Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KA-MAR Mariusz Faryniarz

Zawód: Dekarz 
Adres: Dolnośląskie, 58-580 Szklarska Poręba Szosa Czeska 3
Telefon: 791-849-923
Adres e-mail: mariusz(małpa)ka-mar.pl
Strona internetowa: http://www.ka-mar.pl/
NIP:
611-141-65-05
Opis działalności: Usługi dekarskie i ogólnobudowlane Słowa kluczowe: Usługi dekarskie Jelenia Góra dekarz dekarstwo dachy

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1989
Data utworzenia profilu: 2012-12-21 15:25:16
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-21 15:25:16 

Opinie o KA-MAR Mariusz Faryniarz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach wykonany solidnie terminowo,bez zastzreżeń,cena do zaakceptowania ogólnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2017-02-25 11:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko fachowo i terminowo!!!Polecam z czystym sumieniem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2013-10-11 19:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość w 100% terminowa robota i co najważniejsze bez fuszerki i poprawek.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2013-03-07 10:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa niewygórowana cena za naprawe dachu ,POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan dnia: 2013-01-22 19:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szubko tanio i naprawde fachowo naprawił cieknący dach z którym kilku "flachowców" nie mogło dać sobie rady .Naprawde POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2012-12-21 15:26:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją