Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KA-MAR Mariusz Faryniarz

Zawód: Dekarz 
Adres: Dolnośląskie, 58-580 Szklarska Poręba Szosa Czeska 3
Telefon: 791-849-923
Adres e-mail: mariusz(małpa)ka-mar.pl
Strona internetowa: http://www.ka-mar.pl/
NIP:
611-141-65-05
Opis działalności: Usługi dekarskie i ogólnobudowlane Słowa kluczowe: Usługi dekarskie Jelenia Góra dekarz dekarstwo dachy

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2963
Data utworzenia profilu: 21.12.2012 15:25:16
Data ostatniej aktualizacji: 21.12.2012 15:25:16 

Opinie o KA-MAR Mariusz Faryniarz

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podbitka dachu to tylko początek fatalnego wykonania usługi przez KA-MAR. To miało być tylko przełożenie pokrycia dachowego przez KA-MAR z naprawą krokwi i komina. Wszystko, dosłownie wszystko zostało zepsute totalnie przez KA-MAR. Nie mam pojęcia jak ten facet utrzymuje się na rynku tyle lat. Gdybym przeczytał poprzedni komentarz zanim wziąłem tego KAMAR to dałbym sobie spokój z nim. Ten facet pracuje 4 godziny dziennie. Na wszystko ma odpowiedz - tak ma być. Praca została wykonana fatalnie, Niezależni fachowcy mają kupę śmiechu z wykonania naszego dachu przez firmę KA-MAR. Zapraszam do oglądania ich pracy, nie mam nic do ukrycia, zapraszam również inne firmy w ramach szkolenia jak NIE ROBIĆ FUSZERY. Mój 15 letni syn zrobiłby ten dach lepiej sam. Komin został odbudowany ale nie ponad dach, czyli możemy sobie palić ale w d...... Katastrofa. Sam dach to szkoda słów,,,,, porażka totalna. Membrama podziurawiona, poklejona.... totalna porażka. Pan Mariusz ma dobrą bajerę ale fachowiec to z niego żaden. W ramach prac jest jeszcze śmietnik gratis w postaci dziesiątek butelek i puszek rzuconych gdzie się da tylko, i innych śmieci oraz pakietów śrub, gwoździ za które zapłaciło się, no ale co tam .... Zapraszam do oglądania jego pracy. mój nr tel. 0049 174 245 05 08 Andrzej A z Panem Mariuszem to spotkamy się w Sądzie chyba że pierwszy mnie poda za ten komentarz ale ja będę szczęśliwy jeśli to zrobi. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania największego bubla w regionie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Z fochem
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 13.07.2020 01:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skąd ta wczesniejsza negatywna opinia,może coś się wydarzyło dziwnego.ja sie nie zawiodłem,dach wykonany szybko,styropapa położona dokładnie,teminowośc bez zastrzeżeń,cena do zaakceptowania,materiałe sam kupowałem na podstawie kosztorysu i był doskonale wyliczony,ogólnie polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 18.07.2017 17:48:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dwa tygodnie po terminie,podbitka wykonana fatalnie,złe wyliczenie materiałów,złe wykorzystanie materiału,przez co sporo zniszczonego materiału,nieznajomość ludzi,których sprowadza się do pracy na posesję,co przełorzyło się na zniknięcie wartościowego sprzętu budowlanego z posesji,gdy w tym czasie przebywaliśmy na urlopie zaplanowanym dużo wcześniej,a prace miały pyć skończone przed naszym wyjazdem.Nasze zaufanie do tej Firmy bardzo nas zawiodło.Można by wiele więcej napisać o niewłasciwościach tej Firmy,ale zajęłoby to zbyt dużo czasu.Nie poleciłabym tej Firmy do wykonywania prac dekarskich.Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii o tej Firmie,ale na własnym przykładzie wiem,że nie są aż tak rzetelni.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 06.07.2017 12:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach wykonany solidnie terminowo,bez zastzreżeń,cena do zaakceptowania ogólnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 25.02.2017 11:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko fachowo i terminowo!!!Polecam z czystym sumieniem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 11.10.2013 19:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość w 100% terminowa robota i co najważniejsze bez fuszerki i poprawek.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 07.03.2013 10:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa niewygórowana cena za naprawe dachu ,POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan dnia: 22.01.2013 19:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szubko tanio i naprawde fachowo naprawił cieknący dach z którym kilku "flachowców" nie mogło dać sobie rady .Naprawde POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: paweł dnia: 21.12.2012 15:26:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją