków dla obiektu hotelowego wykonana prawidłowo. Pozwolenia, budowa i terminowość zgodna z wcześniejszymi ustaleniami. Cały proces realizacji łącznie z komunikacją na bardzo wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Tadeusz Konopka dnia: 2017-01-19 18:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm !!! Z kimkolwiek rozmawiam z to wszyscy ich znają i potwierdzają jakość i doświadczenie. Tacy fachowcy to nigdy nie zginą. Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem, ale z pewnością rewelacja
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-11-13 19:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość realizacji i kontakt. Cały proces od projektowania do wykonania wzorcowy. Wszystko zgodnie z umową a nawet lepiej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Ariel dnia: 2016-10-19 11:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest wzór do naśladowania jak powinni wykonywać swoją pracę prawdziwi fachowcy. Doradztwo i wykonanie jest na bardzo wysokim poziomie a i cena niższa od pozostałych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-09-18 11:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super pozytyw. Oczyszczalnia wykonana schludnie i bez zastrzeżeń. Weszli jako druga firma gdyż pierwszej z okolic Bydgoszczy musieliśmy podziękować. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marek i Agata dnia: 2016-03-07 23:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczyszczalnia zbudowana w 2006 roku działała bez zarzutu ale w trakcie wypróżniania osadnika "szambonurek" wyrwał filtr i tak go zostawił. Zepsuła się po tym już po 2 miesiącach i bardzo nam pomogli. Wyczyścili drenaż i naprawili filtr GRATIS!!!! Rewelacja oczyszczalnia działa dalej. Super fachowcy bezcenni:-))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Rewelacja !!!!
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-08-30 14:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na najwyższym poziomie! Oby więcej takich specjalistów w Polsce!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna73 dnia: 2015-01-20 18:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonują swoją pracę. Oczyszczalnia działa bez zarzutu ponad 3 lata i to w bardzo trudnych warunkach glina i mokro. Moi znajomi sąsiedzi też skorzystali z usług tej firmy i się podpinają dwiema rękami, że super. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: jeszcze nie było
Opinia dodana przez: Nostradamus72 dnia: 2014-11-03 16:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nam pomogli z problemami z oczyszczalnią. Męczyliśmy się z nią od samego początku jak nam "majstry" zamontowali. Trzy lata koszmaru ciągle zapchana, smród już od samego początku. Zajęli się cała sprawą i od ponad roku zero problemów. Musieli wyciągnąć zbiornik z ziemi bo wkopany za wysoko i zrobić wszystko od nowa. Trochę to kosztowało ale warto było bo aż chce mi się tu mieszkać. Bardzo dziękuję. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2014-02-04 19:47:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją