Opinie o P.P.H.U. KOMEX Zbigniew Kołek Sulejów

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.H.U. KOMEX Zbigniew Kołek

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-330 Sulejów Akacjowa
Telefon: 44 646 36 82 Kom. 508 300 661
Adres e-mail: komex(małpa)and.pl
Strona internetowa: www.komex.and.pl
NIP:
771-118-45-64
Opis działalności: Produkcja mebli Słowa kluczowe: Produkcja mebli

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2029
Data utworzenia profilu: 2012-12-20 13:36:43
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-20 13:36:43 

Opinie o P.P.H.U. KOMEX Zbigniew Kołek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja. Meble w kuchni prezentują się naprawdę znakomicie. Z kobietą jesteśmy zadowoleni z inwestycji. To był nasz pierwszy kontakt z firmą, spostrzeżenia na ocenę bardzo dobrą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 10:56:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Meble są w porządku. firma się dobrze spisała. Nie mam żadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-11 14:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej polecam. muszę przyznać, że współpracę z firmą uważam za udaną, nie zawiodłem się. jedna z lepszych firm z jakimi do tej pory miałem do czynienia. oby więcej takich ludzi, z uczciwym podejściem do klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 09:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-18 13:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge o nich mówić same dobre rzeczy bo meble podobają mi się bardzo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 11:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich bardzo dobrze, a meble caly czas sie sprawdzaja super; ) Ciesze się ze mam je własnie od nich .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 10:59:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Meble sa na prawde śliczne. Idealnie pasują do mojego mieszkania bardzo sie ciesze ze mogłam również liczyć na doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-21 14:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, meble sa najlepszej jakości. Nic dodać nic ujac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-20 13:37:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją